|
Autor |
Wiadomość |
Sebastian
Nowicjusz

Wiek: 45 Dołączył: 03 Wrz 2009 Posty: 39 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Radzymin
|
|
|
|
 |
człekoupiór
Początkujący Aficionado siesta

Wiek: 30 Dołączył: 10 Wrz 2009 Posty: 453 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: Płock/ Toruń
|
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010
|
|
|
nikt tego nie recenzowal jeszcze u mnie sie kisi FG Art of Power Robusto... ale pewnie dopiero sięgnę po nie w wakacje..a może jeszcze pozniej..
ale czytając opinie na zachodnich stronach to Art of Power zapowiada się smakowicie ogólnie oferta FG jest bardzo zachęcająca, a mój dotychczasowy kontakt z nią był bardzo udany |
_________________ "Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami." - E. Hemingway
 |
|
|
|
 |
Sebastian
Nowicjusz

|
|
|
|
Recenzje to jedno, ale mi bardziej chodziło o zebranie takich ciekawych cygar w jednym temacie i najlepiej z fotkami. Jeśli ktoś zauważy takie fenomeny u partnerów to fajnie by było gdyby podklejał fotki z linkami. Z czasem mogłaby się zebrać ciekawa kolekcja wynalazków. |
_________________ "Żyj i pozwól żyć" |
|
|
|
 |
shpeel
Początkujący Aficionado

Wiek: 33 Dołączył: 22 Lut 2008 Posty: 354 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Piła
|
|
|
|
Już jakiś czas temu był podobny temat na forum. Jeśli nie widzieliście, można zerknąć:
LINK |
|
|
|
 |
Sebastian
Nowicjusz

|
|
|
|
shpeel napisał/a: | Już jakiś czas temu był podobny temat na forum. Jeśli nie widzieliście, można zerknąć:
LINK |
Dzięki wielkie za wskazówki ale większość z tamtych cygar nie jest dostępnych w polsce, z tego linku co podałem zakładając temat zamówię dla siebie kilka szt. jako ozdoby do mojego humi. A gdybu ktoś miał podobne zachcianki a cygar w temacie byłoby więcej to i kolekcje mogłyby powstać okazalsze. |
_________________ "Żyj i pozwól żyć" |
|
|
|
 |
shpeel
Początkujący Aficionado

Wiek: 33 Dołączył: 22 Lut 2008 Posty: 354 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Piła
|
|
|
|
Fakt, u nas niedostępne. To może na 3 Tierras Luparę się skusisz? Też od Felipe Gregorio. Nie wiem czy na ozdobę się nadaje, ale jest dość oryginalne i według mnie bardzo smaczne. |
|
|
|
 |
|