|
Autor |
Wiadomość |
SzymonK
Aficionado

Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 32 Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 551 Otrzymał 91 piw(a) Skąd: Kraków/Tarnobrzeg
|
|
|
|
 |
człekoupiór
Początkujący Aficionado siesta

Wiek: 31 Dołączył: 10 Wrz 2009 Posty: 453 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: Płock/ Toruń
|
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009
|
|
|
widzę kolega poważne zakupy planuje
co do zapalniczki to chyba mocno kwestia designu i upodobań, bo większość pali podobnie... najlepiej imo kupić żarową, a jaką to już musisz sobie jej image wybrać każdemu podoba się co innego
na allegro jest gość co wystawia non stop ciekawą zapalniczkę Cuba Jet z 2 palnikami żarowymi i kompletem wyzynarek... (co tydzien nowa od 1 pln) |
_________________ "Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami." - E. Hemingway
 |
|
|
|
 |
SzymonK
Aficionado

Wiek: 32 Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 551 Otrzymał 91 piw(a) Skąd: Kraków/Tarnobrzeg
|
|
|
|
Poważne, nie poważne - Święta się zbliżają prezent muszę sobie sprawić
Mam trochę ograniczone środki, a do tego wszystkiego kryształki i higrometr, więc trochę to wszystko mnie wyniesie. Co do zapalniczki, zawsze się przyda, najczęściej korzystałem z zapałek, nawet je polubiłem Dziewczyna uparła się na coś co mi się przyda i oprócz cygar padło na zapalniczkę.
No to chyba zdam się na wygląd, ale poczekam na opinie pozostałych forumowiczów, którzy tu zaglądną |
|
|
|
 |
Xander
Aficionado Tony Soprano

Wiek: 38 Dołączył: 29 Paź 2009 Posty: 537 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Warszawa/Ciechanów
|
|
|
|
Oczywiście wybór należy do Ciebie ale ta http://www.sklep-tytoniow...2094&pro=413724 wydaje się ciekawa. Hmy może sam Sobie taką sprawie. |
_________________ Marcin
"Z całą szczerością wyznaję, że cygaro to jedna z największych pociech w mym życiu-nie narzuca swojej kompanii, łagodnie pobudza, delikatnie znieczula i jest spoiwem przyjaźni".- William Thackeray
 |
|
|
|
 |
Amigo
Początkujący Aficionado Carpe diem....

Wiek: 30 Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 210 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
Wiesz co bardzo ładne zapalniczki były kiedyś w tej trafice koło Europy może tam coś znajdziesz jeśli chodzi o te co pokazałeś to wiesz która według najlepsza |
|
|
|
 |
SzymonK
Aficionado

|
|
|
|
Chciałem dorzucić zapalniczkę do zamówienia bo może będę miał tyle pieniędzy, że koszty przesyłki będą wynosiły 0zł Mojej dziewczynie, która sprawia mi tak owy prezent, też się podoba zapalniczka z 2 płomieniami |
|
|
|
 |
dymek
Początkujący Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 38 Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 478 Otrzymał 100 piw(a) Skąd: IRL / PL
|
|
|
|
 |
człekoupiór

|
Wysłany: Sob 12 Gru, 2009
|
|
|
no jest nawet bardzo ciekawa... ale cene ma jeszcze ciekawszą chociaż lepiej imo by było gdyby to były 2 palniki żarowe...
edit: tutaj fajna propozycja z nowości w AKANie
http://www.sklep-tytoniow...5287&pro=522689 |
_________________ "Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami." - E. Hemingway
 |
|
|
|
 |
dymek
Początkujący Aficionado

|
|
|
|
 |
człekoupiór

|
|
|
|
ewidentna kopia ale udana ciekawe tylko czy to metal, czy tworzywo... nie wiem czy zapłaciłbym 2,5 raza więcej za znaczek Xikara |
 |
|
|
|
 |
Yorick
Początkujący Aficionado

Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 43 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 211 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
|
|
|
|
... update...
A ja właśnie zamówiłem sobie tą cygarowo/fajkową - wygląda bardzo zacnie i jest z polecenia. |
|
|
|
 |
Highlander71
Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 50 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1385 Otrzymał 478 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
|
|
|
Dość popularną zapalniczką jest ta: http://allegro.pl/item845...cuba_2_jet.html
posiadam takową i jestem z niej w 100 % zadowolony.
Pozdrawiam
H71 |
_________________ Pozdrawiam - Highlander71

|
|
|
|
 |
dymek
Początkujący Aficionado

|
|
|
|
Yorick napisał/a: | ... update...
A ja właśnie zamówiłem sobie tą cygarowo/fajkową - wygląda bardzo zacnie i jest z polecenia. |
Yorick, jak ją dostaniesz i przetestujesz to napisz coś więcej, bo jest nawet ciekawa. |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
turbo33
Początkujący Aficionado

Wiek: 44 Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 192 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: gliwice
|
|
|
|
 |
SzymonK
Aficionado

|
|
|
|
No i jak tu się na coś zdecydować Heh zapomniałem nadmienić, że chcę zamówić zapalniczkę tylko w akanie. No i coś muszę wybrać już niedługo |
|
|
|
 |
kset
Nowicjusz

Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2009 Posty: 26 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
ja bym się zdecydował na tą z wyżynarką |
|
|
|
 |
SzymonK
Aficionado

|
|
|
|
 |
Czik
Początkujący Aficionado

|
Wysłany: Śro 30 Gru, 2009
|
|
|
Ostatnio używam śmiesznej zapalniczki żarowej. Jest to znalezisko, ale myślę, że ktoś mógł ją zgubić umyślnie . Jest to jedna z tych kiczowatych podróbek które mają imitować zippo. Zawiera migającą różnokolorową diodę, plastikowe logo z delfinkami w kolorze złotym, pstryczek zapalający mający udawać krzesiwo i plastik mający udawać skórę (!). Jak tylko będę mieć okazję zrobię zdjęcia tego cuda i tu umieszczę . Nie mam chwilowo dostępu do porządnego aparatu a z komórki tragiczne wyjdą.
Co by jednak nie mówić, palnik żarowy ma i działa ok. |
|
|
|
 |
Xander
Aficionado Tony Soprano

Wiek: 38 Dołączył: 29 Paź 2009 Posty: 537 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Warszawa/Ciechanów
|
Wysłany: Czw 31 Gru, 2009
|
|
|
Właśnie zamówiłem Sobie takie cudeńko http://www.sklep-tytoniow...2094&pro=413724 mam nadzieje że się będzie dobrze sprawować bo nalezę do wybrednych w tych gadżetach |
_________________ Marcin
"Z całą szczerością wyznaję, że cygaro to jedna z największych pociech w mym życiu-nie narzuca swojej kompanii, łagodnie pobudza, delikatnie znieczula i jest spoiwem przyjaźni".- William Thackeray
 |
|
|
|
 |
chingy18
Początkujący Aficionado Paul Hunter R.I.P

Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 34 Dołączył: 23 Gru 2008 Posty: 167 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Pomorze, Poznań
|
Wysłany: Czw 31 Gru, 2009
|
|
|
dostałem taka pod choinkę i muszę przyznać że jest bardzo fajna . Póki co to działa bez zarzutu.
pozdrawiam |
_________________ Człowiek jest liną rozpiętą między zwierzęciem a nadczłowiekiem. Liną nad przepaścią...
 |
|
|
|
 |
|
Reklamator
|
Wysłany: Reklama
|
|
|