Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Obecności na FOSCA: 12
Wiek: 37 Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 790 Otrzymał 299 piw(a) Skąd: Pabianice
Wysłany: Pon 17 Maj, 2010
Z Twinings nawet niezła jest też Ceylon Breakfast Tea o ile oczywiście lubi się herbatę do śniadania. Ja czasami wybieram ją zamiast kawy, a ta cejlońska ma w sobie tego kopa, który stawia na nogi i zmusza bebechy do trawienia. I według mnie jest smaczniejsza niż klasyczny English Breakfast. Mniej w niej goryczy.
Z Ahmad London nie mam zbyt dobrych doświadczeń. Zacząłem spotkanie z marką od Earl Greya, który był dla mnie strasznie mocny i wręcz chemiczny w smaku. Potem zakupiłem opakowanie English Tea No.1 i tu znów dostałem smaczkiem bergamotki po kubkach smakowych. Ostatnio jednak raz jeszcze dałem szansę Earl Greyowi ale mowię mu stanowcze nie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum