Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
A ja mam pytanie do Sklepów/Partnerów Forumowych. Czy bawią się w starzenie cygar. Nie mam na myśli serii limitowanych/drogich cygar itp. Ale cygara w przedziale cenowym od 20 do 40 zł. Czy teraz można kupić przynajmniej 2-3 letnie lub nawet starsze starzone cygara? Czy będzie tak za parę lat? Czy Sklepy przechowują cygara, czy sprzedają na bieżąco?
W średniej wielkości miastach np. Olsztyn koszt powierzchni pod wyspę 6 m2 to około 15 tyś w przypadku galerii handlowej ale już Tesco, Real itp, cena spada do 2 tyś i takie miejsca uważam za zdecydowanie bardziej opłacalne.
Cytat:
Jakie należy mieć kończone kursy żeby móc pracować w takim sklepie ?
Żadnych kursów nie trzeba mieć, ważna jest znajomość branży, z wymogów formalnych, jedynie książeczka sanepidowska.
Powiem tak wojek ma swoja fabryke cygar,i ma juz dosc do wszystkiego sie do.....ja sanepid itd ma ja juz ponad 10 lat i chyba bedzie rezygnowal,bo ma jeszcze wiecej firm ktore tyle problemu nie robia,wiec trzeba sie dobrze zastanowic co i jk..
Wysłany: Wto 19 Sie, 2014
Ja właśnie mam taki plan inwestycyjny, bo w mojej miejscowości, w Zatorze, brakuje dobrego sklepu z cygarami. Niby miejscowość nie jest duża, ale przyjeżdża tu sporo osób, bo otworzyli park rozrywki:) Myślę, że może coś z tego być. Kupię używane regały sklepowe i zacznę sprzedawać póki co cygara w okolicach 20-30zł. Kultura cygar musi w końcu zawitać do tego miasta:)
Ja właśnie mam taki plan inwestycyjny, bo w mojej miejscowości, w Zatorze, brakuje dobrego sklepu z cygarami. Niby miejscowość nie jest duża, ale przyjeżdża tu sporo osób, bo otworzyli park rozrywki:) Myślę, że może coś z tego być. Kupię używane regały sklepowe i zacznę sprzedawać póki co cygara w okolicach 20-30zł. Kultura cygar musi w końcu zawitać do tego miasta:)
od tego powinien zaczac chyba ze kolega chce sprzedawac suchary i maszynowki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum