|
Autor |
Wiadomość |
Mateusz
Początkujący Aficionado Cigar&Pipe conesseur

Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 36 Dołączył: 22 Cze 2007 Posty: 484 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Jaworzno/ Kraków
|
Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008
|
|
|
Cygara od dutcha to pychota tylko mało |
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2582 Otrzymał 185 piw(a)
|
|
|
|
 |
Mateusz

Wiek: 36 Dołączył: 22 Cze 2007 Posty: 484 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Jaworzno/ Kraków
|
|
|
|
ee z tej edycji sa srednie trzeba bylo probowac ostatniej sztuki z starej w lecie w Zabrzu. Mmm kawa z mlekiem i migdaly a nie wegiel jak by ktos podejrzewał |
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2582 Otrzymał 185 piw(a)
|
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

Wiek: 51 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 1976 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
A i nowa zapowiada się nieżle |
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia |
|
|
|
 |
dutch
Początkujący Aficionado El Veguero y Torcedore

Obecności na FOSCA: 5
Wiek: 46 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 209 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008
|
|
|
panowie z tymi moimi seriami to jest tak:
-Pierwzsza seria to makowo przypominała czarna kawe była zrobona z tytoniu całkowicie mojego z pierwszej uprawy -mi bardzo smakowało ostała sie jeszcze jedna sztuka ale nie do zdobycia ( jest na ekspzycji w Papierośnicy w Silesia City Center)
-Druga seria to takze moja uprawa, smako dośc dobra z posmakiem migdałów - o wiecej szczegułów zapytajcie Rafhofa on je palił na pierwszym naszym spotkaniu
-Trzecia seria to ta której reprezentanta mam w opisie i była palona jako cygaro pokoju podczas FOSCI ale juz w klubie - z tytoniu który przywiózł mi znajomy , ostały sie jescze trzy sztuki ale niech sobie jeszcze poleżą bo były dość ostre jak je ostatnio paliłem w styczniu
-Czwarta seria to ta z tytoniu który był używany podczas skręcania na FOSCE i to było własnie to cygarko które paliliśmy ostanio w klubie u Rafała. Ci którzy je kosztowali sami mówili o nim dobrze a ja to potwierdzam . tytoń na tę serie niestety nie pochodził z moich upraw bo takowych w zeszłym roku nie prowdziłem , a znalazł się u mnie dzieki El Compadre z Ciggarro.pl za posrednictwem Rafała .
- Piąta seria to ta własnie ta ,której fotki zamieścił Jacek (dzięki) , ale mam obawy co do tego tytoniu , poniewarz jest to tytoń suszony ogniowo - na razie pierwsza seria puros sie suszy -poczekamy zobaczymy
Była jeszcze taka mała mini seria z wkładka z tytoniu nikaraguańskiego, który otrzymałem od Proformy |
_________________ ZAPRASZAM NA ZAKUPY
www.swiat-cygar.pl
 |
|
|
|
|
 |
dutch
Początkujący Aficionado El Veguero y Torcedore

Obecności na FOSCA: 5
Wiek: 46 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 209 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Ruda Śląska
|
|
|
|
El Comandante napisał/a: | acha, ja mam to, co dutch ma w podpisie (chyba) |
Dokładnie tą sztuke masz |
_________________ ZAPRASZAM NA ZAKUPY
www.swiat-cygar.pl
 |
|
|
|
 |
Mateusz

|
|
|
|
mialem okazje kosztowac drugiej i czwartej, bardzo dobre Mam nadzieje ze jakies pudelko tam dla mnie szykujesz i oszacowales juz cene. |
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

Wiek: 51 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 1976 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
No i lechu najwyższa pora na limitady wszak one nakręcają cały biznes |
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia |
|
|
|
 |
|