|
Autor |
Wiadomość |
danmal
Początkujący Aficionado

Wiek: 34 Dołączył: 08 Lut 2013 Posty: 253 Otrzymał 143 piw(a) Skąd: Augustów
|
Wysłany: Śro 20 Mar, 2013
|
|
|
Niestety Audi już sprzedane, drugi komplet felg był czarny Automat piękna sprawa, szczególnie kick down wzbudza bardzo pozytywne emocje
W planach na przyszłość jest W140 ale tylko jako drugie auto - perełka do pieszczenia najlepiej S600 long |
|
|
|
 |
ARCHIE
Nowicjusz

Wiek: 49 Dołączył: 22 Gru 2012 Posty: 79 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Słupsk
|
|
|
|
s600 to troszkę inny silnik niz wszystkie, strasznie się grzeje itd.
Jeśli kiedyś byś rozważał s-kę to naprawdę uważaj na ten właśnie silnik.
W razie czego służę pomocą na mercedesach zjadłem zęby w życiu miałem ich ponad 50 szt.
Mam wielkiego fioła na punkcie Brabusa kiedyś pakowali w latach 96-99 motor 7,3 SEL/ 12 cylindrów/ 48v DOHC 434kW/582 KM / 6000 obrotów / 770 Nm / 4,5 sek / 320 km/h
to jest model do pieszczenia:) |
|
|
|
 |
danmal
Początkujący Aficionado

|
|
|
|
Polecam przejrzeć dokładnie
http://mbentusiastklubb.n...p?topic=10582.0
Nie jest to legendarny Brabus ale mnie na chwilę obecną zadowoliłby w 100%
Swoją drogą jeden z ładniejszych W140 jakie widziałem |
|
|
|
 |
ARCHIE
Nowicjusz

|
Wysłany: Czw 21 Mar, 2013
|
|
|
danmal napisał/a: | Polecam przejrzeć dokładnie
http://mbentusiastklubb.n...p?topic=10582.0
Nie jest to legendarny Brabus ale mnie na chwilę obecną zadowoliłby w 100%
Swoją drogą jeden z ładniejszych W140 jakie widziałem |
Nie pogniewaj się lecz jeśli to jest coś co ci się podoba to ja pasuje...
Felgi dedykowane są do sel 560 a nie do w140.
Lecz jedno co mnie od tego samochodu odrzuca to hak !!!!
W W 140 hak!!!
To jakaś profanacja są jakieś zasady, minimalne ale są:)
Przepraszam poniosło mnie , szanuje twe zdanie lecz nie pogodzę się z hakiem:) |
|
|
|
 |
danmal
Początkujący Aficionado

|
|
|
|
W sprawie haka zgadzam się z Tobą demontowałem go po zakupie z każdego auta jakie miałem
Co do felg mam trochę inne zdanie, dedykowane do danego modelu czy nie podobają mi się bardzo
Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że nasz różnica zdań może wynikać z tego, że jestem fanem dużych konkretnych gablot po dobrym tuningu, gdzie dobry to moje całkowicie subiektywne odczucie.
Połączenie np. Walda, Brabusa i Lorinsera w jedno jeżeli jest zrobione ze smakiem mi się będzie podobało, a Tobie jako koneserowi pewnie już nie do końca
Swoją drogą mam pytanie czy silnik Brabusa o którym pisałeś nie był przypadkiem instalowany również w ich wersji W124 ? |
|
|
|
 |
ARCHIE
Nowicjusz

|
|
|
|
danmal napisał/a: | W sprawie haka zgadzam się z Tobą demontowałem go po zakupie z każdego auta jakie miałem
Co do felg mam trochę inne zdanie, dedykowane do danego modelu czy nie podobają mi się bardzo
Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że nasz różnica zdań może wynikać z tego, że jestem fanem dużych konkretnych gablot po dobrym tuningu, gdzie dobry to moje całkowicie subiektywne odczucie.
Połączenie np. Walda, Brabusa i Lorinsera w jedno jeżeli jest zrobione ze smakiem mi się będzie podobało, a Tobie jako koneserowi pewnie już nie do końca
Swoją drogą mam pytanie czy silnik Brabusa o którym pisałeś nie był przypadkiem instalowany również w ich wersji W124 ? |
Był wstawiany lecz nie miał tylu koni w 124 było ich 530 |
|
|
|
 |
malvin
Nowicjusz

|
Wysłany: Pią 22 Mar, 2013
|
|
|
korci mnie żeby zapodać zdjęcia swojej hondy civic z 98, tylko muszę lakier wypucować a pogoda nie sprzyja |
_________________ you are not lost you are here...
 |
|
|
|
 |
TOMI1983
Początkujący Aficionado

Wiek: 38 Dołączył: 28 Mar 2013 Posty: 186 Otrzymał 112 piw(a) Skąd: Szczebrzeszyn
|
Wysłany: Pon 01 Kwi, 2013
|
|
|
ja juz od trzech lat poruszam sie 15-letnia Alfa 156 w pieknym jasno-niebieskim kolorze i gdyby nie to ze byla zajezdzona to naprawde fajne autko |
|
|
|
 |
Pekal
Doświadczony Aficionado

Wiek: 42 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 808 Otrzymał 713 piw(a) Skąd: Gryfino
|
Wysłany: Nie 02 Cze, 2013
|
|
|
Skoro mamy taki temat pochwalę się nowym nabytkiem. Leon zawodowiec po małych modyfikacjach wizualnych...grrr. Jutro odbieram i testuję.
 |
_________________ "Starajmy się uczynić święto z codzienności, przyjemność z drobnych chwil, z których składa się życie" - Zino Davidoff
----------------------------------------------
www.divinesmoke.wordpress.com |
|
|
|
 |
lunka01
Doświadczony Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 40 Dołączył: 01 Kwi 2013 Posty: 959 Otrzymał 447 piw(a) Skąd: Delgany
|
Wysłany: Nie 02 Cze, 2013
|
|
|
koleaga takim jezdzil tylko czarmym calkiem fajne autko. |
_________________ https://www.youtube.com/w...RDMMsy_BaUwOGjI
JAK CI SIE MOJ POST O D**** MARYNY NIE PODOBA TO WCISNIJ IKONKE IGNORUJ W PRAWYM GORNYM ROGU MOJEGO POSTU |
|
|
|
 |
|