|
Autor |
Wiadomość |
Highlander71
Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 53 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1387 Otrzymał 484 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
Wysłany: Czw 06 Mar, 2008
|
|
|
Jacku - Helloweeen -Keeper Of The Seven Keys to koniecznie - part one!!! , jeszcze trzy miesiące temu miałem to na analogu teraz tylko cd ale ta płyta to odjazd.. ahh szkoda pisać trza słuchać.
Co do Diamonda to : Abigail , Them, i sztandarowa Conspirasy tego w 80 latach sie słuchało a i teraz czasem leci jak nie ma nikogo w domu z przyczyn oczywistych
Tak jak piszesz takiej muzy już nie robią - szkoda... ale sie rozmarzyłem.
Pozdrawiam H71 |
_________________ Pozdrawiam - Highlander71

|
|
|
|
 |
Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Dołączył: 14 Cze 2007 Posty: 1434 Otrzymał 25 piw(a) Skąd: L. USA
|
|
|
|
highlander71 napisał/a: |
Jacku - Helloweeen -Keeper Of The Seven Keys to koniecznie - part one!!! , jeszcze trzy miesiące temu miałem to na analogu teraz tylko cd ale ta płyta to odjazd.. ahh szkoda pisać trza słuchać.
Co do Diamonda to : Abigail , Them, i sztandarowa Conspirasy tego w 80 latach sie słuchało a i teraz czasem leci jak nie ma nikogo w domu z przyczyn oczywistych
Tak jak piszesz takiej muzy już nie robią - szkoda... ale sie rozmarzyłem.
Pozdrawiam H71 |
Jak najbardziej I ale II bardzo mi leży,w USA nie dokupienia to sobie w Anglii zamówiłem jakiś czas temu.Analog i pozbyłeś się go no panie?? |
|
|
|
 |
Highlander71

Wiek: 53 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1387 Otrzymał 484 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
|
|
|
Hello mam oba party , a analog poszedł z gramofonem , zmieniłem sprzęt a nowy niestety nie posiadał wejscia do gramo.
Mówi się trudno i słucha się tego co pozostało. |

|
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 36 Dołączył: 08 Lip 2007 Posty: 533 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Cieszyn/Kraków
|
|
|
|
Każdej sprzed 1975.
Czyli:
# 1968 This Was
# 1969 Stand Up
# 1970 Benefit
# 1971 Aqualung
# 1972 Thick As a Brick
# 1972 Living In The Past [kompilacja]
# 1973 A Passion Play
# 1974 War Child |
|
 |
Highlander71

|
|
|
|
W jakiej formie Cie to interesuje??? Może cos mogę Ci coś załatwić , daj znać. |

|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): szpooler |
 |
szpooler
Aficionado

Wiek: 36 Dołączył: 08 Lip 2007 Posty: 533 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Cieszyn/Kraków
|
|
|
|
Sczerze- w każdej. Generalnie nie jestem za kopiowaniem płyt i mp3, ale jeżeli ktoś mi pokaże gdzie można kupić te płyty to od ręki je kupuję. |
|
 |
szpooler
Aficionado

|
|
|
|
 |
Highlander71

|
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008
|
|
|
Sarah Mclachlan - Answer polecam !!!
http://pl.youtube.com/watch?v=i8B1ai25lUo
mnie po prostu "rozwaliła"
Temat przewodni z filmu "Odważna" z Jodie Foster
puście to swoim kobietom |

|
|
|
|
 |
Yawoor
Nowicjusz

|
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

|
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

|
Wysłany: Czw 03 Lip, 2008
|
|
|
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Co tu dużo mówić. W całej Polsce jest jeszcze chyba ciągle w kinach "Control", film o Joy Division. Kto lubi ten zespół- obowiązkowo do kina! |
|
 |
radeqm
Aficionado

Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 550 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Katowice
|
Wysłany: Sob 19 Lip, 2008
|
|
|
Czyż Ona nie jest słodka?
r |
_________________ "Problem ze światem polega na tym, że zawsze jest o jednego drinka do tyłu"
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

|
|
|
|
Nie wiem, ale strasznie chętnie bym się przekonał
http://pl.youtube.com/watch?v=8SuUnv3krjU
Generalnie tego albumu nie lubię, ale utwór akurat powinien być tytułowy moim zdaniem.
A to co od 0:19 robi Hetfield porywa. I zachwyca. Kropka |
|
 |
radeqm
Aficionado

Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 550 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Katowice
|
|
|
|
Na MTV2 był dzisiaj koncert Metallica z tegorocznego Rock am Ring.
Rewelacja.
Żałuję strasznie, że byłem w Finlandii, gdy oni byli w Chorzowie.
r
P.S. MTV2 rządzi - na eNce jest dźwięk w Dolby. |
_________________ "Problem ze światem polega na tym, że zawsze jest o jednego drinka do tyłu"
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
Dzik
Nowicjusz

Obecności na FOSCA: 4
|
Wysłany: Czw 24 Lip, 2008
|
|
|
No juz sie nieraz potwierdzilo ze Metallica to juz zespol bardziej koncertowy niz studyjny. Dla mnie osobiscie ten zespol nie skonczyl sie na czarnym albumie i lubie czesc nowszego materialu tez chociaz no jak ktos widzial film "Some Kind of Monster" to widzi, ze ta praca w studiu to taka bardziej katorga niemocy. Ciekaw jestem nowej plyty, ale okladka wyglada dretwo. Niemniej jednak, tez zaluje ze w Chorzowie nie bylem. Ale za to bylem na Meshuggah miesiac pozniej w Warszawie i jesli ktos slucha i nie byl to niech zaluje |
_________________ Trinidad Aficionado |
|
|
|
 |
korea83
Ekspert Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 42 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1890 Otrzymał 287 piw(a) Skąd: Kościan
|
Wysłany: Czw 24 Lip, 2008
|
|
|
Dzik napisał/a: | Ciekaw jestem nowej plyty, ale okladka wyglada dretwo. |
No bez przesady, nie oceniajmy plyty po wygladzie okladki
Faktem jest, ze nie jest jakas szalowa, ale i tak wierze ze ta nowa plyta bedzie lepsza od poprzedniej |
|
|
|
 |
Mateusz
Początkujący Aficionado Cigar&Pipe conesseur

Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 36 Dołączył: 22 Cze 2007 Posty: 484 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Jaworzno/ Kraków
|
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

|
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008
|
|
|
http://www.youtube.com/wa...feature=related
The killers- bezapelacyjnie kawałek numer jeden ostatnio A reklama Nike w której wykorzystano ten kawałek to jedna z najlepszych reklam jakie w życiu widziałem. Amen. |
|
 |
szpooler
Aficionado

|
Wysłany: Sob 30 Sie, 2008
|
|
|
No coś czuję, że mi się dostanie, ale co tam Generalnie z założenia nie lubię muzyki... "Popularnej". Ale sam sobie przeczę, bo czyż Metallica nie jest popularna? Czyż Janis Joplin nie jest popularna? A o Rayu Charlesie to już nawet nie mówię
Ale wszem i wobec od wielu lat oświadczam- nie ma muzyki, której bym nie słuchał, albo nie potrafił polubić.
Oto dowód- panienka Frida Öhrn, zajmująca się bądź co bądź muzyką pop. Takiego głosu od czasu Dolly Parton i Janis Joplin moim zdaniem nie było. Poczekajcie do 2:10.
Ja osiwiałem.
Co więcej, cholernie szanuję muzyków brzmiących lepiej na żywo niż w studiu, a tutaj chyba właśnie z kimś takim mamy do czynienia
http://pl.youtube.com/wat...feature=related |
|
 |
szpooler
Aficionado

|
|
|
|
 |
|
Reklamator
|
Wysłany: Reklama
|
|
|