Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 32 Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 551 Otrzymał 91 piw(a) Skąd: Kraków/Tarnobrzeg
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 Strony miłośników cygar.
Zupełnie przypadkiem znalazłem stronę miłośnika cygar z Niemiec . Blog, niestety, skierowany jest dla tych ludzi, którzy znają niemiecki. Ja w tym nie jestem najlepszy ale coś nie coś zrozumiałem. Ciekawe są jego zakupy i spotkania ze znajomymi. Może macie takie strony, miłośników cygar z Polski?
KLIK
Obecności na FOSCA: 5
Wiek: 36 Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 339 Otrzymał 56 piw(a) Skąd: Poznań/Warszawa
Wysłany: Nie 29 Lis, 2009
umieszczenie tematu mającego swój dział (LINKOWNIA) w offtopie może ograniczyć liczbę satysfakcjonujących cię odpowiedzi, a może nawet interesujące cię informację już są..... Linkownia jest widoczna na pierwszej stronie forum, ,wiec nie trzeba specjalnie szukać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum