Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Wybieram się na weekend do Wawy i z przyczyn technicznych zostanę porzucony przez narzeczoną na 2-2,5h z racji że to niezbyt dużo czasu, żeby umawiać się ze swoimi znajomymi, pewnie najlepiej byłoby czas ów spożytkować na małe co nie co.
Pewnie odwiedziłbym któryś ze znanych i przyjaznych afficionado lokali, niestety jednak nie za bardzo opłaca mi się ruszać z Mokotowa (za mało czasu). Czy ktoś mógłby polecić mi jakiś przyjazny dymowi Pub w tej części miasta, nie muszą mieć cygarowych popielnic, ważne żeby nikomu moje cygaro nie przeszkadzało?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum