|
Autor |
Wiadomość |
Klepitko
Ekspert Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 51 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 1976 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto 01 Sty, 2008
|
|
|
Apocalypto totalna szmira |
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia |
|
|
|
 |
korea83
Ekspert Aficionado

Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 42 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1890 Otrzymał 287 piw(a) Skąd: Kościan
|
|
|
|
Zgadzam sie calkowicie. Podchodzilem do tego filmu kilka razy, ale tego sie nie da ogladac... |
|
|
|
 |
dutch
Początkujący Aficionado El Veguero y Torcedore

Obecności na FOSCA: 5
Wiek: 46 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 209 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Ruda Śląska
|
|
|
|
Mysle że wkrótce wchodzacy na ekrany film z Willem Smithem o tytule " I am a legend" bedzie wart szczególnego polecenia - widziałem kilka zapowiedzi i już z sie nie umiem doczekać |
_________________ ZAPRASZAM NA ZAKUPY
www.swiat-cygar.pl
 |
|
|
|
 |
radeqm
Aficionado

Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 550 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Katowice
|
Wysłany: Śro 02 Sty, 2008
|
|
|
dutch napisał/a: | Mysle że wkrótce wchodzacy na ekrany film z Willem Smithem o tytule " I am a legend" bedzie wart szczególnego polecenia - widziałem kilka zapowiedzi i już z sie nie umiem doczekać |
Widziałam - świetnie zrealizowany, tragicznie spaprana końcówka. Szkoda czasu.
pozdr.
r a d e q m |
_________________ "Problem ze światem polega na tym, że zawsze jest o jednego drinka do tyłu"
/Humphrey Bogart/ |
|
|
|
 |
Markuz
Początkujący Aficionado El Mariachi

Wiek: 41 Dołączył: 03 Sty 2007 Posty: 267 Skąd: Białystok
|
|
|
|
podpisuje się- świetnie nakręcony film z fajnymi efektami, wątek przeciętny, zakończenie....szkoda gadać |
_________________ "Jam jest częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro..." |
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Pooglądałem wczoraj Mr. Brooksa i muszę powiedzieć że koncepcja niezłą tylko strasznie rozwleczony Dla mnie 6/10 |
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia |
|
|
|
 |
mefisto
Nowicjusz

Wiek: 36 Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 3 Skąd: Świnoujście
|
|
|
|
Nowa Dostawa :
- Przylądek Strachu z De Niro - Świetna rola De Niro, jako psychopata odnalazł się genialnie. Sam film trzyma klimat, ogólnie polecam 8/10
- Truman Show z Jim Carreyem - Kolejny świetna rola Jima. Film nie jest komedią tylko tak naprawdę świetnym dramatem. 8/10
- 4 Pokoje - Film opowiada perypetie boya hotelowego w 4 różnych pokojach. Każdy pokój ma innego reżysera. I tak : 1 pokój niestety żenujący, 2 - dosyć dobry, 3 (Rodrigueza) - bardzo dobry, 4 (Quentina Tarantino) - genialny. Sumując wychodzi na 6,5/10
- Rękopis znaleziony w Saragossie - I na koniec coś specjalnego. Film jest po prostu genialny, być może najlepszy w historii polskiej kinematografii. Plejada gwiazd: Cybulski, Niemczyk, Tyszkiewicz i wielu innych. Szkoda, że obecnie Polacy nie kręcą już takich filmów. W pełni zasłużone 10/10 |
|
|
|
 |
bystry
Aficionado

Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 35 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 615 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Łódź
|
|
|
|
W Cape Fear De Niro zagrał rzeczywiście genialnie. Ogólnie film całkiem niezły.
P.S. Jakoś w Święta było w TVP |
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

|
Wysłany: Śro 16 Sty, 2008
|
|
|
Przerobiłem czwartą część szklanej pułapki. Strasznie naciągane ale w sumie oglądało się miło choć niektóre sceny śmieszyły. 7/10 |
|
|
|
 |
Highlander71
Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 53 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1387 Otrzymał 484 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
Wysłany: Śro 16 Sty, 2008
|
|
|
Klepitko napisał/a: | Przerobiłem czwartą część szklanej pułapki. Strasznie naciągane ale w sumie oglądało się miło choć niektóre sceny śmieszyły. 7/10 |
Jestem tego samego zdania 7/10 trochę przekolorowane , tematyka filmu ciekawa bo chyba jeszcze nie było "cyber-teroryzmu" w kinie? Jednym słowem - idzie zobaczyć.
American Pie : Beta House? - 2/10 miała byc komedia - było seksistowskie dno |
_________________ Pozdrawiam - Highlander71

|
|
|
|
|
 |
pepeel [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 17 Sty, 2008
|
|
|
American Pie: Beta House- -5/10 Zaluje, ze stracilem czas na ogladanie tego czegos
Saw IV - 8/10 Chyba najlepsza ze wszystkich czesci.
Jeszcze raz - 3/10 Hmmm, film moze i fajny, ale w realu, watek niemozliwy do zrealizowania
Nancy Drew - 5/10 Piatka za role pierwszo planowa, grana przez bratanice Julii Roberts |
|
|
|
 |
Highlander71

Wiek: 53 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1387 Otrzymał 484 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
|
|
|
World Trade Center - Oliviera Stone'a - dramat - cóż trudny film... cieżko sie to ogląda, ciężko mówi i pisze... więc bez komentarza i bez oceny...
Wpadka - wyk. Katherine Heigl (Roswell, Liberator2) komedia romatyczna 6/10 - samo życie...
Ultraviolet - Akcja/Science-Fiction wyk. Milla Jovovich (5 element, Resident Evil) 4/10 za treść i plus za Mille ( ładna kobitka )
cdn.. |

|
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Piła IV faktycznie chyba najlepiej pomyślana warto zobaczyć pod warunkiem że pamięta się trzy poprzednie. Pomysł nowatorski |
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 36 Dołączył: 08 Lip 2007 Posty: 533 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Cieszyn/Kraków
|
|
|
|
Z Piłą się zgodzę, widziałem wszystkie części, jak dla mnie 4 to majstersztyk. Uwielbiam to, że fabuła tak naprawdę nigdy się nie kończy w nich, a jest kontynuowana, te wątki nie są zapomniane.
Mocne kino, to napewno, ale polecam każdemu. |
|
 |
bystry
Aficionado

|
|
|
|
Czyli mówicie, że opłaca się iść na Piłę IV? Nie przewidywałem żeby iść do kina, bo myślałem że niezły gniot będzie, w końcu już czwarta część. Wprawdzie I i II mi się podobało, ale... |
|
|
|
 |
Sulej
Nowicjusz

|
|
|
|
American Gangster - świetny film, świetna rola D. Washingtona, R. Crowe też b. dobrze. 10/10 |
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
bystry napisał/a: | Czyli mówicie, że opłaca się iść na Piłę IV? Nie przewidywałem żeby iść do kina, bo myślałem że niezły gniot będzie, w końcu już czwarta część. Wprawdzie I i II mi się podobało, ale... |
Zanim pójdziesz na 4 musisz koniecznie pooglądać trójkę bo nie zrozumiesz sensu 4. Więcej nic nie napisze coby filmu nie popsuć |
|
|
|
 |
bystry
Aficionado

|
|
|
|
Ok, to jutro idę do wypożyczalni po III. A jakoś przy okazji do cinema na IV |
|
|
|
 |
Highlander71

|
Wysłany: Pią 18 Sty, 2008
|
|
|
Georgia Rule - "Twarda sztuka" ( ciekawe kto tłumaczył ten tytuł) kategoria obyczajowy ( choc piszą żę komedia/dramat ) i tu 7/10 ale w tej kategori... choc średnio przepadam za takim typem filmów to jednak po ostatniej amerykańskiej sieczce jakaś amerykańska odmiana.
Wyk.
Jane Fonda
Lindsay Lohan
Felicity Huffman
Dopatrzyłem z ciekawością do końca... |

|
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

|
Wysłany: Pią 18 Sty, 2008
|
|
|
Horrorek Plaga - szkoda czasu |
|
|
|
 |
|
Reklamator
|
Wysłany: Reklama
|
|
|
|