|
Autor |
Wiadomość |
Bler
Aficionado

Wiek: 40 Dołączył: 19 Wrz 2012 Posty: 653 Otrzymał 410 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2012 Spotkania RPG
|
|
|
Czy ktoś z Cigar Aficionado grywa w RPG? Być może nawet przy cygarach?
Czy może nawet ktoś już połączył RPG z pasją cygarową tworząc jakąś ciekawą przygodę, albo specjalne realia? |
|
|
|
 |
krzysiex
Nowicjusz

Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2012 Posty: 110 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2012
|
|
|
Ja kiedyś się tym interesowałem, ale z braku osób chętnych wszystko minęło... Pozostaje nam cRPG |
|
|
|
 |
duch
Nowicjusz

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 31 Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 10 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: 3miasto
|
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2012
|
|
|
Dużo się kiedyś grało głównie w Neuroshimę i DD'ki, teraz to raczej sporadycznie i dość nieregularnie gramy z kolegami w Wiedźmina.
Cygarka do RPG nie próbowałem jeszcze ale myślę, że warto by w takich okolicznościach zapalić |
|
|
|
 |
janmierzwiak
Nowicjusz

|
|
|
|
Oj po burzliwych przygodach z rpg przestałem grać z 5 lat temu z powodu braku kompani |
|
|
|
 |
FlyingViro
Początkujący Aficionado

Obecności na FOSCA: 7
Wiek: 37 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 367 Otrzymał 299 piw(a) Skąd: Wieluń/Wrocław
|
|
|
|
Strasznie dawno nie grałem.
To co uskutecznialiśmy z kumplami to Warhammer i Zew Cthulu.
Chętnie bym jeszcze raz zagrał a cygara i szklaneczka rumu to na pewno uprzyjemnią |
_________________ "Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła. Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje, czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko inne."
TERRY PRATCHETT - "TRZY WIEDŹMY"
 |
|
|
|
 |
Bler
Aficionado

Wiek: 40 Dołączył: 19 Wrz 2012 Posty: 653 Otrzymał 410 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 01 Paź, 2012
|
|
|
Zastanawiałem się, czy przy cygarze nie dałoby się zagrać w coś w klimatach mafijnych - cygaro wszak pasuje. Innym pomysłem - rozegrać jakąś przygodena Kubie. Ale do tego trzeba znać realia. Myślę jednak nad innymi sposobami wykorzystania cygar jako rekwizytu - może ktoś ma jakiś pomysł? |
|
|
|
 |
|