|
Autor |
Wiadomość |
prykala
Nowicjusz

|
Wysłany: Czw 17 Paź, 2013 Paczkomaty?
|
|
|
Witam
Macie świetną ofertę. Np. jako jedyni posiadacie cygara ACID od Drew Estate. Jednak czy myśleliście nad poszerzeniem wysyłki o Paczkomaty [inpost]?
Jest to bardzo wygodna usługa, można odebrać paczkę po pracy o dowolnej porze. Nawet poza godzinami pracy poczty. Bez kolejek. Bardzo proszę o rozważenie tej możliwości.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Dziadulek
Nowicjusz

Wiek: 45 Dołączył: 09 Wrz 2013 Posty: 29 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Boguchwała
|
Wysłany: Czw 17 Paź, 2013
|
|
|
Przyłączam się do apelu i skierowałbym go także wszystkich dostawców, którzy jeszcze takiej opcji nie posiadają |
|
|
|
 |
prykala
Nowicjusz

|
|
|
|
Dzięki za wsparcie, może dopisza się pozostałe osoby które są tym zainteresowane. Bo ja w pojedynkę pisałem do wielu sklepów jednak bez skutku. Cześć odpowiada ze się zastanowimy, a część nie odpisuje w ogóle.
Może gdyby stworzyć coś na kształt listy użytkowników którzy są za mielibyśmy większą siłę przebicia.
Ja np nie mam szans na to by tracić czas na poczcie, w szczególności przed godzina 18 i stać tam 20-30 minut... Myślę że nie tylko ja |
|
|
|
 |
korea83
Ekspert Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 42 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1890 Otrzymał 287 piw(a) Skąd: Kościan
|
|
|
|
Opcja dostaw do paczkomatów na pewno była by wygodna dla większości z nas. Sam bardzo chętnie bym korzystał właśnie z tej formy dostawy. Byłem święcie przekonany, że w mojej mieścinie nie ma takiego wynalazku jak paczkomat, a tu niespodzianka, jest i to blisko domu
Jestem jak najbardziej za |
|
|
|
 |
Pekal
Doświadczony Aficionado

Wiek: 45 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 808 Otrzymał 713 piw(a) Skąd: Gryfino
|
|
|
|
Co tu dużo pisać. Same plusy o których pisał prykala. Info na sms-a kiedy do odbioru. dostęp całą dobę, bez zbędnych kolejek, nic tylko przyklasnąć pomysłowi...jestem za a nawet...bardzo |
_________________ "Starajmy się uczynić święto z codzienności, przyjemność z drobnych chwil, z których składa się życie" - Zino Davidoff
----------------------------------------------
www.divinesmoke.wordpress.com |
|
|
|
 |
Maximus
Nowicjusz

Obecności na FOSCA: 4
Wiek: 52 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 146 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
Podpisuję się pod petycją !!! |
_________________ „Szczęście? Dobre cygaro, dobre jedzenie, dobre cygaro i dobra kobieta - albo zła kobieta. Zależnie od tego, ile szczęścia potrafisz znieść. GEORGE BURNS”
 |
|
|
|
 |
TOMI1983
Początkujący Aficionado

Wiek: 41 Dołączył: 28 Mar 2013 Posty: 186 Otrzymał 112 piw(a) Skąd: Szczebrzeszyn
|
|
|
|
i ja sie dopisze pomimo iz mam 20km do najblizszego punktu ale czasem mozna cos zamowic wiedzac ze sie bedzie w miescie z paczkomatem
jestem za!! |
|
|
|
 |
prykala
Nowicjusz

|
|
|
|
Dzięki za wsparcie. Ciekawe tylko czy właściciel sklepu odwiedza to forum i czy przeczyta |
|
|
|
 |
prykala
Nowicjusz

|
Wysłany: Sob 19 Paź, 2013
|
|
|
Czyli nic nie udało nam się zdziałać w tym temacie? Odpowiedzi jak nie było tak nie ma macie jakiś pomysł? |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 44 Dołączył: 01 Kwi 2013 Posty: 959 Otrzymał 447 piw(a) Skąd: Delgany
|
Wysłany: Pon 21 Paź, 2013
|
|
|
napiszcie maila do sklepu wklejajac link do forum i wspominajac o jego tresci. |
_________________ https://www.youtube.com/w...RDMMsy_BaUwOGjI
JAK CI SIE MOJ POST O D**** MARYNY NIE PODOBA TO WCISNIJ IKONKE IGNORUJ W PRAWYM GORNYM ROGU MOJEGO POSTU |
|
|
|
 |
prykala
Nowicjusz

|
Wysłany: Wto 22 Paź, 2013
|
|
|
Napisałem do nich dwa maile już wcześniej jednak niż nie odpisali. Kilka dni temu wiadomość prywatna na forum jednak też nic...
Chyba nie są zainteresowani, a szkoda bo ja conajmniej kilka cigar sobie u nich wypatrzylem których nie ma nigdzie indziej. Myślałem, że gdy więcej osób poprze paczkomaty tu na forum to będzie większa szansa na ich wprowadzenie.
Może niech więcej osób do nich napisze najlepiej kilka , lub osoby które już coś zawialy. ?
Ja nie tracę nadziei, że się uda. |
|
|
|
 |
|