|
Autor |
Wiadomość |
bystry
Aficionado

Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 35 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 615 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 10 Gru, 2007
|
|
|
Zakładając, że załoga pali to h (wysokość) należy do liczb R, bo i tak nie ma to znaczenia |
|
|
|
 |
radeqm
Aficionado

Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 550 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Katowice
|
|
|
|
Panowie,
Jeśli uważacie, że OK, to OK.... Dla mnie 5-6 tygodni wydaje się zdecydowanie za długo.
pozdr.
r a d e q m |
_________________ "Problem ze światem polega na tym, że zawsze jest o jednego drinka do tyłu"
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Dołączył: 14 Cze 2007 Posty: 1434 Otrzymał 25 piw(a) Skąd: L. USA
|
|
|
|
radeqm napisał/a: | Panowie,
Jeśli uważacie, że OK, to OK.... Dla mnie 5-6 tygodni wydaje się zdecydowanie za długo.
pozdr.
r a d e q m |
A co nie masz co palić jak tak to powiedz wyślemy lotniczą dla ciebie a jak się okaże że przez nową sortownie dotrze za 4 tyg to co wtedy? |
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

Wiek: 51 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 1976 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
Jja jja ja jjaaj a się boję że ciężko mi się będzie na nie doczekać więc proszę stek pogonić |
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia |
|
|
|
 |
proforma [Usunięty]
|
|
|
|
Klepitko napisał/a: | ...więc proszę stek pogonić |
a lekko czy mocno wysmażony? |
|
|
|
 |
Mateusz
Początkujący Aficionado Cigar&Pipe conesseur

Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 36 Dołączył: 22 Cze 2007 Posty: 484 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Jaworzno/ Kraków
|
|
|
|
owędzony.. |
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

Wiek: 51 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 1976 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
O ze strachu mi się literówka wkradła krwisty oczywiście |
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia |
|
|
|
 |
radeqm
Aficionado

|
|
|
|
Jacek Uchryn napisał/a: | radeqm napisał/a: | Panowie,
pozdr.
r a d e q m |
A co nie masz co palić jak tak to powiedz wyślemy lotniczą dla ciebie a jak się okaże że przez nową sortownie dotrze za 4 tyg to co wtedy? |
Palić już ja tam mam co, jak dobrze wiesz Nawet jedno Camacho Coyolar się znajdzie...
Chodzi mi tylko i wyłącznie o kondycję cygar.
pozdr.
r a d e q m |
_________________ "Problem ze światem polega na tym, że zawsze jest o jednego drinka do tyłu"
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
proforma [Usunięty]
|
|
|
|
Klepitko napisał/a: | O ze strachu mi się literówka wkradła krwisty oczywiście |
no to całe Twoje szczęście.. |
|
|
|
 |
Josephros
Doświadczony Aficionado szara eminencja ;d

Obecności na FOSCA: 3
Wiek: 39 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 917 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Lublin
|
|
|
|
skoro ten sposób był już testowany z powodzeniem to ja nie mam żadnych obaw |
_________________ Tempus fugit, aeternitas manet |
|
|
|
 |
Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
radeqm napisał/a: | Jacek Uchryn napisał/a: | radeqm napisał/a: | Panowie,
pozdr.
r a d e q m |
Palić już ja tam mam co, jak dobrze wiesz Nawet jedno Camacho Coyolar się znajdzie...
Chodzi mi tylko i wyłącznie o kondycję cygar.
pozdr.
r a d e q m |
Radek sory ale muszę zażartować Chodzi mi tylko i wyłącznie o kondycję cygar. jak będzie kiepska to je na siłownie wyślesz |
|
|
|
 |
radeqm
Aficionado

|
|
|
|
Odpowiem jak chłopczyk w reklamie koncentratu pomidorowego:
"A nieee, to luz."
pozdr.
r a d e q m |
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
TOMASS70
Nowicjusz

|
|
|
|
panowie nie ma co panikowac naprawde ,nie wiem czym to jacek bedzie wysylal,ale jesli przez polska firme to oni naprawde dobrze zabezpieczaja paczki,no i czas to ok 4tyg,mozna monitorowac wszystko a jak juz w polsce bedzie to dzwonic do firmy i tu ich poganiac,aha no i polskie traktowanie paczek ,heniek lap maja kurierzy we krwi wiem cos o tym ,najlepiej przejac paczke juz w bazie w polsce samemu, a nie czekac na transport. Oby wam sie wszystko dobrze udalo powodzenia |
|
|
 |
Bruno [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Gru, 2007
|
|
|
Ja oczywiście jestem "ZA" a nawet przeciw. To znaczy, oczywiście "za". Na wszystko sie zgadzam i jeśli pobyt 14-dniowy w magazynach PP nie zaszkodził moim cygarom z AKAN'u to i rejs w wilgotnych lukach nie zaszkodzi.
A teraz merytorycznie:
Może Jacek zrobi listę, czy też wykaz cen poszczególnych formatów/cygar i koszt przesyłki na jedno cygaro, czy raczej na osobę - jak to juz bedzie wiedział, ze wskazaniem konta bankowego i puscimy kasę. No chyba jesteśmy odpowiedzialni i każdy zamawiający wpłaci co sie nalezy a w razie opóźnienia poinformuje Jacka i wszystko powinno sie zgadzać, bez żadnej rozbudowanej buchalterii. To wszystko powinno dotrzeć w jedno miejsce i stamtąd dalej do poszczególnych ludzi. Jesli będziecie rozdzielać na paczki regionalne to moze mnie "rodzynka Trójmiejskiego" dołaczcie np. do przesyłki Wrocławskiej i ja poprosze drinksa o przechowanie a przy okazji sobie odbiorę. Bo albo ja we Wrocku albo on w Gdańsku bedzie, bo bywa i sprawa załatwiona. A tak przy okazji, do jakiego portu to zawinie? W Szczecinie, czy w Trójmieście?
Pozdro wszystkim. |
|
|
|
 |
Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Do trójmiasta a co wysłać na ciebie a tak na poważnie jutro tj za ok 23godz podam dokładne ceny za cygara i transport do Dutcha.
Czekam jeszcze czy ktoś nie ma żadnych obiekcji co do sposobu wysyłki .
Jeśli w ciągu najbliższych godzin nie będzie żadnych martwiacych się to wszystko stanie się jasne i przejrzyste i można będzie działać dalej.
Co do zwrotu poniesionych kosztów prze zemnie to grupy które znają moje konto czyli Wrocław Silesia Kraków mogą dokonać wspólnych wpłat przez jedną osobę.Pojedyńcze indywidualności proszę o kontakt ze mną o dane do przelewów .
To tyle narazie. |
|
|
|
 |
Michal
Ekspert Aficionado

Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 1247 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Warszawa
|
|
|
|
Mimo, że nie biorę udziału w tych zakupach to drogi morskiej bym nie ryzykował. Do mnie kiedyś z Honolulu (Hawaje wiec blisko USA) list z płytą CD płynął... 3 miesiące. |
|
|
|
 |
dutch
Początkujący Aficionado El Veguero y Torcedore

Obecności na FOSCA: 5
Wiek: 46 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 209 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Ruda Śląska
|
|
|
|
Michal napisał/a: | Mimo, że nie biorę udziału w tych zakupach to drogi morskiej bym nie ryzykował. Do mnie kiedyś z Honolulu (Hawaje wiec blisko USA) list z płytą CD płynął... 3 miesiące. |
Może sie myle ale z tego co mi wiadomo Hawaje leżą po zachodniej stronie USA czyli na Pacyfiku a dokładnie na samym środku miedzy Japonią a USA, a więc kawał drogi statek musiał płynąć , np: przez kanał panamski a to wymaga czasu |
_________________ ZAPRASZAM NA ZAKUPY
www.swiat-cygar.pl
 |
|
|
|
 |
TOMASS70
Nowicjusz

|
|
|
|
nie ma to nic wspolnego z droga morska od usa-poland |
|
|
 |
Michal
Ekspert Aficionado

Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 1247 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 12 Gru, 2007
|
|
|
No to mnie chopaki uświadomiliście, że tak powiem. Nigdy nie byłem dobry z geografi i jakoś Hawaje widzialem w okolicach granicy Ameryki Płn i Płd...
Ps. Mimo wszystko i tak nie ryzykował bym wysyłania cygar statkiem |
|
|
|
 |
dutch
Początkujący Aficionado El Veguero y Torcedore

Obecności na FOSCA: 5
Wiek: 46 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 209 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: Śro 12 Gru, 2007
|
|
|
Właśnie byłem Skypowym świadkiem dokonania przez Jacka zamówienia, cygara powinny dojść do niego do piątku , a we wtorek jeśli wszystko pójdzie dobrze wypłyną w morze |
_________________ ZAPRASZAM NA ZAKUPY
www.swiat-cygar.pl
 |
|
|
|
 |
|
Reklamator
|
Wysłany: Reklama
|