Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Obecności na FOSCA: 3
Wiek: 39 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 917 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: Wto 02 Paź, 2007
Winston Churchill napisał/a:
Josephros napisał/a:
tomaal napisał/a:
A mi się bardziej podobał Kaczyński
On przynajmniej wykładał konkrety, potrafił patrzeć Olkowi prosto w oczy.
Kwaśniewski może wygrywa prezencją, ale nie miał zbyt wiele mądrego do powiedzenia. Widać było, że puszczają mu nerwy, zwłaszcza pod koniec.
Choć Kaczyński może też troszkę przesadził ze swoimi docinkami
Takie jest moje zdanie
Pozdrawiam
szczerze to mnie przeraża taka ocena kaczego bełkotu szkoda że są ludzie którzy nie widzą co robią kaczory i że prowadzą retoryke jak za czasów stalina " my dobrzy dbamy o naród, a reszta jest zła" wszyscy którzy nie są z nimi są wrzucani do jednego wora, jedyne co ten rząd zrobił to nie zepsół rozpędzonej gospodarki ale i nie zrobił NIC żeby jej pomóc spija śmietanke 2 poprzednich ekip,
dobrze podsumował to mój znajomy " na każdego można głosować ale nie na PiS"
Ja bym rzekl, ze spija smietanke dzieki swiatowej koniunkturze a nie na skutek dzialan 2 poprzednich ekip
Racja Winston koniunktura to podstawa, ale jakby nie przemiany w gospodarce zpoczątkowane przez rządzących (tu troche trzeba oddać bądź co bądź Balcerowiczowi) to i koniunktura by nie pomogła, ale niezaprzeczalnie kaczki rządziły w niezłym czasie dla gospodarki, a jak pokazywały notowania giełdowe w zasadzie zmiany rządowe nie wiele wpływały na nie i całe szczęście (nie licząc oczywiście najazdu na Krauzego bo tutaj troche giełda przyszalała)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum