Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Znalezionych wyników: 357
Cigar Aficionado Forum cygarowe
Autor Wiadomość
  Temat: Admini nie kupują cygar! sami zwijają! ;)
Josephros

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 13273

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007   Temat: Admini nie kupują cygar! sami zwijają! ;)
o widze że nielegalna fabryka cygar nam się szykuje hehe :mrgreen:
  Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
Josephros

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 131518

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
Z tego co wiem to w wa-wie wszyscy mają a przynajmniej Michał i Vincent a na spotkanie i ja się narazie wybieram więc moge wziąć ale jeszcze nie wiem czy na 100% będe
Josephros

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
Dzięki Klepitko i ja dzisiaj dostałem; wielkie dzięki! jak ktoś jeszcze chciałby to moge zrobić pare kopii
  Temat: Noooo doooooobra...
Josephros

Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 24940

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007   Temat: Noooo doooooobra...
rafhof napisał/a:

ja wstąpiłem w związek małżeński w pełni świadomie...w wieku 27lat...po 4 latach mieszkania razem z moją (obecną...;-) małżonką.. dobrze nam było i bez ślubu...ale jako, że "nieznajomość prawa szkodzi", a ja żyję tak, że już wystarczająco dużo rzeczy mi szkodzi, więc tę szkodliwość prawa postanowiłęm sobie odpuścić..i decyzję o szybszym wstąpieniu w związek podjąłem z pobudek ekonomiczno-legislacyjnych (jakkolwiek dziwne to się Wam wydawać może...)

Ignorantia iuris nocet
i wszystko jasne ;)
  Temat: Noooo doooooobra...
Josephros

Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 24940

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Śro 11 Kwi, 2007   Temat: Noooo doooooobra...
Skoro świadomie ;) to WIELKIE GRATULACJE!!
Josephros

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
to czekam cierpliwie aż do Ciebie dojdzie
Josephros

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
a dziękuje bardzo; będe zobowiązany :)
Josephros

jakby komuś nie sprawiło kłopotu to ja też bym poprosił :)
  Temat: The Essence of the Cuban cigar.
Josephros

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 58531

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Śro 04 Kwi, 2007   Temat: The Essence of the Cuban cigar.
własnie nie widze i tak się zastanawiam czy to piractwo czy normalnie jest darmowy grunt że jest i szczerze nie jestem świętoszkiem w tym temacie ;)

zjechałem na święta do rodzinnego domu a tutaj mam wolniejsze łącze i ciągnie mi ten film z prędkością żółwia błotnego :/

PS a jednak przez noc się ściągneło! :)
zaciekawiło mnie jedno stwierdzenie, na ile moja znajomość angielskiego pozwoliła to zrozumiał że w humidorze ma być 70-75% wilgotności co prawda mowa była o kubańskich cygara ale to nie za dużo?
  Temat: The Essence of the Cuban cigar.
Josephros

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 58531

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Śro 04 Kwi, 2007   Temat: The Essence of the Cuban cigar.
widze że licencja freeware hehe zobaczymy co to :)
  Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa?
Josephros

Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 40372

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Pon 26 Mar, 2007   Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa?
to tak jak ja, też używam zapalniczki z bocznym płomieniem a dodatkowo do podgrzania mam w tej samej zapalniczce żarowy płomień tylko ostatnio spirala coś mi słabo grzeje, da się wymienić spirale w zapalniczce żarowej??
  Temat: Shisha / Sheesha
Josephros

Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 25240

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 26 Mar, 2007   Temat: Shisha / Sheesha
Shisha jeżeli już do cygara to jakoś lekkiegobo mocny jest wstanie zapełnić wszelkie możliwe rejestry smakowe
  Temat: Książki o cygarach
Josephros

Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 73258

PostForum: Trochę teorii...   Wysłany: Śro 21 Mar, 2007   Temat: Książki o cygarach
witam na początek to lektura forum to naprawde wielka skarbnica wiedzy
  Temat: Kawy i herbaty
Josephros

Odpowiedzi: 200
Wyświetleń: 66247

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 12 Mar, 2007   Temat: Kawy i herbaty
po pierwsze dlatego że pije smakową ;-)
a po drugie ja do cygar to kawy nie bardzo, wole wino łącze 2 pasje jednocześnie
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Nie 11 Mar, 2007   Temat: Kawy i herbaty
dokładnie; kupując tanią kawe mieloną naturalną też możesz mieć pewność że nie tylko kawa tam jest, jak kupujesz w ziarnach to logika że masz czystą kawe, ale rozpuszczalna z wyższej półki też nie ma niczego w sobie prócz kawy a ja pije tylko taką nie mam czasu na parzenie i zabawe z fusami;
naturalną pijam ale sporadycznie
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 10 Mar, 2007   Temat: Kawy i herbaty
Michal napisał/a:
Ginos, widze że jesteś kawowym fanatykiem :)

A ja myślałem że wystarczy wsypać 2,5 łyżeczki rozpuszczalnego zielonego Jacobsa, do tego 2 łyżeczki cykru, zalać 2 centymetry ciepłą wodą i dopełnić kubek mlekiem :D

przeraziłęś mnie: cukier, mleko brrrr
ja wole rozpuszczalną także ale 3-4 łyżeczki i czysta bez niczego
ale co kto lubi
co do kawy to kupuje na wage rozpuszczalna smakową palarnia SING jest niezła
  Temat: Wyrzynarka czy obcinarka?
Josephros

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 40854

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Czw 08 Mar, 2007   Temat: Wyrzynarka czy obcinarka?
mam zwykłą obcinarkę i juz mi chwile słuzy ostrza sa metalowe w związku z tym czy da się ją naostrzyc czy zwyczajnie się pogodzić i kupic nową ??

PS. powoli się uporałem z problemami i już powinienem byc częstszym gościem na forum :)
  Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa?
Josephros

Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 40372

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Wto 13 Lut, 2007   Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa?
markuz chyba znowu Cię nie zalogowało
ja używam takiej:

co prawda to jest zapalniczka mieszana ma 2 płomienie jeden do fajki a drugi jest żarowy i nadaje się do cygar :)
PS troche nie świadom teorii jakie przedstawił maciek tak odpalałem i dowiedziałęm się że to fachowo ;)
  Temat: Ryś
Josephros

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 13033

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Nie 11 Lut, 2007   Temat: Ryś
i tego sie bałem :(
  Temat: Castro w Polsce - zobacz unikalne zdjęcia sprzed 35 lat
Josephros

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 14362

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Czw 08 Lut, 2007   Temat: Castro w Polsce - zobacz unikalne zdjęcia sprzed 35 lat
Przecież to offtopic tutaj się nie da zaśmiecić a anegdote rzeczywiście trudno zaczaić jak się w szachy nie gra

Strona 16 z 18
Skocz do:  
Strona ma charakter hobbystyczny i informacyjny. Przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia.

Palenie szkodzi zdrowiu!
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 8