|
Autor |
Wiadomość |
lunka01
Doświadczony Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 40 Dołączył: 01 Kwi 2013 Posty: 959 Otrzymał 447 piw(a) Skąd: Delgany
|
|
|
|
 |
Highlander71
Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 50 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1385 Otrzymał 478 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
Wysłany: Sob 10 Sie, 2019
|
|
|
Szkoda ,że Tomassino uważa Forum jako umarłe. Grupa jest , fakt mniejsza i mniej aktywna ale bez spiny i nerwów. Istniejemy 12 lat i dopóki będziemy tu pisać to mam nadzieje że Sew nas nie odłączy. Reszta co mówi absolutnie się zgadzam .
Byliśmy tu i będziemy i niech FB szlag trafi |
_________________ Pozdrawiam - Highlander71

|
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

|
Wysłany: Nie 11 Sie, 2019
|
|
|
Nie tylko on tak uwaza, forum jest martwe. Pisze tu teraz 5 osob 10? Nie ma co porownywac do tego co bylo za jego czasow. ma racje fejsbukowa grupa przejela funkcje forum.
ALe jeszcze sie to zmieni predzej czy pozniej grupy cygarowe wyleca z fejsbuka i bedzie powrot na forum. |
_________________ https://www.youtube.com/w...RDMMsy_BaUwOGjI
JAK CI SIE MOJ POST O D**** MARYNY NIE PODOBA TO WCISNIJ IKONKE IGNORUJ W PRAWYM GORNYM ROGU MOJEGO POSTU |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

Wiek: 41 Dołączył: 17 Lut 2013 Posty: 1821 Otrzymał 1572 piw(a) Skąd: Galway, IE
|
Wysłany: Nie 11 Sie, 2019
|
|
|
Martwe? Bez przesady. Jest kameralnie, spokojnie. Czas tutaj płynie wolniej niż na FB. Jest miło i przyjemnie. I niech tak zostanie😋👍
EDIT
Tak mi się skojarzyło https://youtu.be/vyRrJIL3THs |
_________________ 💨💨💨💨💨💨💨 |
|
|
|
 |
f_w
Początkujący Aficionado

Wiek: 35 Dołączył: 18 Cze 2015 Posty: 170 Otrzymał 145 piw(a) Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pon 12 Sie, 2019
|
|
|
Na pewno tematycznie forum wygrywa z grupą facebookową. Ogromnym plusem są odpowiednie działy i łatwy dostęp bez potrzeby scrollowania.
Faktem jest, że cały ruch poszedł na FB, ale również trzymam kciuki za odrodzenie forum. Tymczasem wspomagam się mocno Friend of Habanos. Wiedza, doświadczenie i ilość osób na FOH jest niesamowita |
|
|
|
 |
booe
Doświadczony Aficionado

Wiek: 44 Dołączył: 27 Mar 2017 Posty: 875 Otrzymał 2293 piw(a) Skąd: Sztokholm
|
|
|
|
Na Facebooku może i więcej się "dzieje", ale jeżeli chodzi o merytorykę i wiedzę, to forum bez dwóch zdań wygrywa.
I chyba nie tak do końca jest martwe😉 |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

Wiek: 41 Dołączył: 17 Lut 2013 Posty: 1821 Otrzymał 1572 piw(a) Skąd: Galway, IE
|
|
|
|
Wyrok wydali. Wyrok wykonali. Żywcem pochowali. 👋😉👍 |
|
|
|
 |
RafalW
Nowicjusz www.winohobby.biz

Wiek: 43 Dołączył: 28 Cze 2008 Posty: 140 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
RafalW napisał/a: | Ten link z pierwszego postu do YT - chyba nie działa?? |
U mnie działa... |
|
|
|
 |
lute
Nowicjusz

Wiek: 39 Dołączył: 14 Lip 2016 Posty: 70 Otrzymał 164 piw(a) Skąd: Gdynia
|
|
|
|
Nie ma co porównywać forum do FB. Póki przynajmniej kilka osób chce coś tu publikować (a pewnie dużo więcej czyta) to uważam forum za żywe i osobiście regularnie tu zaglądam, chociażby popatrzeć co inni palą. |
_________________ https://www.facebook.com/cigarandscotch/ - whisky, cigaras and more. |
|
|
|
 |
partagas
Aficionado mr

Wiek: 42 Dołączył: 01 Paź 2014 Posty: 737 Otrzymał 905 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
Co kto lubi. Ja tam zamierzam opuścić forum jako ostatni. Nie lubię fejkbuca za nawał śmieci, pierduł, kotów i innego szajsu pośród którego giną posty, które mógłbym chcieć przeczytać. Za duży szum (dez)informacyjny. |
_________________ Every stick is a vacation. Each one, Brother.
Paweł
 |
|
|
|
 |
Arkadiusz
Aficionado

Obecności na FOSCA: 12
Wiek: 34 Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 790 Otrzymał 299 piw(a) Skąd: Pabianice
|
|
|
|
 |
Sonio
Doświadczony Aficionado ^.^

Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 33 Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 940 Otrzymał 572 piw(a) Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Wto 13 Sie, 2019
|
|
|
Arkadiusz napisał/a: | Kiedyś to były czasy, teraz to nie ma czasów |
Prawda Arku, kiedyś to forum faktycznie żyło |
_________________ Palenie cygar ma sprawiać frajdę, nie ważne czy za duże, czy małe pieniądze. |
|
|
|
 |
f_w
Początkujący Aficionado

Wiek: 35 Dołączył: 18 Cze 2015 Posty: 170 Otrzymał 145 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
partagas napisał/a: | Co kto lubi. Ja tam zamierzam opuścić forum jako ostatni. Nie lubię fejkbuca za nawał śmieci, pierduł, kotów i innego szajsu pośród którego giną posty, które mógłbym chcieć przeczytać. Za duży szum (dez)informacyjny. |
Akurat tutaj się nie zgodzę. Kiedyś zobaczyłem co się wyświetla moim znajomym i mnie. Okazało się, że to totalnie inne portale. Algorytmy dopasowują Twojego walla do tego co klikasz, oglądasz itd. |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

|
|
|
|
A kto z was pil juz piwa z BroVca? |
_________________ https://www.youtube.com/w...RDMMsy_BaUwOGjI
JAK CI SIE MOJ POST O D**** MARYNY NIE PODOBA TO WCISNIJ IKONKE IGNORUJ W PRAWYM GORNYM ROGU MOJEGO POSTU |
|
|
|
 |
Arkadiusz
Aficionado

Obecności na FOSCA: 12
Wiek: 34 Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 790 Otrzymał 299 piw(a) Skąd: Pabianice
|
|
|
|
lunka01 napisał/a: | A kto z was pil juz piwa z BroVca? |
Piłem na jesiennej edycji Warszawskiego Festiwalu Piwa i naprawdę spoko. Klimat przy stoisku Tomka też spoko |
_________________ Mój mały kącik pełen pasji
http://bit.ly/ZajrzyjNaCygarowyPiwnyFanpage |
|
|
|
 |
partagas
Aficionado mr

Wiek: 42 Dołączył: 01 Paź 2014 Posty: 737 Otrzymał 905 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
f_w napisał/a: | partagas napisał/a: | Co kto lubi. Ja tam zamierzam opuścić forum jako ostatni. Nie lubię fejkbuca za nawał śmieci, pierduł, kotów i innego szajsu pośród którego giną posty, które mógłbym chcieć przeczytać. Za duży szum (dez)informacyjny. |
Akurat tutaj się nie zgodzę. Kiedyś zobaczyłem co się wyświetla moim znajomym i mnie. Okazało się, że to totalnie inne portale. Algorytmy dopasowują Twojego walla do tego co klikasz, oglądasz itd. |
Takie jest założenie portalu. Widać nie przewidzieli takiego mnie, co to zagląda bardzo sporadycznie, bardzo mało "lajkuje" mało publikuje itp... To po prostu portal nie dla takich jak ja. |
_________________ Every stick is a vacation. Each one, Brother.
Paweł
 |
|
|
|
 |
|