Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Znalezionych wyników: 357
Cigar Aficionado Forum cygarowe
Autor Wiadomość
  Temat: Śmieszne
Josephros

Odpowiedzi: 2428
Wyświetleń: 621150

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Wto 01 Lip, 2008   Temat: Śmieszne
troche pobronie posła bo jest z miasta w którym obecnie na stałe rezyduje ;) (aczkolwiek jest to raczej postać bardziej komiczna niż polityczna)
odważne stwierdzenie posła ale w tym szaleństwie jest metoda, dotyka poważnej sprawy używanie miękkich przez sporą grupe młodzieży to fakt gdyby każdego za to ścigać to w więzieniach nie było by miejsca nawet na powietrze z drugiej strony legalizacja tzw trawki to równia pochyła przyzwolenie spowodowałoby zapewne lawine używających a w konsekwencji fale narkomani więc jak dla mnie obecne rozwiązanie jest najrozsądniejsze zakaz ale bez hura nagonki jak policja się dowie to to zamyka ale poseł Palikot raczej nie to ma na myśli trzeba wziąć pod uwage że to nie tylko biznesmen z sukcesami w tej dziedzinie ale i filozof
widzi że obecne prawne rozwiązania w wielu dziedzinach nie przystają do rzeczywistości, są oderwane od codziennego życia, jako człowiek wykształcony wie co to fanatyzm i zauważa że taką postawe przejwaiała poprzednia ekipa, a że zwraca na to uwage w niedorzeczny sposób to inna kwestia
uważam że w tej komisji sprawdzi się najlepiej (już się sprawdza wystarczy wejść na strone komisji) tyle że absurd próbuje zwalczać absuredem dlatego to tego wątku nadaje się jak ulał :mrgreen:
podsumowując przynajmniej nie jest nudno dzięki niemu, a narazie nie szkodzi :)
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 28 Cze, 2008   Temat: Śmieszne
jakby jego współpracowniczki miały takie nogi i je tak eksponowały to kto by z pracy wychodził?! :mrgreen:
  Temat: Prtugalia - Turcja
Josephros

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 15769

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 23 Cze, 2008   Temat: Prtugalia - Turcja
drużyny na tym euro grają zachowawczo nie ryzykują, nie myślą kreatywnie, gównym celem o ile nie jedynym jest nie stracić bramki, mało kto myśli o tym żeby strzelić
nie podoba mi się taka piłka :/
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Nie 22 Cze, 2008   Temat: Prtugalia - Turcja
tutaj napisze bo nie mam sensu o mistrzostwach wątku nowego zakładać
niestety czym dalej się toczy to euro tym mecze na niższym poziomie, dzisiejszy ćwierćfinał wyglądał jakby przez 120 minut obie drużyny czekały na karne, mało nie usnąłem :( mam nadzieje że półfinały będą ciekawsze
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pią 20 Cze, 2008   Temat: Prtugalia - Turcja
chorwaci strzelali tragicznie i mają efekt jadą do domu
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pią 20 Cze, 2008   Temat: Prtugalia - Turcja
ledwie paszcze mogłem zamknąć ze zdziwienia turcy to mistrzowie ostatnich minut a tutaj to sekund
nudny mecz do 117minuty wniosek - mecze turcji nalezy oglądać 10 minut końcowych
no to karne
  Temat: Filmy warte obejrzenia
Josephros

Odpowiedzi: 960
Wyświetleń: 326278

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Sob 07 Cze, 2008   Temat: Filmy warte obejrzenia
Zapomniałeś do filmografi Kilmera dodać Top Gun ;) któy woczoraj leciał na tvp1 z tego co widziałem :)
  Temat: Nagłośnienie w pokoju
Josephros

Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 27553

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 31 Maj, 2008   Temat: Nagłośnienie w pokoju
z słuchawkami to lekkie przegięcie najprostrza droga do utraty słuchu ja ostatnio też stałem przed podobnym dylematem ale doszedłem do wniosku że lepiej kupić porządne głośniki komputerowe i karte muzyczną niż bawić w cały system nagłośnieniowy bo poprostu mam za mały pokój żeby się to sprawdziło
Josephros

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Sob 31 Maj, 2008   Temat: Filmy warte obejrzenia
Step Up 2 The Streets film ma być kontynuacją Step Up który miał być współczesną wersją Dirty Dancing. Pierwowzór mial wszystko - jak na tamten okres ciekawy scenariusz dobrą muzyke, w Step Up był już tylko taniec i muzyka reszta to niestety porażka w ostatniej odsłonie czyli Step up 2 został już tylko taniec co prawda niesamowity ale na film to troche mało, zawiodłem się lekko po obejrzeniu tego filmu wrażenie takie: muzyka słaba, niewyrazista jest gdzieś w tel i tyle, sama fabuła sprawia wrażenie jakby scenarzysta miał kilka pomysłów zaczerpniętych ze współczesnych romansów i nie wiedział jak to połączyć i wyszło strasznie nieudolnie.
Podsumowując jako film Step Up The Streets jest straszny, jako pokaz tańca świetny ocena 4/10 za ten taniec
polecam oglądać w domu gdzie będzie można przewinąć połowe i zostawić to co najlepsze w tym filmie
  Temat: Snooker/Bilard - Idealny sport do cygara
Josephros

Odpowiedzi: 91
Wyświetleń: 42733

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 05 Maj, 2008   Temat: Snooker/Bilard - Idealny sport do cygara
no i Ronnie został mistrzem świata, mieliśmy golasa ;) , a że ostatnie breaki były niskie cuż zrobił tyle ile musiał żeby wygrać
  Temat: zakaz palenia w samochodzie???
Josephros

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 15109

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Śro 30 Kwi, 2008   Temat: zakaz palenia w samochodzie???
zaskoczyłeś mnie całkowicie, taki pomysł ma być dopiero w pięknej ustwie posłą cymańskiego która ma zakazać palenia wszędzie wprowadzić ( jej projekt nie został nawet wniesiony) nawet we własnym domu ale do tej pory nie słyszałem o czymś takim przejrzałem wprawdzie na prędce ale zawsze kodeks wykroczeń, dorogwy i w końcu taryfikator mandatowy w żadnym z tych aktów nie ma zakazu palenia w czasie jazdy! chyba że na ukrainie jest taki zakaz ;)
  Temat: Pleśń na cygarach
Josephros

Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 62443

PostForum: Trochę teorii...   Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008   Temat: Pleśń na cygarach
taka przestroga z własnego doświadczenia pudełka na żywnośc trzeba przewietrzyć codziennie albo nie trzymać nawilżacza cały czas w środku też jestem ciekaw jak to wygląda dokładniej jak możesz to rzuć foty
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008   Temat: Śmieszne
a tu mnie akurat koleżanka rozbawiła
ja lubie żyć w steresie dlatego jestem zdeklarowanym singlem (przynajmniej narazie :P ) ;)
Josephros

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Nie 16 Mar, 2008   Temat: Filmy warte obejrzenia
a propo strzelca to rzeczywiście dobry film
tu można go obejrzeć w średniej jakości ale nie najgorszej: http://kinomaniakinfo.wor...c-shooter-2007/

oj kiersno coś za mocno pojechałeś :mrgreen:
  Temat: Formy do produkcji cygar
Josephros

Odpowiedzi: 208
Wyświetleń: 42193

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Wto 11 Mar, 2008   Temat: Formy do produkcji cygar
i do mnie paczka dotarła własnie listonosz przyniósł, pancernie zapakowana az sie pokaleczyłem przy otwieraniu ;) a wiec Grzesiek kolejne cygara do odbioru w piątek :]

dzieki dutch!
Josephros

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Pią 07 Mar, 2008   Temat: Formy do produkcji cygar
ja już dałem ale u nas to bez znaczenia przecież masz się u nas pojawić niedługo :)
Josephros

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Czw 06 Mar, 2008   Temat: Formy do produkcji cygar
dzieki że poprawiłeś
Josephros

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Czw 06 Mar, 2008   Temat: Formy do produkcji cygar
przypomne prace szpoolera
szpooler napisał/a:
[size=9]I. Śląsk
1. Rothschild
a) Dutch 2 sztuki
b) rafhof 2 sztuki
c) radeqm 4 sztuki
2. Torpedo
a) radeqm 4 sztuki
b) rafhof 2 sztuki
3. Super Toro
a) radeqm 4 sztuki
b) rafhof 1 sztuka

II. Wrocław
1. Rothschild
a) szpooler 6 sztuk
b) skyhawk 3 sztuki
2. Torpedo
a) tomaal 1 sztuka
b) drinks 2 sztuki
3. Super Toro
a) tomaal 1 sztuka

III. Warszawa
1. Torpedo
a) proforma 2 sztuki
b) gaudes 2 sztuki
2. Super Toro
a) proforma 2 sztuki
b) kiersno1982 5 sztuk

IV. Kraków
1. Rothschild
a) Mateusz 2 sztuki
2. Torpedo
a) Mateusz 2 sztuki
b) Klepitko 2 sztuki
3. Super Toro
a) Klepitko 2 sztuki

V. Lublin
1. Rothschild
a) Grzegorz XVI 3 sztuki
2. Torpedo
a) Markuz 1 sztuka (wiem, że jesteś z Białegostoku, ale myślę, że z Lublina mogą Ci posłać 2 cygarka, bez sensu, żeby Jacek oddzielną paczkę wysyłał)
3. Super Toro
a) Josephros 2 sztuki
b) Markuz 1 sztuka (jw.)

VI. Gdańsk
1. Torpedo
a) Bruno 2 sztuki
2. Super Toro
a) Bruno 2 sztuki

VII. Łódź
1. Rothschild
a) bystry 3 sztuki

VII. USA
1. Torpedo
a) Jacek Uchryn 5 sztuk
2. Super Toro
a) Jacek Uchryn 5 sztuk
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Czw 06 Mar, 2008   Temat: Śmieszne
oj bash to skarbnica wiedzy i mądrości :mrgreen: :palacz:
  Temat: Ulubione sporty Afficionado
Josephros

Odpowiedzi: 131
Wyświetleń: 64501

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Wto 04 Mar, 2008   Temat: Ulubione sporty Afficionado
drinks nie ma opcji konikow na bilecie bedzie Twoje imie i pesel i nikt inny na Twoj bilet nie wejdzie i kazdemu przysluguje jeden bilet biletow jest 22000 a zarejestrowanych 700 000 wiec dostac to jak wygrac w totka :)

Strona 3 z 18
Skocz do:  
Strona ma charakter hobbystyczny i informacyjny. Przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia.

Palenie szkodzi zdrowiu!
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13