Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: smieszne

Śmieszne
Autor Wiadomość
korea83
Ekspert Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 8
Otrzymał 287 piw(a)
Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007   

Ktos juz moze probowal tej metody?? ;)

mój status

Josephros
Doświadczony Aficionado
szara eminencja ;d

Obecności na FOSCA: 3
Otrzymał 3 piw(a)

krucha ta metoda troszeczkę ;)

mój status

shaft
Nowicjusz

Josephros napisał/a:

czemu?zgodna z prawem.
trzeba miec tylko troszke wiecej czasu.

korea83
Ekspert Aficionado

Otrzymał 287 piw(a)

No i przede wszystkim trzeba byc niezle opanowanym zeby tak zaczac wymyslac policjantowi podczas kontroli. Cos mi sie wydaje ze raczej bardzo niewielu zachowa tyle zimnej krwi zeby podskoczyc gliniarzowi ;)

mój status

e
[Usunięty]

shaft napisał/a:
Josephros napisał/a:

czemu?zgodna z prawem.
trzeba miec tylko troszke wiecej czasu.

Ja wole zakonczyc sprawe na poziomie obslugujacego suszarke, a wyjechanie mu z tekstem o homologacji mocno zmniejsza szanse negocjacji.

korea83
Ekspert Aficionado

Otrzymał 287 piw(a)

e napisał/a:

Ja wole zakonczyc sprawe na poziomie obslugujacego suszarke, a wyjechanie mu z tekstem o homologacji mocno zmniejsza szanse negocjacji.

Wtedy to juz raczej nie ma szans na jakiekolwiek negocjacje ;)

mój status

Kacper
Początkujący Aficionado
37

Wysłany: Śro 12 Wrz, 2007   

A ja nie lubię cwaniactwa i krętacwa - jeśli mnie łapią - płacę mandat. Chciałbym aby to była norma.

korea83
Ekspert Aficionado

Otrzymał 287 piw(a)

Co do kretactwa to ostatnio sasiadka mi opowiadala jak uniknela 500zl i 10 punktow. Na ograniczeniu do 30 miala na liczniku 130 i pech czy tez szczescie chcialo ze akurat stal tam patrol policji. Kobieta wiedzac co bedzie od razu zaczela plakacc i powiedziala ze maja wypisywac ten mandat o i tak nic gorszego juz jej spotkac nie moze. Powiedziala ze kilka dni temu stracila prace a przed chwila maz jej powiedzial ze zostawia ja dla jakiejs mlodej dupy (to jej slowa ;) ). Policjanci widzac ze kobieta coraz bardziej placze zaczeli ja pocieszac i odgrazac sie mezowi ktory siedzial caly czas w samochodzie i nie wiedzac co oni mowia patrzyl sie jak debil. Skonczylo sie tak ze kobieta dostala tylko pouczenie a mezowi dostalo sie od najgorszych :) Tak wiec jak widac przy pomocy odrobiny aktorstwa mozna skutecznie unikac mandatu...a szkoda

mój status

Michal
Ekspert Aficionado

Otrzymał 5 piw(a)

A ja bym takim jak ona odrazu zabierał prawo jazdy przynajmniej na rok!

korea83
Ekspert Aficionado

Otrzymał 287 piw(a)

Moim zdaniem przy tak duzych przekroczeniach predkosci powinno sie od razu kierowac sprawe do sadu a nie jakies glupie 500zl mandatu. Jak ktos juz przekracza predkosc o 100km/h to jest to juz calkowicie swiadome dzialanie i to powinno byc tez odpowiednio karane.

mój status

Kacper
Początkujący Aficionado
37

Powinno się zabierać prawa jazdy i konfiskować samochody. Gdyby policja miała więcej jaj wraz z tymi przygłupami w parlamencie - od razu byłoby spokojniej. Ja ogólnie mam naturę taką, że nie przekraczam prędkości o 100kmh, czasem zdarzy się, ale o max 20. Pomaga mi w tym moje auto, które nie lubi też szybko jeździć (;

Josephros
Doświadczony Aficionado
szara eminencja ;d

Obecności na FOSCA: 3
Otrzymał 3 piw(a)

z waszej dyskusji wynika że przekroczenie o 30-40 km/h jest wporządku a o 100 km/h już nie i jedno i drugie jest umyślne a jeśli ktoś popełnia nie umyślnie takie wykroczenie to rzeczywiście powinni mu zabrać lejce; są takie miejsca że przekroczenie o 60 km/h to żaden problem i mało kto przekracza o mniej ja uważam że powinny być miejsca gdzie debile/narwańcy tudzież inne kamikadze powinni mieć miejsce gdzie mogą pędzać bez przeszkód i nikomu krzywydy nie robić niemcy nie mają na autostradach limitu i tam można dać upust fantazji a sa miejsca że powinno się karać surowo i tam tak jest. Jeżeli ktoś lubi szybką jazde to zamiast mu zabraniać dać mu do tego miejsce

mój status

Gość

Josephros napisał/a:
Jeżeli ktoś lubi szybką jazde to zamiast mu zabraniać dać mu do tego miejsce

O toto, tu zgadzam się w 100%. Tym bardziej, że naprawdę człowieka nieraz może szlag trafić jak na specjalnie budowanej obwodnicy miasta, poza terenem zabudowanym, droga prosta jak końskie włosy w higrometrze, a tu tabliczka "60". Dwupasmówki- "70". Rozumiem 50 w miastach, ok, tu się zgadzam jak najbardziej. Ale na drogach pozamiejskich takie ograniczenia są absurdalne. Nie dziwmy się potem, że są one łamane.

Kacper
Początkujący Aficionado
37

Josephros napisał/a:
z waszej dyskusji wynika że przekroczenie o 30-40 km/h jest wporządku a o 100 km/h już nie i jedno i drugie jest umyślne a jeśli ktoś popełnia nie umyślnie takie wykroczenie to rzeczywiście powinni mu zabrać lejce; są takie miejsca że przekroczenie o 60 km/h to żaden problem i mało kto przekracza o mniej ja uważam że powinny być miejsca gdzie debile/narwańcy tudzież inne kamikadze powinni mieć miejsce gdzie mogą pędzać bez przeszkód i nikomu krzywydy nie robić niemcy nie mają na autostradach limitu i tam można dać upust fantazji a sa miejsca że powinno się karać surowo i tam tak jest. Jeżeli ktoś lubi szybką jazde to zamiast mu zabraniać dać mu do tego miejsce

Z mojej wypowiedzi wynika, że moje wykroczenie jest świadome, oczywiście - temu nie mogę zaprzeczyć. Mimo wszystko jednak mandat za zbyt szybką jazdę dostałem raz a prędkość przekroczyłem o 19 km/h. Na drodze byłem sam, ani za mną ani przede mną nikt nie jechał. Droga była w szczerym polu więc ruch pieszych też był żaden.

Wczorja wróciłem z niemiec - to ze nie mają tam ograniczeń - to bajka. Ograniczenia są a policja po autostradach pogina najnowszymi mercedesami i BMW. Ale nie o tym - szybka jazda - ok w miejscach do tego przeznaczonych. Człowiek to jednak nie maszyna - nie da się zaprogramować aby nie mieć ciężkiej nogi w mieście a na torze to już tak. Trzeba trochę myśleć a wszystko bedzie ok. Jestem za karaniem wykroczeń i swój mandat zapłaciłem w terminie (;

Vincent
Aficionado

A ja myślałem, że coś śmiesznego poczytam :offtopic:

Vincent
Aficionado

Wracajac do tematu:

El Comandante
Ekspert Aficionado
Administrator

Obecności na FOSCA: 11
Otrzymał 185 piw(a)

i to by było na tyle jeśli chodzi o podobieństwa ;)

komiks niezły :D

::::::::: Dodawanie zdjęć na forum :::::::::::

shaft
Nowicjusz

Wysłany: Czw 13 Wrz, 2007   

ps. dziewczyny daliscie czadu z tymi wynurzeniami czego byscie zabronili i kiedy byscie zabrali prawo jazdy. brawo.....
normalnie"mistrz kierownicy ucieka 14"

a wszystkim jezdzacym dedykuje piosenke:

http://youtube.com/watch?v=xnRwQjTYfGI

oraz klasyke gatunku "convoy"
http://youtube.com/watch?v=HcW0IHdla-8

http://youtube.com/watch?v=wxRB9Gtioy4

El Comandante
Ekspert Aficionado
Administrator

Obecności na FOSCA: 11
Otrzymał 185 piw(a)