|
Autor |
Wiadomość |
lunka01
Doświadczony Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 44 Dołączył: 01 Kwi 2013 Posty: 959 Otrzymał 447 piw(a) Skąd: Delgany
|
Wysłany: Pią 17 Sty, 2014
|
|
|
haha formulki pamietam jak dzis |
_________________ https://www.youtube.com/w...RDMMsy_BaUwOGjI
JAK CI SIE MOJ POST O D**** MARYNY NIE PODOBA TO WCISNIJ IKONKE IGNORUJ W PRAWYM GORNYM ROGU MOJEGO POSTU |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

Wiek: 44 Dołączył: 17 Lut 2013 Posty: 1821 Otrzymał 1572 piw(a) Skąd: Galway, IE
|
Wysłany: Pią 17 Sty, 2014
|
|
|
No i mi się dzieciństwo przypomniało, te wszystkie przygody z kompami na kasety o których pisaliście.
Stare, dobre czasy |
_________________ 💨💨💨💨💨💨💨 |
|
|
|
 |
TOMI1983
Początkujący Aficionado

Wiek: 41 Dołączył: 28 Mar 2013 Posty: 186 Otrzymał 112 piw(a) Skąd: Szczebrzeszyn
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014
|
|
|
dokladnie to byly dobre czasy niby sie siedzialo przed "kompem" ale za to w ile osob, no i wypady do znajomych aby wyzmedac jakas kasete inna trzeba bylo niezle negocjowac hehe...
kiedys bylo lepiej a teraz to tylko skype i fb. a ludzie swiata nie widza
a najlepsze w tym bylo ze niewazne jaka gra sie zechciala wlaczyc to i tak kazdy byl szczesliwy ze mozna pograc,, oczywiscie jeszcze byly gry xxx i nawet one sie czasem przewijaly, tyle ze to zdobyc bylo juz ciezko. no a sprzet to szedl jak woda na "dzojstkii" nie straczalo kasy, lecz jak kumpel dostal dwa pozadne to juz mozna bylo przeznaczac kase na kasety bo byly one bardzo wytrzymale i mysle ze moze jeszcze gdzies je miec nawet na strychu hmm trza by popytac |
|
|
|
 |
OloWawa
Początkujący Aficionado

Obecności na FOSCA: 3
Wiek: 51 Dołączył: 28 Kwi 2013 Posty: 469 Otrzymał 383 piw(a) Skąd: Warszawa
|
|
|
|
Cholera a ja cały zestaw Atari65xe z magnetogonem XC12,dzoysticki i gry oddałem komuś parenascie lat temu......niestety mało miejsca w mieszkaniu w bloku Teraz ożywiony tą dyskusją poleciałbym na strych,podłączył kompa i zagrał..... a tak to wspominać mogę....... |
|
|
|
 |
Pekal
Doświadczony Aficionado

Wiek: 45 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 808 Otrzymał 713 piw(a) Skąd: Gryfino
|
|
|
|
Teraz czesto zaluje sie tego co sie kiedys oddalo, wyrzucilo ;(. Komputery, winyle, resoraki od matchbox-a (jaka kolekcje mialem hmmm... ze zmieniajacymi kolor karoserii pod wplywem cieplej wody na czele), stare fajki po ojcu. Kurcze a gdzie podziala sie moja kolekcja Gwiezdnych wojen na VHS?. Co rano do sniadania katowalem kolejne fragmenty-kwestie bohaterow znalem oczywiscie na pamiec. Gdybym mial kiedys dzisiejsza wiedze zostawilbym nawet, z czystego sentymentu, plakaty ktorymi odklejone byly sciany mojego pokoju - Iron Maiden, Metallica, Halloween etc. Pierwszy walkman...ehhh. Wracajac do tematy. Proponuje na kolejne spotkanie CA zorganizowac stary sprzet, pare joystickow, starych hitow i zderzyc sie na nowo z czasami ktore sa juz odlegla przeszloscia. |
_________________ "Starajmy się uczynić święto z codzienności, przyjemność z drobnych chwil, z których składa się życie" - Zino Davidoff
----------------------------------------------
www.divinesmoke.wordpress.com |
|
|
|
 |
TOMI1983
Początkujący Aficionado

Wiek: 41 Dołączył: 28 Mar 2013 Posty: 186 Otrzymał 112 piw(a) Skąd: Szczebrzeszyn
|
|
|
|
zapytam sasiada czy jeszcze ma moze gdzies na strychy commodore a nuz da sie zalatwic... |
|
|
|
 |
MariuszW
Nowicjusz

Wiek: 42 Dołączył: 12 Lut 2012 Posty: 70 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Toruń
|
|
|
|
Chyba jeszcze mam z dwoma lepszymi dżojstikami - takimi, gdzie były dwa guziczki. |
|
|
|
 |
smokers
Nowicjusz

Wiek: 44 Dołączył: 19 Lut 2011 Posty: 109 Otrzymał 45 piw(a) Skąd: Nowa Sól
|
|
|
|
Wracając do filmiku, to ten cyg ma trzy kolory. Ciemny od stopy, w połowie jakby złoty pierścień i dalej znowu inny kolor. Czyżby coś zacnego, czy jakieś zepsute te cygaro |
|
|
|
 |
smokers
Nowicjusz

Wiek: 44 Dołączył: 19 Lut 2011 Posty: 109 Otrzymał 45 piw(a) Skąd: Nowa Sól
|
|
|
|