|
Autor |
Wiadomość |
korea83
Ekspert Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 42 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1890 Otrzymał 287 piw(a) Skąd: Kościan
|
Wysłany: Sob 28 Lut, 2015
|
|
|
Podziwiam ludzi, którym chce się biegać. Sam za nic w świecie nie mogę się do tego zmusić
Jak tylko pogoda zrobi się dobra to biorę się za rolki. Muszę w tym roku pokombinować tak, żeby śmigać jednorazowo po przynajmniej 20km |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

Wiek: 44 Dołączył: 17 Lut 2013 Posty: 1821 Otrzymał 1572 piw(a) Skąd: Galway, IE
|
|
|
|
Bieganie uzależnia Początek jest bolesny, ale jak już nogi się rozgrzeją po kilku biegach to już jakoś same się dopominają o jakiś dystans
BTW juz nie mogę się doczekać, jak zacznę truchtać boso na naszej podmiejskiej plaży nad Atlantykiem |
_________________ 💨💨💨💨💨💨💨 |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

Wiek: 44 Dołączył: 01 Kwi 2013 Posty: 959 Otrzymał 447 piw(a) Skąd: Delgany
|
|
|
|
oj, nie najlepszy pomysl chyba ze wierzysz ze plaza wolna od zanieczyszczen zrobionych prze iditow (potluczone szklo, haczykli wedkarkie itd.) |
_________________ https://www.youtube.com/w...RDMMsy_BaUwOGjI
JAK CI SIE MOJ POST O D**** MARYNY NIE PODOBA TO WCISNIJ IKONKE IGNORUJ W PRAWYM GORNYM ROGU MOJEGO POSTU |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

Wiek: 44 Dołączył: 17 Lut 2013 Posty: 1821 Otrzymał 1572 piw(a) Skąd: Galway, IE
|
|
|
|
Patent sprawdzony wielokrotnie w ubiegłym roku, więc bez obaw
Muszę jedynie znaleźć w sieci, kiedy są przypływy, a kiedy odpływy - od tego jestem uzależniony, niestety...
Poza tym minus jest jeszcze jeden - plaża jest miniaturowa.
Silver Strand |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

|
|
|
|
100m? no toi sie nie nabiegasz a to rozlewisko na tyle? za parkingiem? |
JAK CI SIE MOJ POST O D**** MARYNY NIE PODOBA TO WCISNIJ IKONKE IGNORUJ W PRAWYM GORNYM ROGU MOJEGO POSTU |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
No niestety tak właśnie jest ale i tak bieganie po niej daje max przyjemności, szczególnie z rana, kiedy nie ma zbyt wiele osób. Po bieganiu można popływać, tylko trzeba uważać na kraby, bo pełno ich tam generalnie, jest ok
Na tyle parkingu - teren prywatny |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

|
Wysłany: Czw 12 Mar, 2015
|
|
|
Mam pytanko do biegających: czy moglibyście polecić jakiś niedrogi (max 600pln) zegarek dla biegacza? |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

|
Wysłany: Pią 13 Mar, 2015
|
|
|
Garmin Forerunner, starsze wersje sa w miare w przystepnej cenie. Chainr Reaction CYcles czasem robi promo. |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Dziekuwa
Ostatnio kumpel kupił sobie TomToma, czym wzbudził mój apetyt na taki gadżet |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

|
|
|
|
obecnie uzywam po prostu telefony z aplikacja STRAVA zacznij moze od tego |
|
|
|
 |
pawlusgreg
Nowicjusz

Wiek: 29 Dołączył: 08 Lut 2015 Posty: 99 Otrzymał 32 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
Hej wszystkim Zobaczyłem kącik zdrowotny i postanowiłem napisać
Wiecie może kim jest Doktor Zięba? Mówi dużo o błędach lekarzy oraz o kitach jakie nam wciskają. O tym, że uratował nie jednego pacjenta, który był w stanie agonalnym podając mu witaminę C. Ale nie takie witaminy jakie są w aptece, bo witamina z apteki nic nie daje. I jest szkodliwa. Podawał w ogromnych ilościach (dożylnie). Witaminy C nie da się przedawkować jeśli jest to dobrej jakości witamina C a nie ta sklepowa. W ogóle mówi o wielu niesamowitych rzeczach, które lekarze świadomie olewają. (biznes - leki). Zapraszam do zapoznania się z jego wypowiedziami.
Zacząłem się tym troszkę interesować i zapisałem się do firmy NSP Polska. Kupuję te leki, i naprawdę działają. I mam je 40 % taniej bo zapisałem się na stronie z polecenia kolegi Jeśli zapiszecie się tak, to też będziecie mieli 40 % taniej. Hehe, u mnie też można się zapisać i jeśli to zrobicie to mi pójdą punkciki na konto ale nie ważne.
Jak ktoś zainteresowany to więcej wiadomości na privie.
Pozdrawiam |
_________________ Pochyl się trzcino, aż przejdzie fala... |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Ja sceptycznie podchodzę to tego typu praktyk.
Wierzę, że zbalansowana dieta, aktywność fizyczna i brak stresów (czytaj: omijanie szerokim łukiem wszelkiej maści zawistników i ludzi zakompleksionych) czynią cuda.
Jeśli nawet się mylę to i tak czuje się wspaniale.
Polecam Ci z całego serca.
Blau |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

|
|
|
|
Jezli wiedze medyczna czerpiesz z internetu oraz z forwardowanych maili...no to zycze powodzenia
Witamine C da sie przsedawkowac, jest to trudne ale sie da. |
|
|
|
 |
pawlusgreg
Nowicjusz

|
|
|
|
Oj lunka starasz się świecić zawsze a niestety jest to tylko śmieszne
Nie czerpie z forwardowych maili ani z internetu. O doktorze Ziębie powiedział mi znajomy który w tej firmie pracuje, a zaczęła się jego przygoda od tego, że zaczął się leczyć tymi lekami. Polecałem wam po prostu nagrania z youtube doktora zięby. Jego wykłady. Bardzo ciekawe. Lunka, napisałem że się da ją przedawkować, ale tylko de dropsy z apteki. Bo to nie jest prawdziwa witamina C. Kwasu askorbinowego się przedawkować nie da. Dobrej witaminy C nie da się przedawkować, a tą z apteki się da. Witamina C ma to do siebie że możesz jej mieć dużo w sobie a wystarczy, że użądli Cie pszczoła i za minute masz zerowy poziom witaminy C. Tak jest. Strasznie skacze, i nie da się jej ciągle mieć dużo.
Co do blau, to się z Tobą zgadzam. Oczywiście, że aktywność fizyczna i brak stresu jest bardzo ważna. Ale pisałem o przypadku gdy ktoś był w stanie agonalnym i dali mu witamine C i gość po prostu wstał to nie jeden przypadek. W Japonii zanim się pacjenta zapytają co mu jest to dają mu najpierw potężny zastrzyk z witaminy C. A potem dopiero się go pytają co mu jest
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

|
|
|
|
pawlusgreg napisał/a: | Oj lunka starasz się świecić zawsze a niestety jest to tylko śmieszne |
nie oceniaj innych swoja miara, a witamine C da sie przedawkowac, tzn ta normalna tzn kazda za wyjatkiem tej z soku z gumijagod
Zrodlo moich rewelacji
http://www.mayoclinic.org...-c/faq-20058030
oczywiscie nic nie pobije kanalu na YT wszak wszystkim rzadzi lobby farmaceutyczne i zli lekarze |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Chill out Guys |
|
|
|
 |
Manolo
Nowicjusz

Obecności na FOSCA: 5
Wiek: 54 Dołączył: 04 Mar 2012 Posty: 115 Otrzymał 63 piw(a) Skąd: Wrocław
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
pawlusgreg
Nowicjusz

|
|
|
|
Lunka czyli chcesz powiedziec ze nie ma roznicy pomiedzy witamina C z apteki w tabletkach a witamina C pozyskiwana naturalnie? Okej, mysl co chcesz. I nie oceniam ludzi swoja miara. Napisalem w tym temacie bo chcialem sie czyms podzielic i sie podzielilem. A Ty od razu sie plujesz ze wierze w maile jakies tam i to co pisza w necie. Zawsze masz ze wszystkim jakis problem. Jak masz hejtowac to lepiej nie zabieraj glosu i daj sie wypowiedziec ludziom ktorych to interesuje. |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Panowie, dajcie na luz - zamiast odpisywać kolejnego posta zapalcie sobie po dobrym cygarku, przybijcie sobie piątkę (wirtualnie) i po temacie.
|
|
|
|
 |
Manolo
Nowicjusz

Obecności na FOSCA: 5
Wiek: 54 Dołączył: 04 Mar 2012 Posty: 115 Otrzymał 63 piw(a) Skąd: Wrocław
|