Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: pomozmy

Pomóżmy
Autor Wiadomość
TOMASS70
Nowicjusz

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008   

zapewne zauwazyliscie kalekie ciemnoskore osobniki na skrzyzowaniach ulic, a to bez reki a to bez nogi, zasmarkany obrzygany albo z dzieckiem na reku
PRZECIEZ TO MAFIA Oplaca/wynajmuje te kaleki i wystawia na ulice, nie dajcie sie nabrac

zbieracze zarabiaja wiecej niz najnizsza krajowa, wiem bo kiedys pogadalem z mlodych chlopaczkiem ktory zbieral kase na Mc Drivie, smial sie ze ma lekko 1500
przeciez taki czlowiek jak dorosnie nie pojdzie nigdzie do pracy za 1tys zł na start tylko zajmie sie zlodziejstwem bo na Mc Donaldzie juz nikt mu nie da na frytki
>>kiedys byl program o rumunach na skrzyzowaniach,i sie okazalo ze to bogaci cyganie wysylali na ulice cale tabuny tych zebrakow(byly to faktycznie cale pokolenia co sie tylko tym trudnily),i co pare godz jezdzili do nich nowkami sztukami biemdablju :mrgreen: i merolami :mrgreen: :bejsbol: :bejsbol: :bejsbol: :bejsbol: kiedys chcialem takiemu majtkowi dac mc donaldsa z cola i frytkami ,to mnie jeszcze zjeb*** ze mu to chce wcisnoc a nie kase ;-) ;-) pozdrawiam

lepiej palić mniej, za to dłużej i z większą przyjemnością

mój status

Oss
Początkujący Aficionado

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008   

@UP

Mam dobry przykład z autopsji.
Pod chorzowskim zakładem gastronomicznym, siedzi sobie pewna kobieta na wózku, z dzieckiem na kolanach. Siedzi i siedzi, zbiera i zbiera... Pomińmy fakt, że na kartce miała napisane "Jestem chory, zbieram na operacje..." :mrgreen: Ok. godziny 22, wracając z pubu, zauważyliśmy trucka, podjeżdżającego pod owy lokal. I co? I biedna, schorowana Pani wstaje, pakuje wózek do truku, i wsiada z dzieciakiem do samochodu :palacz:

Dorota
Nowicjusz

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008   

Kiedyś w McDonald'sie podeszła do mnie kobieta i prosiła o pieniądze na pół chleba dla dzieci, bo czekają w domu głodne. Alkohol czuć było od niej na kilometr. Oczywiście opowieść o głodnych, czekających w domu dzieciach była na 100 % bujdą, ponieważ ta kobieta – jak zaobserwowałam później – to "mieszkanka" dworca, chyba nigdy nie trzeźwiejąca.
Pół biedy, kiedy takie osoby poprzestają na proszeniu. Byłam też świadkiem innej sytuacji (bez mojego udziału). Jedna z "lokatorek" dworca wzięła ze stolika osobie siedzącej w restauracji leżący tam pieniądz i drugi dosłownie wyciągnęła z ręki z pretensjami, że ta osoba nie chciała jej go dać. :shock:

Odpowiedz do tematu