|
Autor |
Wiadomość |
Bandera
Nowicjusz

|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 Pomóżmy
|
|
|
Zapraszam codziennie każdego użytkownika tego forum aby wszedł na te strony:
Pajacyk
Polskie serce
Każda osoba po kliknięciu odpowiednio w Pajacyka, w Serce wspomoże akcje charytatywne o 0,05 PLN Razem daje to 0,10 PLN
Klikać można raz na 24 godziny.
Każdy kto kliknie na tych stronach niech dopisze posta z kwotą z poprzedniego postu powiększoną o swój udział. Zobaczymy ile uzbieramy
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bandera
Nowicjusz

|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008
|
|
|
0,10 PLN |
|
|
|
 |
user [Usunięty]
|
|
|
|
Moderatorzy chyba śpią. Co to jest??? Forum cygarowe czy Polska Akcja Humanitarna??? A Bandera zamiast palić siglo III powinien przejść na guantanamery i różnicę wpłacac gdzie tylko ma ochotę. Wq... wiłem się. |
|
|
|
 |
Vincent
Aficionado

|
|
|
|
Jest to: Cigar Aficionado Forum cygarowe » Offtopic » Full offtopic » ...
Więc jeśli nie jest łamane polskie prawo, to nie mam nic przeciwko
User, cos Ty taki nerwowy? |
|
|
|
 |
user [Usunięty]
|
|
|
|
Ok, offtop, zgoda, ale... Wkurza mnie taka nachalność. Rozumiem, że trzeba wspierać potrzebujących i to robię. Jednak tu chcę miec od takich łzawych akcji spokój. I oczekuje zdecydowanej reakcji moderatora. Inaczej ja niedługo ogłosze zbiórkę na dożywianie węży wodnych ( żyjących w wodach słonych) |
|
|
|
 |
Vincent
Aficionado

|
|
|
|
user napisał/a: | ja niedługo ogłosze zbiórkę na dożywianie węży wodnych ( żyjących w wodach słonych) |
Jeśli będzie to w >>full offtopic<< Zgoda
To jest katalog nie koniecznie związanym z cygarami, wiec jeśli nie jest łamane prawo, nie będzie interwencji. W tym temacie każdy może pisać nawet o UFO |
|
|
|
 |
pepeel [Usunięty]
|
|
|
|
Zrobmy jeszcze temat: "Co sadzisz u uzytkowniku wyzej?" " Jak bylem maly balem sie...." "liczymy od 1 do nieskonczonosci". Moze jeszcze jakies propozycje?
Wracajac do tematu: kliknalem 4352378465892346785 razy. A nie masz czegos dla zwierzatek w schroniskach? Tez bym sobie poklikal |
|
|
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2582 Otrzymał 185 piw(a)
|
|
|
|
 |
user [Usunięty]
|
|
|
|
Węże wodne póki co żyją ( chyba) w naturalnym środowisku. Ale są zagrożone, bo Chińczycy jedzą ( chyba) wszystko. W USA żyje ( chyba) wąż mokasyn, on jest (chyba) wodny, ale żyje ( chyba) w wodach słodkich, to odpada. Peepel, naprawdę kliknąłeś tyle razy??? A ile to jest , jak tak policzyć? |
|
|
|
 |
pepeel [Usunięty]
|
|
|
|
wcisnalem klawiature w maszyne do szycia, taka elektroniczna. Wstukalem ile ma szwow zrobic. Zapalka zamiast igly. Nakierowac na Enter lub Return jak ktos ma :D Trzeba byz w zyciu kreatywnym Pozdro |
|
|
|
 |
Bruno [Usunięty]
|
|
|
|
Ja się tak zastanawiam co Ty User taki nerwus jesteś. Chyba wściekły, bo do Zabrza dziś nie pojechałeś |
|
|
|
 |
Sergiej
Ekspert Aficionado

Obecności na FOSCA: 13
Wiek: 36 Dołączył: 03 Lis 2007 Posty: 1337 Otrzymał 100 piw(a) Skąd: Łódź
|
Wysłany: Nie 30 Mar, 2008
|
|
|
ja rozumiem, że full offtopic itp, ale....nie tylko user w takim razie nerwus, też mnie cos takiego z wieczora wku...rzyło, a ja spokojny człowiek jestem. Ja rozumiem ze Bandera chciał dobrze, ale takie akcje to już lekka przesada. Każdy chętny znajdzie taką akcje w necie. Może na Widzew zaczniemy zbierać, z pewością chetnie Warszawa się dorzuci, a i może z łksu też ktoś jest? zapraszam do klikania w baner!!!! Zobaczymy ile kliknięć uzbieramy! |
_________________ Polecam:
http://www.zmiloscidohavan.pl/ |
|
|
|
 |
pepeel [Usunięty]
|
|
|
|
Widzew jest bogaty. Moze zbierzemy na kaucje dla Dariusza W. :D |
|
|
|
 |
tomaal
Początkujący Aficionado

Obecności na FOSCA: 4
Wiek: 36 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 236 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
|
|
|
|
 |
Sergiej
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
skoro cały temat i tak do kosza to dalej offtopując:
tomaal, puść ten filmik chłopakom ze Śródmieścia, daje Ci 10 sekund dalszej egzystencji.
A swoją drogą kibice legii udowodnili tą "przyśpiewką" swoją głupotę - jak brzmi "przyśpiewka" każdy słyszy, ale jak widać legioniści zapomnieli, gdzie znajdowało się największe getto żydowskie w czasie II Wojny Światowej i jaką traumę przyniosło wielu warszawiakom. I jak tu lubić legię? ... "gdzie jest twoje berło, berło i korona..." |
|
|
|
 |
tomaal
Początkujący Aficionado

Obecności na FOSCA: 4
Wiek: 36 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 236 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
|
|
|
|
Spoko... Ja tam fanem piłki nożnej nie jestem, ale we Wrocławiu też mamy mocną ekipę Oczywiście w sensie: kibice...
Widzew też nie pozostaje dłużny Legii w przyśpiewkach, więc o czym tu dyskutować...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
pepeel [Usunięty]
|
|
|
|
Ej, ja jestem ze srodmiescia xD |
|
|
|
 |
Sergiej
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Cytat: | Widzew też nie pozostaje dłużny Legii w przyśpiewkach, więc o czym tu dyskutować... |
tak, ale co innego jest śpiewać "ty k****", a co innego "do gazu", co praktykują tylko kibice legii, takie jest moje zdanie
Pepeel, to to co trzymałeś w kieszeni na spotkaniach to był jednak kastet??
Temat->kosz |
|
|
|
 |
pepeel [Usunięty]
|
|
|
|
To byl rocket launcher |
|
|
|
 |
MARCINzPŁOCKA
Nowicjusz biały czarnuch

Wiek: 45 Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 75 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Płock
|
|
|
|
Ja pomagam ale poprzez Owsiaka
Ludzie mu zarzucaja, ze zlodziej i inne ale przeciez on tyle daje to niech tez cos ma
wczoraj ktos dzwoni do drzwi, patrze jaka kobitka po 60tce
z jakiejs tam fundacji pierdu pierdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja rozumiem, ze ludzie starsi nie maja pracy i musza dorabiac ale mam przed oczami wlasciciela fundacji, ktory zatrudnia takich leszczy-biegaczy osiedlowych, odpala im dole, jakis procent zapewne idzie na pomoc a reszte zgarnia fundacja
a jeszcze co mnie denerwuje maxymalnie Wam napisze
zapewne zauwazyliscie kalekie ciemnoskore osobniki na skrzyzowaniach ulic, a to bez reki a to bez nogi, zasmarkany obrzygany albo z dzieckiem na reku
PRZECIEZ TO MAFIA Oplaca/wynajmuje te kaleki i wystawia na ulice, nie dajcie sie nabrac
zbieracze zarabiaja wiecej niz najnizsza krajowa, wiem bo kiedys pogadalem z mlodych chlopaczkiem ktory zbieral kase na Mc Drivie, smial sie ze ma lekko 1500
przeciez taki czlowiek jak dorosnie nie pojdzie nigdzie do pracy za 1tys zł na start tylko zajmie sie zlodziejstwem bo na Mc Donaldzie juz nikt mu nie da na frytki
Ja nie daje |
|
|
|
 |
|
Reklamator
|
Wysłany: Reklama
|
|
|