|
Autor |
Wiadomość |
TOMASS70
Nowicjusz

|
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007
|
|
|
az sie lezka w oku zakrecila super |
|
|
 |
bystry
Aficionado

Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 35 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 615 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Łódź
|
|
|
|
A za pól roku Mistrzostwo Europy! |
|
|
|
 |
drinks
Aficionado fan Ronnie O'Sullivana

Obecności na FOSCA: 10
Wiek: 54 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 718 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: Wrocław
|
|
|
|
Wow, fajnie żyć w tych czasach, najpierw awans z Janasem, teraz z Leo
Panowie, no to pora ruszyć z organizacją wyjazdu na jakiś meczyk ME, ciekawe, jak będą bilety rozprowadzali.
W kwestii zakładu - moja propozycja jest taka, żeby było po równo:
- MM Diplomat od Szpoolera jest dla mnie (odpada kłopot z wysyłką)
- reszta cygar jest dla Alana - gratulejszyn za wytypowanie
I dziękuję wszystkim sponsorom |
|
|
|
 |
maciejslu [Usunięty]
|
|
|
|
drinks napisał/a: | W kwestii zakładu - moja propozycja jest taka, żeby było po równo:
- MM Diplomat od Szpoolera jest dla mnie (odpada kłopot z wysyłką)
- reszta cygar jest dla Alana - gratulejszyn za wytypowanie
I dziękuję wszystkim sponsorom |
To ja poproszę Alana o adres na PW. W poniedziałek wysyłam inne cygarka, więc co będę dwa razy chodził? |
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 36 Dołączył: 08 Lip 2007 Posty: 533 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Cieszyn/Kraków
|
|
|
|
Drinks- nie ma problemu, widzimy się w czwartek?
Alan- adres na PW pliz. |
|
 |
drinks

|
|
|
|
szpooler napisał/a: | Drinks- nie ma problemu, widzimy się w czwartek?
|
obowiązkowo |
|
|
|
 |
alan [Usunięty]
|
|
|
|
zaskoczyliście mnie Panowie!!!!!!!!!!!!
Skoro Szpooler i Maciej już się zdecydowali żeby coś do mnie wysłać to zaraz podam adres na PW a jak ja dostanę to co zamówiłem w sklepie (myslę że najpóźniej powinno dojść w poniedziałek) to jedno z tych cygar (do wyboru) pójdzie do Drinksa (o ile coś z mojego zamówionego zestawu mu zasmakuje- mam nadzieję że tak) |
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 36 Dołączył: 08 Lip 2007 Posty: 533 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Cieszyn/Kraków
|
|
|
|
Także Alan dostaniesz prezenty od dwóch Maćków W poniedziałek poleci ode mnie |
|
 |
Sergiej
Ekspert Aficionado

Obecności na FOSCA: 13
Wiek: 36 Dołączył: 03 Lis 2007 Posty: 1337 Otrzymał 100 piw(a) Skąd: Łódź
|
Wysłany: Nie 18 Lis, 2007
|
|
|
Mnie się najbardziej podobał wynik do przerwy
Alan, adres na PW poproszę |
|
|
|
 |
maciejslu [Usunięty]
|
|
|
|
Sergiej napisał/a: | Mnie się najbardziej podobał wynik do przerwy |
W czterdziestej pierwszej minucie powiedziałem synowi, że nasi cykną jeszcze przed przerwą bramę.
Po dwóch minutach powiedział mi, że chyba jestem jasnowidzem |
|
|
|
 |
radeqm
Aficionado

Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 550 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Katowice
|
|
|
|
Panowie, może ta paczka dla Leo to jest pomysł do zrealizowania...
Jak myślicie?
Partnerzy forumowi?
Huh?
pozdr.
r a d e q m |
_________________ "Problem ze światem polega na tym, że zawsze jest o jednego drinka do tyłu"
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
maciejslu [Usunięty]
|
|
|
|
Proponuję, żeby zgłosił się jakiś sklep partnerski, który zobowiąże się dostarczyć przesyłkę "do rąk własnych" Pana Trenera.
Ja się z przyjemnością dołożę do kosztów |
|
|
|
 |
AdamCohiba
Nowicjusz OPTIMUS pali Kubę !

Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 49 Dołączył: 31 Lip 2007 Posty: 126 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Pon 19 Lis, 2007
|
|
|
Pomysł BARDZO DOBRY, jeśli dałoby radę to pociągnąc to ja do kosztów również się dołożę.
pozdro |
_________________ One good cigar can change the day... |
|
|
|
 |
proforma [Usunięty]
|
|
|
|
Tusk: ogłaszam Dzień Radości Narodowej
"Fakt": - Uroczyście ogłaszam poniedziałek Dniem Radości Narodowej. Awans do Mistrzostw Europy 2008 to historyczny moment" - pisze Donald Tusk. Premier w specjalnym komentarzu cieszy się z sukcesu "biało-czerwonych".
- Spodziewałem się, że to będzie trudny mecz. Rywal nie miał nic do stracenia, Belgowie grali więc na luzie. I dlatego na początku polskim zawodnikom szło tak ciężko. Ale po pierwszym kwadransie już czułem, że nie będzie źle. Z minuty na minutę widziałem coraz lepszą grę w wykonaniu naszej drużyny, komentuje premier.
Euzebiusz Smolarek popisał się kapitalną intuicją przy pierwszej bramce. Przy drugiej doceniłbym bardzo mocny strzał Jacka Krzynówka i ładne podcięcie piłki przez Smolarka. Jego gra świadczy o tym, że mimo młodego wieku, jest bardzo dojrzałym piłkarzem. Swoją grą zaimponował mi również Maciej Żurawski. Pokazał klasę. Niezwykłą walecznością wykazał się Radosław Sobolewski, a ogromną nagrodę dałbym Arturowi Borucowi za wspaniałą obronę wolnego przy stanie 0:0. Piłka zmierzała niemal w samo okienko. Ta parada była fenomenalna! - Teraz będziemy patrzeć na polską drużynę pod kątem tego, co zrobi na boiskach w Austrii i Szwajcarii w 2008 roku. Mistrzostwa Europy nieprzypadkowo uważane są za najtrudniejszy turniej piłkarski, bo poziom jest niezwykle wysoki. Ja kibicuję naszym piłkarzom z całych sił - zapewnia w "Fakcie" Donald Tusk. |
|
|
|
 |
drinks

|
|
|
|
Może zorganizujemy wspólny wyjazd na któryś mecz?
"Oficjalne ceny wejściówek na Euro 2008 są relatywnie bardzo atrakcyjne. Mecz fazy grupowej z najgorszego sektora będzie można obejrzeć już za 45 euro (ok. 165 zł). Świetna miejscówka na meczu finałowym ma kosztować nie więcej niż 550 euro (ok. 2000 zł).
Jednak za taką cenę można będzie kupić jedynie bilety, które dostanie do rozdysponowania PZPN. Polski Związek, podobnie jak federacje pozostałych państw, zacznie prowadzić zapisy na bilety już za kilka dni, kiedy będzie wiadomo, kto się zakwalifikował do turnieju. PZPN dostanie 20 proc. biletów na każdy mecz, w którym zagra nasza reprezentacja (na mundialu w Niemczech pula wynosiła zaledwie 8 proc.). A to oznacza, że spośród wszystkich kibiców, którzy zgłoszą się do PZPN, zostanie wylosowanych około 6,5 tys. szczęśliwców na każdy mecz drużyny Leo Beenhakkera."
Cytat z tvn24.pl |
|
|
|
 |
alan [Usunięty]
|
|
|
|
"dzień radości narodowej" to mi się podoba
ale nie wiem czemu na samą myśl o Bońku i Listkiewiczu to mi się odechciewa wszystkiego... jakoś nie mogę ich strawić.
Jeszcze niedawno temu Boniek o naszej reprezentacji i o Leo wypowiadał się w nie najlepszy sposób a teraz mówi coś takiego:
http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html
a co do Listkiewicza to wkurzył mnie już sam początek tego wywiadu i nie doczytałem do końca
http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html |
|
|
|
 |
drinks

|
|
|
|
alan napisał/a: |
ale nie wiem czemu na samą myśl o Bońku i Listkiewiczu to mi się odechciewa wszystkiego... jakoś nie mogę ich strawić.
|
Alan, dla wielu ludzi jak ja, którzy widzieli za komuny w TV na żywo, jak Boniek strzela Belgom 3 gole na MŚ ten gość na zawsze pozostanie wielki. Obojętnie co teraz robi w polskiej lidze i co mówi o reprezentacji to jeden z tych gości, w kwestii których nie mam dylematu trawię/nie trawię.
Boniek dla mnie to gość i już I jakbym miał okazję to pudło Monte bym mu podarował |
|
|
|
 |
Josephros
Doświadczony Aficionado szara eminencja ;d

Obecności na FOSCA: 3
Wiek: 39 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 917 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Lublin
|
|
|
|
drinks napisał/a: | alan napisał/a: |
|
Alan, dla wielu ludzi jak ja, którzy widzieli za komuny w TV na żywo, jak Boniek strzela Belgom 3 gole na MŚ ten gość na zawsze pozostanie wielki. Obojętnie co teraz robi w polskiej lidze i co mówi o reprezentacji to jeden z tych gości, w kwestii których nie mam dylematu trawię/nie trawię.
Boniek dla mnie to gość i już I jakbym miał okazję to pudło Monte bym mu podarował |
drinks ja chętnie za niego przyjme
a poważniej to człowiek legenda jak Lato Tomaszewski Deyna czy z innej beczki Wałęsa
więc trawić go trzeba a z ebim to nawet brudzia boniek chciał walnąc gdyby jeszcze jedną bramke strzelił
i jeszcze jedna refleksja ja bardzo lubie i szanuje naszego obecnego trenera ale żeby mu medal odrazu to chyba przesada euforii a jak przegra to się z kolei wszyscy rzuca że nic nie umie i go zwolnią ochłońmy troszkę trzeba się cieszyć ale potęga to my jeszcze nie jesteśmy
ale trzymam kciuki żeby było lepiej |
_________________ Tempus fugit, aeternitas manet |
|
|
|
 |
AdamCohiba
Nowicjusz OPTIMUS pali Kubę !

Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 49 Dołączył: 31 Lip 2007 Posty: 126 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wrocław
|
|
|
|
Tomaszewski to nie legenda. Rozmył się i rozmienił. Wembley i parę razy w Niemczech mu wyszło. Poza tym słabo , słabo , słabo
W jego czasie byli lepsi bramkarze. Że wspomnę Mariana Szeję.
Co do Bońka - wielki szacunek - to jest legenda - grał w Juventusie(GRAŁ a nie był, bo większośc naszych zawodników na zachodzie tylko jest)
pozdro |
_________________ One good cigar can change the day... |
|
|
|
 |
Highlander71
Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 53 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1387 Otrzymał 484 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
|
|
|
Witajcie, ciesze się że mój temat cieszył się takim zainteresowaniem ( w każdym z nas jest troche z hazardzisty )
Gratuluję wygranym na forum i na boisku. Zabawa to zabawa - wystarczy odrobina chęci.
Co do cygara forumowego dla Leo jestem za i z chęcią się dołożę.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Zabrzu. |
_________________ Pozdrawiam - Highlander71

|
|
|
|
 |
|
Reklamator
|
Wysłany: Reklama
|