|
Autor |
Wiadomość |
drinks
Aficionado fan Ronnie O'Sullivana

Obecności na FOSCA: 10
Wiek: 54 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 718 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Pon 19 Kwi, 2010
|
|
|
Maćko napisał/a: | no niestety zostałem uziemiony :]
ale cóż siła wyższa |
Ciesz się że uziemiło cię w domu, a nie np po drugiej stronie świata na czas bliżej nieokreślony........ |
|
 |
Maćko
Nowicjusz Arbiter elegantiarum

Wiek: 39 Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 140 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 20 Kwi, 2010
|
|
|
moi znajomi są uziemieni w Portugalii do której miałem własnie lecieć
przewidywany czas powrotu do kraju +10 dni |
_________________ WITHOUT BRAIN WITHOUT PAIN |
|
|
|
 |
turbo33
Początkujący Aficionado

Wiek: 47 Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 192 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: gliwice
|
|
|
|
UPSSS..wczasy free???własnie się tak zastanawiałem jak ktoś jest na wczasach a tu taka awaria..i co wtedy??przedłuzone wczasy free?? |
_________________ artur
 |
|
|
|
 |
Xander
Aficionado Tony Soprano

Wiek: 41 Dołączył: 29 Paź 2009 Posty: 537 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Warszawa/Ciechanów
|
|
|
|
turbo33 napisał/a: | UPSSS..wczasy free???własnie się tak zastanawiałem jak ktoś jest na wczasach a tu taka awaria..i co wtedy??przedłuzone wczasy free?? |
Teoretycznie biuro podróży albo linie lotnicze powinny zapewnić hotel. Ale niestety często to tylko teoria. |
_________________ Marcin
"Z całą szczerością wyznaję, że cygaro to jedna z największych pociech w mym życiu-nie narzuca swojej kompanii, łagodnie pobudza, delikatnie znieczula i jest spoiwem przyjaźni".- William Thackeray
 |
|
|
|
 |
Xander
Aficionado Tony Soprano

Wiek: 41 Dołączył: 29 Paź 2009 Posty: 537 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Warszawa/Ciechanów
|
Wysłany: Śro 21 Kwi, 2010
|
|
|
entelm napisał/a: | Południa Polski to chyba nie obejmuje. |
W tej chwili mapa obejmuję już prawie całą centralną, południową, zachodnia, i północną Europę z wyłączeniem Hiszpanii, Grecji, Macedonii i południowy zachodniej Francji. Za to łapie Wyspy Kanaryjskie. |
_________________ Marcin
"Z całą szczerością wyznaję, że cygaro to jedna z największych pociech w mym życiu-nie narzuca swojej kompanii, łagodnie pobudza, delikatnie znieczula i jest spoiwem przyjaźni".- William Thackeray
 |
|
|
|
 |
rob33t
Początkujący Aficionado

Wiek: 115 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 419 Skąd: z Polski
|
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010
|
|
|
Xander napisał/a: | entelm napisał/a: | Południa Polski to chyba nie obejmuje. |
W tej chwili mapa obejmuję już prawie całą centralną, południową, zachodnia, i północną Europę z wyłączeniem Hiszpanii, Grecji, Macedonii i południowy zachodniej Francji. Za to łapie Wyspy Kanaryjskie. |
jest gdzies aktualizowana mapa online ? jesli tak to poprosze o jakiegos linka |
|
|
|
 |
Xander
Aficionado Tony Soprano

|
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010
|
|
|
Rob33t mapa jest ciągle ta sama tylko została zmodyfikowana i w tej chwili obejmuje już prawie cała Europę. tu masz Link
A we wcześniejszych postach podałem jeszcze inne radary. Wydaje mi się że na szczególną uwagę zasługuję ten który łapie Holandię, Anglię, i Irlandię ze względu na bardzo fajną grafikę. Link |
_________________ Marcin
 |
|
|
|
 |
|