Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Zaproszone osoby: 1
Dołączył: 14 Cze 2007 Posty: 1434 Otrzymał 25 piw(a) Skąd: L. USA
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007
Dobra Ja tam jestem maniakiem cygar ale kiedy przychodzą do mnie takie pachnące przesyłki
to optimum to mieszanka afrykańskich tytoni no tak to pachnie że po prostu szał .
Wiele bym oddal za wypalenie porządnej Fajki nabitej takim pachnidłem z reszta pozostałe trzy też mają niczego sobie aromaty
A Ty co Klepitkosiu (to taka parafraza jednego z polskich aktorów):mrgreen: palisz za tytonie.
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 51 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 1976 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007
A a ja głownie Samuela Garwicha czyste Virginie ewentualnie mieszanki z lataką. Takie aromaciki jak masz w paczuszkach musząbyć niezłe ale okazjonalnie natomiast taki best brown flake to można jechać przez całe lata i nadal zachwyca ale oczywiście co kto lubi. Ostatnio ku wielkiej mojej radości wznowili produkcje SG Swiss chocolate (VA +3%LA i aromat wspaniałej czekolady ) polecam odlot. Z aromacików to A.C.. Petersen belle epoque popularnie zwany rozbieraczem kobiet bo ma boski zapach i czasami wanilie byle nie kwaśne
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum