Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: smieszne

Śmieszne
Autor Wiadomość
El Comandante
Ekspert Aficionado
Administrator

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 11
Otrzymał 185 piw(a)
Wysłany: Pią 29 Cze, 2007   

Szukam osoby, która wykonałaby mi taką popielnice/podstawke na piwo

:P

::::::::: Dodawanie zdjęć na forum :::::::::::

strix
Początkujący Aficionado

Otrzymał 4 piw(a)

NI99A napisał/a:
Szukam osoby, która wykonałaby mi taką popielnice/podstawke na piwo [url=http://pokazto.com/i...e02.jpg]Obrazek[/URL]

:P

Jak forum nie bedzie dzialalo poprawnie to nie boj nic,
uzytkownicy Ci zrobia takie w paru miejscach na ciele ;)

Pozdr
strix

krzyk4cz
Nowicjusz

To i ja coś dorzucę:

http://img120.imageshack....pinokio1by5.jpg
tylko się nie tarzac po podłodze! :P
  mój status

krzyk4cz
Nowicjusz

Jeszcze dwa obrazki:
Polskie prawo, http://img442.imageshack.us/img442/4938/gnuhu3.jpg
Gwałt na nieletniej, http://img116.imageshack....ikbig3wd1fc.jpg

:D :palacz3:
  mój status

Josephros
Doświadczony Aficionado
szara eminencja ;d

Obecności na FOSCA: 3
Otrzymał 3 piw(a)

to wypracowanie czytałem nawet nieźle oceniona na 2+ hehe a co do prawa "dura lex sed lex"

mój status

strix
Początkujący Aficionado

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: Nie 01 Lip, 2007   

Raczej nie smieszne ale nie wiem gdzie wrzucic

Niedziela 1.07 jest w Anglii i Walii pierwszym dniem ustawowego zakazu palenia w miejscach publicznych. Zakaz, uzasadniany dążeniem do zmniejszenia zachorowalności na raka w grupie tzw. biernych palaczy, od pewnego czasu obowiązuje już w Szkocji i Irlandii Płn.
W przededniu wejścia w życie zakazu w pubach i nocnych klubach organizowano specjalne wieczory dla palaczy, upamiętniające ostatni dzień dozwolonego prawem palenia w lokalach publicznych. Palono do woli papierosy, cygara i fajki.

Tymczasem organizacja "Wolność Wyboru" podała brytyjski rząd do sądu argumentując, iż zakaz jest sprzeczny z europejską konwencją praw człowieka.

Antynikotynowe lobby w W. Brytanii ocenia, iż około 600 osób rocznie umiera tylko dlatego, że jest narażonych na bierne wchłanianie dymu tytoniowego. Co do samych palaczy to coraz częściej podnoszą się głosy, że publiczna służba zdrowia nie powinna mieć obowiązku ich leczenia.

- Usuwamy z powietrza 50 rakotwórczych związków chemicznych, co z pewnością przysłuży się zmniejszeniu ryzyka zachorowania na raka - uważa naczelny lekarz kraju Liam Donaldson.

Minister zdrowia Alan Johnson liczy na to, iż zakaz palenia w miejscach publicznych nie tylko poprawi ogólny stan zdrowia Brytyjczyków, ale spowoduje, iż mniej ludzi będzie sięgać po papierosa. Cynicy pytają: A co stanie się z przychodami rządu, straconymi z akcyzy na papierosy?

Pewną rekompensatą strat okażą się zapewne grzywny, które będą wymierzane palaczom łamiącym zakaz. Standardowa stawka wynosi 50 funtów, zmniejszana do 30, jeśli kara zostaje uiszczona w terminie 15 dni. Właściciel lokalu, który dopuszcza, by klienci w nim palili naraża się na karę finansową do 2,5 tys. funtów.

Niektórzy obawiają się, iż zakaz palenia może nie wyjść na dobre pubom, którzy stracą klientelę, a to z kolei przełoży się na spadek sprzedaży piwa.

Obaw tych nie podziela lobby promujące małe, rodzinne browary CAMRA, którego zdaniem zakaz palenia przyciągnie do pubów nowych klientów. Co do samych pubów, to zamierzają w szerszym zakresie nastawiać się na sprzedaż jedzenia.

pozdr
strix

Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

Otrzymał 25 piw(a)

Dosyć dziwny ten lament angoli , w usa sprawa jest stara jak świat i co a no nic wystarczy wyjść przed bar i palimy do woli.

Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

Otrzymał 25 piw(a)

I powiem więcej jako nałogowy palacz w pełni podzielam taki zakaz naprawde jest to dobry pomysł myśle że dla wszystkich.Niema co rozdzierać szat w Stanach też było dużo szumu a teraz jak trza wyjść to normalka i każdy już zdążył przywyknąć. :palacz3:
Sami zreszta wiecie że palenie na zewnątrz ma swoje plusy.

gwardylon
Nowicjusz

Otrzymał 7 piw(a)
Wysłany: Pon 02 Lip, 2007   

Jacek Uchryn napisał/a:
I powiem więcej jako nałogowy palacz w pełni podzielam taki zakaz naprawde jest to dobry pomysł myśle że dla wszystkich.Niema co rozdzierać szat w Stanach też było dużo szumu a teraz jak trza wyjść to normalka i każdy już zdążył przywyknąć. :palacz3:

...tak, szczególnie w zimowy lub jesienny wieczór miło jest umówić się ze znajomymi na cygaro w jakiejś knajpie i żeby je spalić postać dobrą godzinę przed lokalem. Rewelacja!!!
Także pomysł z zakazem palenia nie jest dobry dla wszystkich.

Jacek Uchryń
Ekspert Aficionado

Otrzymał 25 piw(a)
Wysłany: Pon 02 Lip, 2007   

gwardylon napisał/a:
Jacek Uchryn napisał/a:

...tak, szczególnie w zimowy lub jesienny wieczór miło jest umówić się ze znajomymi na cygaro w jakiejś knajpie i żeby je spalić postać dobrą godzinę przed lokalem. Rewelacja!!!
Także pomysł z zakazem palenia nie jest dobry dla wszystkich.
.
Na ten problem jest rozwiązanie ,w każdym skleoie nowocześnie podchodzącym do tematu są specjalne świetnie użądzone miejsca do degustacji cygar,w USA nikt przy zdrowych zmysłach nie idzie do knajpy palić cygar .ludzie spotykają w takim właśnie miejscu.
Pamiętam że w Polsce można coś takiego zrobić w każdej knajpie jest to może troche kosztowne ale cóż możliwe i wszystko idzie w koszt, dla chcącego wykonalne.
PS; pogadaj z Palikotem to dziany facet "podobno" ,powiedz mu że mają takie coś na Wjeiskiej 2szt gdyby potrzebował wzoru,
Ty masz pomysl on kase spróbuj.

Highlander71
Ekspert Aficionado
The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Otrzymał 484 piw(a)
Wysłany: Czw 05 Lip, 2007   

nisko kłaniam się polskim drogowcom :)

El Comandante
Ekspert Aficionado
Administrator

Otrzymał 185 piw(a)
Wysłany: Pią 06 Lip, 2007   

Odszkodowanie za strzelającą nakrętkę
(Rzeczpospolita, pr/06.07.2007, godz. 15:57)

Na 15 tys. zł od spółki Hoop może liczyć mieszkaniec Zamościa - zdecydował sąd. Przy otwieraniu butelki z wodą mineralną nakrętka odskoczyła i uderzyła Piotra G. w oko. Prawnicy Hoop zapowiadają apelację - pisze "Rzeczpospolita".

W dziale prawnym producenta feralnej butelki wody Grodziskiej zapewniono nas, że firma posiada polisę odpowiedzialności cywilnej (OC) za produkt. - Świadomość Polaków w zakresie dochodzenia roszczeń choćby po zatruciu salmonellą czy od restauratorów po zatruciu kolacją jest niewielka - uważa Piotr Wójcik, specjalista od ubezpieczeń OC. Polisy te są popularne w Polsce, ale głównie wśród dużych producentów.

Poszkodowany mieszkaniec Zamościa domagał się od producenta wody mineralnej 20 tys. zł. Jak opisuje "Dziennik Wschodni", w szpitalu, do którego trafił po wypadku, okazało się, że ma odklejoną w wyniku uderzenia siatkówkę. Piotr G., który był wtedy na studiach, musiał się leczyć u okulisty. Miał kłopoty z czytaniem i nauką. Na wniesienie sprawy do sądu zdecydował się po niespełna trzech latach od wypadku. Sąd Rejonowy w Zamościu nakazał firmie wypłacić mu 15 tys. zł odszkodowania.

:D

El Comandante
Ekspert Aficionado
Administrator

Otrzymał 185 piw(a)
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007   

Zobaczcie jaka Irek ma trudną fuchę :) ojj nakopałbym gówniarzowi
Dzisiaj to nagrałem:
http://www.youtube.com/watch?v=BfSx21CgGBc

"ch... z ciebie jest " :bejsbol:

Chyba pierwszy raz oglądałem ten program i naprawde tacy tam debile dzwonią, że aż przykro

Josephros
Doświadczony Aficionado
szara eminencja ;d

Otrzymał 3 piw(a)

Ni99a co przeskrobałeś że coś takiego oglądałeś? za co? ja nie dał bym rady dłużej niż 2 sekundy a tu az 18

mój status

El Comandante
Ekspert Aficionado
Administrator

Otrzymał 185 piw(a)

Nie moge tego publicznie napisac :P

Josephros
Doświadczony Aficionado
szara eminencja ;d

Otrzymał 3 piw(a)

ale za te 18 sekund to masz pewnie z jedną wykonaną kare w zapasie :mrgreen: mam nadzieje że chociaż warto było...

mój status

p0lish
Początkujący Aficionado
jednak Kuba....

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: Wto 10 Lip, 2007   

mój status

strix
Początkujący Aficionado

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: Czw 12 Lip, 2007   

Troche dzis ze znajomym pojechalismy ostrzej...

Pozdrowki
strix

Winston Churchill
Aficionado

Obecności na FOSCA: 10
Wysłany: Pią 13 Lip, 2007   

hehe, nie ma to jak jaranie na bezclowce ;-)

mój status

Highlander71
Ekspert Aficionado
The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Otrzymał 484 piw(a)
Wysłany: Pią 13 Lip, 2007   

... a celnik do nich , palicie albo do kosza?...
a oni JARAMY!!!

Reklamator

Wysłany:    Reklama

Odpowiedz do tematu