|
|
| Autor |
Wiadomość |
pawlusgreg
Nowicjusz

Wiek: 30 Dołączył: 08 Lut 2015 Posty: 99 Otrzymał 32 piw(a) Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sob 14 Mar, 2015
|
|
|
|
_________________ Pochyl się trzcino, aż przejdzie fala... |
|
|
|
 |
Pekal
Doświadczony Aficionado

Wiek: 46 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 808 Otrzymał 713 piw(a) Skąd: Gryfino
|
|
|
|
| Kurczę, gdzie nie wejdę to albo problem z witaminą C, albo z ilością postów w liczniku...WTF! |
_________________ "Starajmy się uczynić święto z codzienności, przyjemność z drobnych chwil, z których składa się życie" - Zino Davidoff
----------------------------------------------
www.divinesmoke.wordpress.com |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

Wiek: 45 Dołączył: 17 Lut 2013 Posty: 1821 Otrzymał 1572 piw(a) Skąd: Galway, IE
|
|
|
|
| Pekal napisał/a: | | Kurczę, gdzie nie wejdę to albo problem z witaminą C, albo z ilością postów w liczniku...WTF! |
Uważaj Pekal, bo ktoś może Cię posądzić, że nabijasz sobie licznik postów (tą skądinąd słuszną uwagą) |
_________________ 💨💨💨💨💨💨💨 |
|
|
|
 |
pawlusgreg
Nowicjusz

Wiek: 30 Dołączył: 08 Lut 2015 Posty: 99 Otrzymał 32 piw(a) Skąd: Kraków
|
Wysłany: Nie 15 Mar, 2015
|
|
|
Ej, a powiedzcie mi ludzie jak to jest, że wczoraj miałem 57 postów napisanych a dzisiaj już 56? I dlaczego jak dodaje posty to nie wskakuje mi większa ilość? Jak dodaje ze smartfona np. to w ogóle nie idzie do góry ilość postów.
Pozdrawiam |
_________________ Pochyl się trzcino, aż przejdzie fala... |
|
|
|
 |
AntZ
Aficionado

Wiek: 52 Dołączył: 03 Gru 2014 Posty: 714 Otrzymał 1361 piw(a) Skąd: Otwock
|
|
|
|
| pawlusgreg napisał/a: | Ej, a powiedzcie mi ludzie jak to jest, że wczoraj miałem 57 postów napisanych a dzisiaj już 56? I dlaczego jak dodaje posty to nie wskakuje mi większa ilość? Jak dodaje ze smartfona np. to w ogóle nie idzie do góry ilość postów.
Pozdrawiam |
Nie każdy post jest wrzucany na licznik postów (jest to jakiś rodzaj weryfikacji), po prostu nie ma co zwracać na to uwagi.
Zaznaczam - Moim zdaniem.
|
_________________ UWAGA !!! Moje oceny smaku i jakości cygar - są moje.
Proszę się nimi nie sugerować dokonując wyboru przed zakupem, gdyż biorąc pod uwagę moje niesprecyzowane i specyficzne uwarunkowania organoleptyczne, opinie te mogą niezamierzenie wprowadzać w błąd.
 |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

Wiek: 45 Dołączył: 17 Lut 2013 Posty: 1821 Otrzymał 1572 piw(a) Skąd: Galway, IE
|
|
|
|
Prośba do Administracji o zamknięcie tego wątku.
Faktycznie, pisanie o kwestiach prozdrowotnych na forum cygarowym nie ma większego sensu (pomimo, że to dział offtopic).
Pozdrawiam serdecznie wszystkich czytających/piszących. |
_________________ 💨💨💨💨💨💨💨 |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 44 Dołączył: 01 Kwi 2013 Posty: 959 Otrzymał 447 piw(a) Skąd: Delgany
|
Wysłany: Pon 16 Mar, 2015
|
|
|
| pawlusgreg napisał/a: | | Lunka czyli chcesz powiedziec ze nie ma roznicy pomiedzy witamina C z apteki w tabletkach a witamina C pozyskiwana naturalnie? Okej, mysl co chcesz. I nie oceniam ludzi swoja miara. Napisalem w tym temacie bo chcialem sie czyms podzielic i sie podzielilem. A Ty od razu sie plujesz ze wierze w maile jakies tam i to co pisza w necie. Zawsze masz ze wszystkim jakis problem. Jak masz hejtowac to lepiej nie zabieraj glosu i daj sie wypowiedziec ludziom ktorych to interesuje. |
Nigdzie nie napisalem ze wytwazane chemicznie Witaminy sa porownywalne z tymi naturalnymi.
zazucilem Ci tylko sianie nieprawdy piszac ze witaminy C sie nie da przedawkowac a padania potwierdzaja ze sie da. To nie hejt tylko zworenie uwagi zebys w prozdrowotnym watku nie pisal nieprawady badz niesprawdzonych informacji. Dodatkowo okrasiles wszystko rekalma suplementow co spotengowalo efekt.
Problem nie mam ze wszystkim z farmazonami jakie Tutaj napisales.
ps. mam nadizeje ze posty tu nie wliczaja sie w licznik. |
_________________ https://www.youtube.com/w...RDMMsy_BaUwOGjI
JAK CI SIE MOJ POST O D**** MARYNY NIE PODOBA TO WCISNIJ IKONKE IGNORUJ W PRAWYM GORNYM ROGU MOJEGO POSTU |
|
|
|
 |
|
|