|
Autor |
Wiadomość |
Mark Twain
Nowicjusz

Wiek: 44 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 43 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Gliwice
|
Wysłany: Sob 10 Maj, 2008 Lekki szok
|
|
|
Jako, że jestem nowy wyrażę swoją opinię na temat tej społeczności
Jestem po prostu zszokowany, tym co się tutaj dzieje.
Na poczatek "siemka" od sporej ilości osób, czytam że ktoś komuś kupi cygara, że prezent dał na urodziny, że zaprasza, że impreza, że spotkanie ....... Ja pierdzielę. Tyle bezinteresowności i wzajemnej sympatii to ja dawno nie widziałem. Cholernie miło się robi, że tak też można. Coraz ciężej o to dzisiaj.
Pozostaje pogratulować i się dołączyć
Tyle ode mnie. |
|
|
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2582 Otrzymał 185 piw(a)
|
Wysłany: Sob 10 Maj, 2008
|
|
|
Do takiej atmosfery i stworzenia fajnej społeczności dążymy od początku istnienia forum.
Niestety od czasu do czasu ujawniają się różne "oryginały" i chamy, którzy bardzo starają się to zmienić i mają inną wizję forum, debilowatą i pełną krętactw, ale takie osoby proszone są o zrezygnowanie z forum i kliknięcie NIE na stronie głównej, czyli przejście na pokemony.com Nie musimy mieć tysiąca użytkowników.
Mam nadzieję, że będziesz czuł się tutaj dobrze i wpadniesz na spotkania.
Widać żeś swój chłop
Pozdrawiam |
|
 |
Mark Twain
Nowicjusz

|
|
|
|
Chyba jak większość z tu obecnych nie lubię chamstwa i prostactwa.
Wizja forum ciekawa. W 100% akceptowalna przeze mnie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bruno [Usunięty]
|
|
|
|
No to pozostaje Ci tylko zjawić sie na II FOSCA. Tam dopiero zobaczysz jak funkcjonuje społeczność forum. Zapraszam. |
|
|
|
 |
Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

Dołączył: 14 Cze 2007 Posty: 1434 Otrzymał 25 piw(a) Skąd: L. USA
|
|
|
|
Na Kaszuby to może daleko z Gliwic ,ale popieram sugestie Bruna jeśli masz jakiś problem z dojazdem to ponoć do Zabrza jest o wiele bliżej a tam jest potęga tego Forum zajedziesz to sam sie przekonasz.
A nasze Forum jest takie bo jest nasze , niestety niektórym wydawało się że jest ich no i już ich nie ma tu.A my małe szaraczki staramy sie jak możemy aby chociaż cząstka naszego życia była bardziej przyjemna i taka fajna po prostu.
Oczywiście nie zawsze jest goździkowo-różowo , ale to proza życia i nie zrażaj sie gdy dopadnie cię to paskudztwo tu też to się zdarza. |
|
|
|
 |
Bruno [Usunięty]
|
|
|
|
Jacku , nie ujmując nic absolutnie potęznym naszym kolegom ze Śląska (jednego i drugiego), ani Kierownikowi zabrzańskiemu, nieśmiało zauważę, że potęga forum jest tam gdzie jego ludzie a ludzie Ci za tydzień będą na Kaszubach właśnie. Oczywiscie nie wszyscy, nad czym ubolewam, bo bedą tego gorzko żałowali . |
|
|
|
 |
Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
E tam szaraczku
Wiadomo przecie że To Forum to Potęga a forum to My no nie. |
|
|
|
 |
Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Bruno napisał/a: | Jacku , Oczywiscie nie wszyscy, nad czym ubolewam, bo bedą tego gorzko żałowali . |
Tak ja tyż ubolewam i już żałuje
 |
|
|
|
 |
Oss
Początkujący Aficionado

Wiek: 35 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 194 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Chorzów
|
|
|
|
El Comandante napisał/a: | ale takie osoby proszone są o zrezygnowanie z forum i kliknięcie NIE na stronie głównej, czyli przejście na pokemony.com |
Bądź na jeszcze ciekawszą stronę... myślę że adresu podawać nie trzeba
Ślonski manszaft rośnie w siłę - miałem podobne odczucia co do bezinteresowności, atmosfery i spotkań - Po jednym spotkaniu w Zabrzu, zobaczysz że forumowa społeczność to nie tylko internet :]
Pozdrawiam, Oss |
|
|
|
 |
Mark Twain
Nowicjusz

|
|
|
|
Na spotkanu pewnie się zjawię ale jeszcze nie teraz. Trzeba mieć o czym rozmawiać więc wiedzę trzeba uzupełnić |
|
|
|
 |
Highlander71
Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 53 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1387 Otrzymał 484 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
|
|
|
Na Kaszuby o ile się nie mylę masz o 6.00 rano InterCity z Gliwic i o 14.15 jesteś w Gdańsku więc nie jest tak źle.
O Boziu kochana żebym tak miał szansę jak inni to koniami by mnie nie zatrzymali.
Cóż samo życie
Pozdrawiam wszystkich
Miłej zabawy |
_________________ Pozdrawiam - Highlander71

|
|
|
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2582 Otrzymał 185 piw(a)
|
|
|
|
 |
Highlander71
Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 53 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1387 Otrzymał 484 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
|
|
|
El Comandante napisał/a: | highlander71, jeszcze będzie kilka tysięcy kolejnych FOSCA
|
I to jest jedyne pocieszenie |
_________________ Pozdrawiam - Highlander71

|
|
|
|
 |
Bruno [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 11 Maj, 2008
|
|
|
Będzie, będzie jeszcze tych spotkan wiele. Jednak każde niepowtarzalne, kazde troche inne. Mam cichą nadzieję, ze i to najblizsze 17 maja czymś ciekawym sie wyróżni i bedzie udane. Highlander71 wszystko Ci opowiemy. |
|
|
|
 |
rafhof
Początkujący Aficionado Kierownik Urodzinowy

Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 50 Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 259 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Zabrze
|
Wysłany: Pon 12 Maj, 2008
|
|
|
Mark Twain napisał/a: | Na spotkanu pewnie się zjawię ale jeszcze nie teraz. Trzeba mieć o czym rozmawiać więc wiedzę trzeba uzupełnić |
witaj sąsiedzie!!
nie przejmuj się stopniem wiedzy - uzupełnisz ją organoleptycznie!! poza tym każdy z nas się non stop "óczy"!!!;-)
miło czyta się Twoje słowa - widzę, że czujesz klimat!! i właśnie o to chodzi!!
to forum skupia ludzi, którzy mają za nic wszelką lanserkę i brylowanie mądro/głupim żartem - więc jeśli myślisz podobnie - miło nam!!
zapraszam Cię serdecznei w późne czwartkowe wieczory do Zabrza - poznamy się, zapalimy i "obgadamy nie internetowo" mnustwo kwestii!!przy dobrym wietrze będzie jeszcze kilku forumowiczów!!
jak się pojawisz - częstuję Cię cygarem!!!;_)
hej |
_________________ Rafał |
|
|
|
 |
Mark Twain
Nowicjusz

|
Wysłany: Pon 12 Maj, 2008
|
|
|
Z zaproszenia skorzystam bankowo, nie dla darmowego cygarka Miło poznać ludzi o podobneych zainteresowaniach. Niestety jednak trochę czasu upłynie. Ostatnio zbyt zabiegany jestem by pozwolić sobie na beztroskie wyjście z domu, w późny czwartokwy wieczór |
|
|
|
 |
|