Zamknięty przez: El Comandante Czw 22 Paź, 2009 |
|
Autor |
Wiadomość |
smfs
Początkujący Aficionado

|
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 Wow
|
|
|
Nie miałem pojecia, w którym dziale powinno się to znaleźć. W związku, że nie ma to nic wspólnego z cygarami raczej tutaj. Mógłbym wam tego oszczędzić, ale z drugiej strony jak mawiał były szef CBA: "Polacy powinni znać prawdę. Sami wyciągną wnioski"
Kilka dni temu zarejestrowałem się na konkurencyjnym forum ********. Z racji, że tamtejsi admini nie dali mi możliwości wypowiedzenia się w wątku przedstaw się. Zrobię to tutaj.
Dlaczego zarejestrowałem się na wasze forum otóż z prozaicznej i być może dla was zupełnie niezrozumiałej przyczyny. LUBIĘ PALIĆ CYGARA. Myślałem że od tak szacownego towarzystwa dowiem się czegoś nowego na ich temat, od zawsze bowiem wyznawałem że z doświadczeń innych można się sporo nauczyć. Mogłem wprawdzie przeglądać wasze forum bez rejestracji, niestety jak większość mężczyzn jestem wzrokowcem, a gdy ktoś decyduję się na zdjęcia w recenzjach, dlaczego miałbym ich nie oglądać skoro ktoś pofatygował się żeby je wkleić. Prawdopodobnie nie brałbym aktywnego udziału w życiu forum, nie robie tego również tutaj, ale mielibyście kolejną osobę która słuchałaby waszego zdania na temat cygar i być sama od czasu do czasu dorzuciła swoje trzy grosze.
Nie brałem aktywnego udziału w żadnych dyskusjach dotyczących konfliktu, który jak widać jest faktem. Jestem związany z forum, z którego mam nadzieję za nic nikt mnie wyrzuci, od pół roku. Osobiście nie miałem okazji spotkać żadnego z was i szczerze mówiąc po tym jak zostałem potraktowany widać niczego nie straciłem. Żałuje, że zapomnieliście o co chodzi w forum cygarowym, chociaż... pewnie nie warto, nie zniżę się do waszego poziomu i poprzestanę jedynie na słowach że moim skromnym dobrze zrobiliście nie używając słowa cygaro w nazwie forum. Bawcie się dobrze.
 |
|
|
|
 |
Arkadiusz
Aficionado

Obecności na FOSCA: 12
Wiek: 34 Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 790 Otrzymał 299 piw(a) Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009
|
|
|
Witaj w klubie wyrzuconych z tamtego forum
Jest jeszcze z nami Sergiej. A może i ktoś jeszcze się znajdzie
Ja wyleciałem, bo nic nie pisałem, a poza tym sprzeciwiłem się o wielkiem
Jackowi. To samo było z Sergiuszem. Mnie banował kilkukrotnie na jakiś czas.
Pięknego dnia wyrzucił mnie jednak na dobre. Stało się to zaraz po zbanowaniu
na jakiś czas Bruna na naszym forum.
Ale ty widzę cwaniaczyłeś na ich forum
Bardzo inteligentnie przedstawiono Ci powód dla którego zostałeś usunięty.
Gratuluję tamtym. |
_________________ Mój mały kącik pełen pasji
http://bit.ly/ZajrzyjNaCygarowyPiwnyFanpage |
|
|
|
 |
smfs
Początkujący Aficionado

|
|
|
|
Definiując: Nie odzywa się widocznie cwaniak.
Nie dałem 30 to dostałem pstryczka w nos. |
|
|
|
 |
człekoupiór
Początkujący Aficionado siesta

Wiek: 31 Dołączył: 10 Wrz 2009 Posty: 453 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: Płock/ Toruń
|
|
|
|
totalny bezsens... ale widać niektórzy nie rozumieją co oznacza idea forum.. |
_________________ "Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami." - E. Hemingway
 |
|
|
|
 |
Sergiej
Ekspert Aficionado

Obecności na FOSCA: 13
Wiek: 33 Dołączył: 03 Lis 2007 Posty: 1337 Otrzymał 100 piw(a) Skąd: Łódź
|
|
|
|
heh, przynajmniej z tego, co widzę, nie dostałeś bana na IP jak ja Szkoda, bo na tamtym forum naprawdę jest kilka osób bardzo sympatycznych i wartych poznania, z którymi dyskusja potrafi być przyjemna. Niestety administrator Jacek U. do nich nie należy. |
_________________ Polecam:
http://www.zmiloscidohavan.pl/ |
|
|
|
 |
Arkadiusz
Aficionado

Obecności na FOSCA: 12
Wiek: 34 Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 790 Otrzymał 299 piw(a) Skąd: Pabianice
|
|
|
|
Najlepsze jest to że ichni regulamin nie zakładał możliwości usunięcia konta przez
brak aktywności forumowej w postaci nie pisania postów. Natomiast jeśli wchodziłeś na forum to i tak przecież twoje konto było aktywne, więc tym bardziej nie powinni cię wyrzucać. Chyba że teraz na szybko coś zmienili
A jeśli cwaniaczyłeś to jestem ciekaw w jaki sposób skoro nie byłeś tam aktywny
Może za często czytałeś, a to już na pewno knucie i działanie na rzecz zniszczenia forum od środka.
U nas nikt Ci za coś takiego nic nie zrobi. Czytaj więc pal, i pisz szczególnie jak masz coś ciekawego do powiedzenia, bądź masz pytania.
Z chęcią odpowiemy |
_________________ Mój mały kącik pełen pasji
http://bit.ly/ZajrzyjNaCygarowyPiwnyFanpage |
|
|
|
 |
RafalW
Nowicjusz www.winohobby.biz

Wiek: 44 Dołączył: 28 Cze 2008 Posty: 140 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Warszawa
|
|