Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Wysłany: Nie 20 Sty, 2013 Herbaciarnia "Esencja" Łódź
Panowie,
ostatnio odkryłem kapitalne miejsce do spotkań cygarowych. To wspomniana w tytule herbaciarnia na ulicy Łucji 5a. Trafiłem tam przez przypadek i akurat nie miałem ze sobą cygara, ale miejsce mnie urzekło. Powodów żeby zajrzeć do Esencji jest przynajmniej kilka. Po pierwsze: niezwykle gościnna i przesympatyczna właścicielka. Po drugie: jest sala dla palących, a panowie z cygarami są mile widziani (właścicielka chce wprowadzić cygara do oferty). Po trzecie: oprócz herbat, jest szeroka oferta win i whisky. Jednym słowem polecam miejsce na zimowe cygarowe wieczory. Natomiast nie polecam sugerować się ich stroną internetową, bo kompletnie nie oddaje klimatu miejsca.
_________________ you are not lost you are here...
Wiek: 35 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 561 Otrzymał 176 piw(a) Skąd: Łódź
Wysłany: Pon 20 Maj, 2013
Byłem, sprawdziłem, polubiłem.
Rzeczywiście, bardzo ładny, klimatyczny lokal, przesympatyczna właścicielka, bardzo ładna kelnerka.
Osobna sala dla palących, cygarowi mile widziani, zadbany i czysty lokal.
Jest parking, co ważne dla zmotoryzowanych, ogródek gdy chce się skorzystać ze słońca, ceny bardzo przystępne (jak na lokal), min whisky JW red 40 ml za 12 zł, piwo 7 zł, pyszne herbaty ok 12 zł za duży dzbanuszek.
Polecam lokal, na pewno odwiedzę go i z kolegą na cygaro i z drugą połówką na pyszną herbatkę
sorry za post pod postem, ale warto dodać taką opinie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum