| Autor |
Wiadomość |
Temat: Admini nie kupują cygar! sami zwijają! ;) |
Josephros
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 13273
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007 Temat: Admini nie kupują cygar! sami zwijają! ;) |
o widze że nielegalna fabryka cygar nam się szykuje hehe |
Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
Josephros
Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 131518
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| Z tego co wiem to w wa-wie wszyscy mają a przynajmniej Michał i Vincent a na spotkanie i ja się narazie wybieram więc moge wziąć ale jeszcze nie wiem czy na 100% będe |
Josephros
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| Dzięki Klepitko i ja dzisiaj dostałem; wielkie dzięki! jak ktoś jeszcze chciałby to moge zrobić pare kopii |
Temat: Noooo doooooobra... |
Josephros
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 24940
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 Temat: Noooo doooooobra... |
| rafhof napisał/a: |
ja wstąpiłem w związek małżeński w pełni świadomie...w wieku 27lat...po 4 latach mieszkania razem z moją (obecną...;-) małżonką.. dobrze nam było i bez ślubu...ale jako, że "nieznajomość prawa szkodzi", a ja żyję tak, że już wystarczająco dużo rzeczy mi szkodzi, więc tę szkodliwość prawa postanowiłęm sobie odpuścić..i decyzję o szybszym wstąpieniu w związek podjąłem z pobudek ekonomiczno-legislacyjnych (jakkolwiek dziwne to się Wam wydawać może...)
|
Ignorantia iuris nocet
i wszystko jasne |
Temat: Noooo doooooobra... |
Josephros
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 24940
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Śro 11 Kwi, 2007 Temat: Noooo doooooobra... |
Skoro świadomie to WIELKIE GRATULACJE!! |
Josephros
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| to czekam cierpliwie aż do Ciebie dojdzie |
Josephros
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
a dziękuje bardzo; będe zobowiązany |
Josephros
|
jakby komuś nie sprawiło kłopotu to ja też bym poprosił |
Temat: The Essence of the Cuban cigar. |
Josephros
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 58531
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Śro 04 Kwi, 2007 Temat: The Essence of the Cuban cigar. |
własnie nie widze i tak się zastanawiam czy to piractwo czy normalnie jest darmowy grunt że jest i szczerze nie jestem świętoszkiem w tym temacie
zjechałem na święta do rodzinnego domu a tutaj mam wolniejsze łącze i ciągnie mi ten film z prędkością żółwia błotnego
PS a jednak przez noc się ściągneło!
zaciekawiło mnie jedno stwierdzenie, na ile moja znajomość angielskiego pozwoliła to zrozumiał że w humidorze ma być 70-75% wilgotności co prawda mowa była o kubańskich cygara ale to nie za dużo? |
Temat: The Essence of the Cuban cigar. |
Josephros
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 58531
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Śro 04 Kwi, 2007 Temat: The Essence of the Cuban cigar. |
widze że licencja freeware hehe zobaczymy co to |
Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa? |
Josephros
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 40372
|
Forum: Akcesoria Wysłany: Pon 26 Mar, 2007 Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa? |
| to tak jak ja, też używam zapalniczki z bocznym płomieniem a dodatkowo do podgrzania mam w tej samej zapalniczce żarowy płomień tylko ostatnio spirala coś mi słabo grzeje, da się wymienić spirale w zapalniczce żarowej?? |
Temat: Shisha / Sheesha |
Josephros
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 25240
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pon 26 Mar, 2007 Temat: Shisha / Sheesha |
| Shisha jeżeli już do cygara to jakoś lekkiegobo mocny jest wstanie zapełnić wszelkie możliwe rejestry smakowe |
Temat: Książki o cygarach |
Josephros
Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 73258
|
Forum: Trochę teorii... Wysłany: Śro 21 Mar, 2007 Temat: Książki o cygarach |
| witam na początek to lektura forum to naprawde wielka skarbnica wiedzy |
Temat: Kawy i herbaty |
Josephros
Odpowiedzi: 200
Wyświetleń: 66247
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 Temat: Kawy i herbaty |
po pierwsze dlatego że pije smakową
a po drugie ja do cygar to kawy nie bardzo, wole wino łącze 2 pasje jednocześnie |
Josephros
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Nie 11 Mar, 2007 Temat: Kawy i herbaty |
dokładnie; kupując tanią kawe mieloną naturalną też możesz mieć pewność że nie tylko kawa tam jest, jak kupujesz w ziarnach to logika że masz czystą kawe, ale rozpuszczalna z wyższej półki też nie ma niczego w sobie prócz kawy a ja pije tylko taką nie mam czasu na parzenie i zabawe z fusami;
naturalną pijam ale sporadycznie |
Josephros
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Sob 10 Mar, 2007 Temat: Kawy i herbaty |
| Michal napisał/a: | Ginos, widze że jesteś kawowym fanatykiem
A ja myślałem że wystarczy wsypać 2,5 łyżeczki rozpuszczalnego zielonego Jacobsa, do tego 2 łyżeczki cykru, zalać 2 centymetry ciepłą wodą i dopełnić kubek mlekiem |
przeraziłęś mnie: cukier, mleko brrrr
ja wole rozpuszczalną także ale 3-4 łyżeczki i czysta bez niczego
ale co kto lubi
co do kawy to kupuje na wage rozpuszczalna smakową palarnia SING jest niezła |
Temat: Wyrzynarka czy obcinarka? |
Josephros
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 40854
|
Forum: Akcesoria Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 Temat: Wyrzynarka czy obcinarka? |
mam zwykłą obcinarkę i juz mi chwile słuzy ostrza sa metalowe w związku z tym czy da się ją naostrzyc czy zwyczajnie się pogodzić i kupic nową ??
PS. powoli się uporałem z problemami i już powinienem byc częstszym gościem na forum |
Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa? |
Josephros
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 40372
|
Forum: Akcesoria Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa? |
markuz chyba znowu Cię nie zalogowało
ja używam takiej:
co prawda to jest zapalniczka mieszana ma 2 płomienie jeden do fajki a drugi jest żarowy i nadaje się do cygar
PS troche nie świadom teorii jakie przedstawił maciek tak odpalałem i dowiedziałęm się że to fachowo |
Temat: Ryś |
Josephros
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 13033
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 Temat: Ryś |
i tego sie bałem |
Temat: Castro w Polsce - zobacz unikalne zdjęcia sprzed 35 lat |
Josephros
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 14362
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 Temat: Castro w Polsce - zobacz unikalne zdjęcia sprzed 35 lat |
| Przecież to offtopic tutaj się nie da zaśmiecić a anegdote rzeczywiście trudno zaczaić jak się w szachy nie gra |
| |