|
Na które ugrupowanie oddaliście głos? |
PIS |
|
16% |
[ 4 ] |
PO |
|
70% |
[ 17 ] |
LID |
|
8% |
[ 2 ] |
LPR |
|
0% |
[ 0 ] |
PSL |
|
0% |
[ 0 ] |
SAMOOBRONA |
|
0% |
[ 0 ] |
INNE |
|
0% |
[ 0 ] |
NIE GŁOSUJE |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 24 |
Wszystkich Głosów: 24 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Śro 24 Paź, 2007
|
|
|
Z tego co pamiętam Churchill za wysoki nie był
Co do prezydenta- to fakt, wypadałoby przynajmniej pogratulować, ale widać to nie prezydent państwa tylko konkretnej partii. Wstyd. Mnie przynajmniej. |
|
|
|
 |
proforma [Usunięty]
|
|
|
|
wstyd nie Tobie jednemu... |
|
|
|
 |
Gość
|
|
|
|
Mam tylko nadzieję, że teraz będzie mi chociaż rzadziej. Bo tak jak powiedziałem, żaden, absolutnie żaden rząd nie jest krystalicznie czysty i nienagannie prawy, ale dużo gorzej już chyba być nie może... Oby nam tylko jakiejś ustawy anty-cygarowej nie wprowadzili to będzie dobrze, tak czuję |
|
|
|
 |
maciejslu [Usunięty]
|
|
|
|
szpooler napisał/a: | Oby nam tylko jakiejś ustawy anty-cygarowej nie wprowadzili to będzie dobrze, tak czuję |
Słyszałem, że Pan Premier sam popala cygara. A Grzegorz Schetyna pali na pewno! Więc strachu nie mam w tym zakresie |
|
|
|
 |
Gość
|
|
|
|
Nooo to mnie pocieszyłeś Macieju By żyło się lepiej. Wszystkim |
|
|
|
 |
Kacper
Początkujący Aficionado 37

|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007
|
|
|
user napisał/a: | Czyli Grecy mieli rację. Kto nie ma wyglądu nie może być szlachetny Kalos kagathos |
Zdawałoby się to być prawdą w kontekście Lecha Kaczyńskiego i jego brata - Jarosława (zawsze dziewicy). W ich wypadku nic nie rekompensuje ich groteskowego wyglądu i ogólnego wizualnego wrażenia jakie sprawiają. |
|
|
|
 |
ibm.pc
Nowicjusz

|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007
|
|
|
Szczegolnie ze za wrazeniem wizualnym, niechybnie podąża wrażenie intelektualnej miernoty i zakompleksienia przykre ale prawdziwe, nie skłonny jestem oceniać ludzi po tym jak wyglądają, a raczej po tym co głoszą i czynią, ale w przypadku braci K. nie widzę nic co by było dla nich ratującą okolicznością. Po prostu moim zdaniem najgorsza z możliwych karykatura polityka i niestety też czlowieka jako takiego. |
_________________ --== b u s h i n o i c h i g o n ==-- |
|
|
|
 |
|