Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 407 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Gdańsk
Wysłany: Wto 17 Lut, 2009
Są zawody kto najdłużej wytrzyma w wodzie. Pierwszy pan wytrzymał 1min i wszyscy ludzie go pytają jak pan to zrobił? A on odpowiedział:
- ''Trening, trening i jeszcze raz trening".
Następny pan wytrzymał 2min i znowu wszyscy ludzie go pytają jak pan to zrobił? A on odpowiedział:
- ''Trening, trening i jeszcze raz trening".
Następny pan wytrzymał 3 min i wszyscy ludzie go pytają jak pan to zrobił? A on na to:
- Trening.....
Następny pan przyszedł, wchodzi do wody, 1min nic, 2min nic, 3min nic,
po 4 minucie wychodzi ledwo oddycha więc lekarze szybko podbiegli ale na szczęście nic się nie stało,
wszyscy ludzie pytają jak on to zrobił? A on na to:
- Gdzieś musiałem gaciami zahaczyć!
Autentyczne.... rotfl. Grafika komputerowa, a tym bardziej obrobka video poszla w dzisiejszych czasach baaardzo do przodu To jest reklama.... a nie pokaz umiejetnosci
A z tym dzwonem to omfg Mam nadzieje, ze nie wierzycie we wszystko co widac
...tak mi sie wydaje
_________________ Jak ty możesz nie palić?
Cygaro to właściwie nie tyle przyjemność, co ukoronowanie przyjemności, jej symbol - to dopiero życie!
Zaproszone osoby: 1 Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2582 Otrzymał 185 piw(a)
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009
Wczoraj miałem polewkę we Wrocławiu. Drogowcy tak ustawili busa, że auto stało tyłem tuż przy znaku. Jeden z nich przylazł i chciał drabine schować do busa i nie mógł drzwi otworzyć, bo mu znak przeszkadzał... Jednak po chwili jakoś udało mu się otworzyć drzwi(drzwi perfidnie zarysował) i schował drabinę. Potem chciał zamknąć drzwi i się nie dało... ale kolega pomógł trochę auto pogięli ale to nic cała akcja świetnie wyglądała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum