|
Autor |
Wiadomość |
Josephros
Doświadczony Aficionado szara eminencja ;d

Obecności na FOSCA: 3
Wiek: 36 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 917 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Lublin
|
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008
|
|
|
no i Ronnie został mistrzem świata, mieliśmy golasa , a że ostatnie breaki były niskie cuż zrobił tyle ile musiał żeby wygrać |
_________________ Tempus fugit, aeternitas manet |
|
|
|
 |
radeqm
Aficionado

Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 550 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Katowice
|
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008
|
|
|
Gratulacje dla Ronniego O'Sullivana - trzykrotnego mistrza świata
r |
_________________ "Problem ze światem polega na tym, że zawsze jest o jednego drinka do tyłu"
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
drinks
Aficionado fan Ronnie O'Sullivana

Obecności na FOSCA: 10
Wiek: 51 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 718 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008
|
|
|
jak tam, ktoś ogląda Northern Ireland Trophy? Ronnie już w cwiercfinale |
|
|
|
 |
radeqm
Aficionado

|
|
|
|
drinks napisał/a: | jak tam, ktoś ogląda Northern Ireland Trophy? Ronnie już w cwiercfinale |
Pewnie!
Ale niepewność jakaś w nim, by Jedi zostać oddalić umysł swój musi i instynktowi los swój powierzyć
pozdr.
r |
_________________ "Problem ze światem polega na tym, że zawsze jest o jednego drinka do tyłu"
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
drinks

|
|
|
|
z nim jest tak, jak z Monte #2, im dłużej palisz, tym lepsze, więc i tym razem chłopak się rozkręci |
|
|
|
 |
radeqm
Aficionado

|
|
|
|
drinks napisał/a: | z nim jest tak, jak z Monte #2, im dłużej palisz, tym lepsze, więc i tym razem chłopak się rozkręci |
Jestem pewny, że wygra
r |
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
drinks

|
Wysłany: Nie 18 Sty, 2009
|
|
|
Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć kawał fajnego sportu, dziś o 15.45 początek finału Masters w Londynie z Ronnie'm w roli głównej
Dzień przed turniejem rozwalił swój kij, za który wielu ludzi zapłaciło by majątek, bo zwyczajnie szukał motywacji
"Zapytany o przyczyny zniszczenia kija, którym w ostatnich dwunastu miesiącach O'Sullivan wygrał UK Championship, Mistrzostwa Świata, Northern Ireland Trophy i wbił trzy maksymalne brejki, Aglik odpowiedział: "Roztrzaskałem kij w piątek. To było naprawdę zabawne. Poczułem się dobrze. Nie było łatwo go zniszczyć. Żałuję tylko, że nie nagrałem tego na wideo - mógłbym teraz wrzucić to do Internetu. Potrzebowałem pretekstu, żeby nie zagrać w turnieju. Po wszystkim pomyślałem 'czy to rozsądne?'. Kocham tę grę, ale naprawdę nie ma dla mnie już znaczenia, czy gram, czy nie. Nie chcę się tak czuć do końca życia." |
|
|
|
 |
korea83
Ekspert Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 39 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1890 Otrzymał 287 piw(a) Skąd: Kościan
|
Wysłany: Nie 18 Sty, 2009
|
|
|
Ogolnie sam turniej jest bardzo dobry, od samego poczatku ciekawe pojedynki i wysoka forma zawodnikow A Ronnie to juz w ogole jest ciekawostka, na gre tego kolesia az chce sie patrzec |
|
|
|
 |
korea83
Ekspert Aficionado

|
Wysłany: Pon 19 Sty, 2009
|
|
|
I tak oto Ronnie wygral po raz kolejny, ale musze przyznac, ze momentami myslalem juz, ze to Selby wygra cale spotkanie
Wydaje mi sie, ze Ronnie znowu sie troche pobawil i specjalnie sie "nie staral" zeby w koncowce miec wiecej zabawy i lepsza motywacje
Tak czy inaczej caly pojedynek niezly byl |
|
|
|
 |
bystry
Aficionado

Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 32 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 615 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 19 Sty, 2009
|
|
|
Oglądałem tylko fragmentami, ale chyba te najciekawsze trafiłem, bo zacięty pojedynek był oczywiście Ronnie jak zwykle okazał się najlepszy |
_________________ "Czasami cygaro jest tylko cygarem i niczym więcej"- Z. Freud |
|
|
|
 |
chingy18
Początkujący Aficionado Paul Hunter R.I.P

Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 35 Dołączył: 23 Gru 2008 Posty: 167 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Pomorze, Poznań
|
Wysłany: Pon 04 Maj, 2009
|
|
|
John Higgins rozniósł Shauna Murphiego 18:9 elegancki mecz.
pozdrawiam |
_________________ Człowiek jest liną rozpiętą między zwierzęciem a nadczłowiekiem. Liną nad przepaścią...
 |
|
|
|
 |
drinks

|
Wysłany: Pon 04 Maj, 2009
|
|
|
"elegancki" to był max Hendry'ego, pięknie się oglądało Szkoda, że nie zagrał w finale |
|
|
|
 |
korea83
Ekspert Aficionado

|
Wysłany: Wto 05 Maj, 2009
|
|
|
drinks napisał/a: | "elegancki" to był max Hendry'ego |
|
|
|
|
 |
bystry
Aficionado

Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 32 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 615 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Łódź
|
Wysłany: Śro 06 Maj, 2009
|
|
|
Czy ja wiem czy taki piękny mecz. Obaj robili masę błędów. Jak na graczy ze ścisłej czołówki za dużo błędów na prostych wbiciach, zwłaszcza Murphy |
_________________ "Czasami cygaro jest tylko cygarem i niczym więcej"- Z. Freud |
|
|
|
 |
drinks

|
Wysłany: Sob 12 Gru, 2009
|
|
|
Nie wiem, czy ktoś z was ogląda teraz mecz Ronniego z Higginsem, ale to najlepsza rozgrywka od dobrych paru lat!!!!
Zaczyna się 17 frame 1/2 finału, 3mam kciuki za The Rocket-a |
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 40 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2581 Otrzymał 185 piw(a)
|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010
|
|
|
Angielski snookerzysta, Stephen Lee został zatrzymany przez brytyjską policję w ramach trwającego od ponad dwóch lat dochodzenia w sprawie ustawiania meczów.
Rzecznik policji potwierdził iż 35 letni zawodnik urodzony w Wiltshire został w czwartek aresztowany pod zarzutem oszustwa.
Decyzja o podjęciu tak zdecydowanych kroków w sprawie Anglika wynika z dochodzenia prowadzonego przez policję w West Midlands wspólnie z Gambling Commission.
Lee, który obecnie zajmuje 25 miejsce w rankingu oficjalnym jest jednym z najbardziej znanych i charakterystycznych snookerzystów świata.
Nie jest to jednak pierwszy przypadek kiedy o zwycięzcy Welsh Open z 2006 roku pisze się nie poprzez pryzmat jego sukcesów sportowych, a kontrowersji jakie wywołuje. W 2000 roku w organizmie angielskiego zawodnika wykryto marihuanę.
W sprawę ustawiania meczów w snookerze zamieszani są także Stephen Maguire i Jamie Burnett. Szkocka para czeka na wyniki dochodzenia w sprawie rozegranego w 2008 roku pojedynku w prestiżowym turnieju UK Championship. Mecz zakończył się wynikiem 9-3 dla Maguire’a, a więc dokładnie takim na jaki postawiono duże sumy pieniędzy.
|
|
 |
drinks

|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2012
|
|
|
Ten kto oglądał transmisje z Sheffield, ten wie, ci, którzy nie ogladali, niech żałują:
Ronnie O'Sullivan po raz 4 w karierze Mistrzem Świata!!!!
No i zdementował podłą plotkę rozsiewaną przez El Comandante - nie kończy kariery
Kurde, było co oglądać przez 17 dni, szkoda, że to już koniec. |
|
 |
janmierzwiak
Nowicjusz

|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2012
|
|
|
Trzeba czekać na następne mistrzostwa tak powinno być najlepszy wygrywa |
|
|
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 40 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2581 Otrzymał 185 piw(a)
|
|
|
|
 |
drinks

|
|
|