Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: mc, sobieski

MC Sobieski
Autor Wiadomość
lunka01
Doświadczony Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Otrzymał 447 piw(a)
Wysłany: Pią 17 Sty, 2014   

haha formulki pamietam jak dzis

JAK CI SIE MOJ POST O D**** MARYNY NIE PODOBA TO WCISNIJ IKONKE IGNORUJ W PRAWYM GORNYM ROGU MOJEGO POSTU

blaugrana
Ekspert Aficionado

Otrzymał 1572 piw(a)
Wysłany: Pią 17 Sty, 2014   

No i mi się dzieciństwo przypomniało, te wszystkie przygody z kompami na kasety o których pisaliście. :)

Stare, dobre czasy :cool1:

TOMI1983
Początkujący Aficionado

Otrzymał 112 piw(a)
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014   

dokladnie to byly dobre czasy :) niby sie siedzialo przed "kompem" ale za to w ile osob, no i wypady do znajomych aby wyzmedac jakas kasete inna trzeba bylo niezle negocjowac hehe...
kiedys bylo lepiej a teraz to tylko skype i fb. a ludzie swiata nie widza

a najlepsze w tym bylo ze niewazne jaka gra sie zechciala wlaczyc to i tak kazdy byl szczesliwy ze mozna pograc,, oczywiscie jeszcze byly gry xxx i nawet one sie czasem przewijaly, tyle ze to zdobyc bylo juz ciezko. no a sprzet to szedl jak woda na "dzojstkii" nie straczalo kasy, lecz jak kumpel dostal dwa pozadne to juz mozna bylo przeznaczac kase na kasety bo byly one bardzo wytrzymale i mysle ze moze jeszcze gdzies je miec nawet na strychu hmm trza by popytac

OloWawa
Początkujący Aficionado

Obecności na FOSCA: 3
Otrzymał 383 piw(a)

Cholera a ja cały zestaw Atari65xe z magnetogonem XC12,dzoysticki i gry oddałem komuś parenascie lat temu......niestety mało miejsca w mieszkaniu w bloku :bejsbol: Teraz ożywiony tą dyskusją poleciałbym na strych,podłączył kompa i zagrał..... :mrgreen: a tak to :pejcz: wspominać mogę.......

Pekal
Doświadczony Aficionado

Otrzymał 713 piw(a)

Teraz czesto zaluje sie tego co sie kiedys oddalo, wyrzucilo ;(. Komputery, winyle, resoraki od matchbox-a (jaka kolekcje mialem hmmm... ze zmieniajacymi kolor karoserii pod wplywem cieplej wody na czele), stare fajki po ojcu. Kurcze a gdzie podziala sie moja kolekcja Gwiezdnych wojen na VHS?. Co rano do sniadania katowalem kolejne fragmenty-kwestie bohaterow znalem oczywiscie na pamiec. Gdybym mial kiedys dzisiejsza wiedze zostawilbym nawet, z czystego sentymentu, plakaty ktorymi odklejone byly sciany mojego pokoju - Iron Maiden, Metallica, Halloween etc. Pierwszy walkman...ehhh. Wracajac do tematy. Proponuje na kolejne spotkanie CA zorganizowac stary sprzet, pare joystickow, starych hitow i zderzyc sie na nowo z czasami ktore sa juz odlegla przeszloscia.

TOMI1983
Początkujący Aficionado

Otrzymał 112 piw(a)

zapytam sasiada czy jeszcze ma moze gdzies na strychy commodore a nuz da sie zalatwic...

MariuszW
Nowicjusz

Otrzymał 3 piw(a)

Chyba jeszcze mam z dwoma lepszymi dżojstikami - takimi, gdzie były dwa guziczki.

smokers
Nowicjusz

Otrzymał 45 piw(a)

Wracając do filmiku, to ten cyg ma trzy kolory. Ciemny od stopy, w połowie jakby złoty pierścień i dalej znowu inny kolor. Czyżby coś zacnego, czy jakieś zepsute te cygaro :neutral:

smokers
Nowicjusz

Otrzymał 45 piw(a)

... tam chyba wapera brakuje!

voodoo2121
Początkujący Aficionado

Obecności na FOSCA: 5
Otrzymał 76 piw(a)

ja mam w 100% sprawnego C64 + stacja dysków:)

Odpowiedz do tematu