|
Autor |
Wiadomość |
KALA
Nowicjusz

Dołączył: 10 Sty 2007 Posty: 52 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Rawa Maz.
|
Wysłany: Śro 08 Sie, 2007
|
|
|
No tak Rafhof był, cygarka odebrał, dyma w sklepie zrobił z bardzo ciekawego cygara, ale o tym opowie pewnie sam. Niestety nie mogłem zbyt długo pogawędzić z Kolegą gdyż na lotnisku czekała świeża porcyjka cygar do odebrania i musiałem po nią pędzić.
Jackowi bardzo dziękuje jeszcze raz, przyłączam sie do życzeń i zapraszam podczas pobytu w Polsce na cygarko do sklepu w Maximusie
a w weekend ruszymy z kolejną propozycją aukcyjną |
|
|
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2582 Otrzymał 185 piw(a)
|
|
|
|
 |
strix
Początkujący Aficionado

Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 469 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 08 Sie, 2007
|
|
|
Ja tez sie dokladam do zyczen, wszystkiego naaaaj naj, i po prostu spelnienia
marzen. Dopiero teraz znalazlem ten watek bo czytanie forum przez komorkowe
polaczenia to makabra niestety
Pozdr
strix |
|
|
|
 |
rafhof
Początkujący Aficionado Kierownik Urodzinowy

Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 50 Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 259 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Zabrze
|
Wysłany: Czw 09 Sie, 2007
|
|
|
wszystko się udało!!
bundla odebrałem od KALI - chwilkę pogadaliśmy, małe zakupiki sobie też zrobiłem - i wypaliłem bardzo ciekawe cygarko!!! napisze o nim reckę w stosownym temacie - ale było fajne...! takie płaskie!! ale tylko z wyglądu!! bo w smaku bardzo okrągłe!!;-)
nostalgicznie spoglądałem na tę scenerię, gdzie niedawno spotkaliśmy się w takim super gronie!! ale myślę, że jeszcze nie raz..! KALA już zapowiedział, ze z początkiem roku będzie znowu jakiś "zwjany" temat!!;-)
pozostała wizyta w Warszawce mi się udała - ale nie odzywałem się Panowie - bo sam nie wiedziałm czy mi sie uda czy nie... w kilku słowach sprawa wygląda tak, lekko to dziwne i pojeb....ale napisze..;-):
jechałem na koncert Zucchero w Kongresowej...z moją małżonką... za muzyką tego gościa wybitnie nie przepadam - ale "przy nim" zeszliśmy się z Iwoną kilkanaście lat temu...;-)..na prawdę!!{pierwsza "ślina" kuriozalnie przy: sans una dona...!;-}
a że koncert wypadł dokładnie w naszą rocznicę ślubu - ósmą!! (7 sierpnień 1999) to postanowiliśmy sobie tę rocznicę tak spędzić...przy czym...:
-Iwona jest w ósmym miesiącu ciąży....
-a ja miałem (i mam dalej) nogę lewą pogruchotaną i usztywnioną taką konstrukcją plasticzaną - i ledwo łażę...;-)..autem jakoś sobie radzę - bo wziąłem od kumpla automat!!;-)
no...a tu się jeszcze okazało u KLAI gdzie sprawdziłem net sobie, ze kasa biletowa KOngresowej jest zamknięta od 1-go sierpinia...a ja zamówiłem i zapłaciłem za bilety przez net...do odebrania przed koncertem... tysiąc telefonów - i nic...
więc w lekkim stresie wyjarałem pyszne cygarko i pojechaliśmy na koncert..przebitka przez Warszawkę w godzinach szczytu...i cmok w klamkę na miejscu...taaa...zapowiadało się nieźle...... dopiero 40 min przed koncertem ktoś przypełzł i wydał nam bilety...ufff...
potem juz koncert spoko..fajnie się słuchało (a propos - byłem w życiu na około mnustwie koncertów - i ten obleśny Włoch jest jednym z najwierniej grających na żywo w zestawieniu z muzą z krążka!! aż byłem w szoku - na prawdę brzmi tak samo!)
potem powrót późną nocą na Śląsk..(320km...)..koncert zaczynał się o 19.00...myślałem, ze odgryzę sobie własną nogę, Iwona niemalże urodziła...i tak oto powstają niezapomniane rocznice ślubu...!;-) wszystko skończyło się jak najbardziej pozytywnie!!!
tak więc wszyscy, którzy dostaną za moim skromnym pośrednictwem Puros Indios Rtschild Maduro od Jacka Uchryna w prezencie urodzinowym - niechaj wspomną "wartość dodaną" i otoczkę do zdobycia tego cygara...;-)
pozdro serde |
_________________ Rafał |
|
|
|
 |
gaudes
Nowicjusz Szczesciarz

Wiek: 43 Dołączył: 25 Lip 2007 Posty: 143 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa
|
|
|
|
Ale przperawa ufff na szczescie zakonczona sukcesem
Spoznione ale szczere zyczenia z okazji 8 rocznicy slubu...Potomek w drodze
Wszystkiego naj..
ps. Ale mamy okazji do skladania zycze i palenia cygar za naszych jubilatów ( rafala i jego zone do nich tez mozmy zaliczyc ) |
_________________ pozdrawiam
Piotrek |
|
|
|
 |
proforma [Usunięty]
|
|
|
|
najlepszego KIerowniku Urodzinowy z okazji...
tak trzymać |
|
|
|
 |
|