Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Znalezionych wyników: 448
Cigar Aficionado Forum cygarowe
Autor Wiadomość
  Temat: Gaz do zapalniczek
Klepitko

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 25402

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Wto 17 Cze, 2008   Temat: Gaz do zapalniczek
Po wielu różnych puszkach lepszych i gorszych gazów zdecydowanie Colibri polecam ze względu na jakość jak i dostępność w Polsce.
  Temat: Wyrzynarka do cygar - 50102
Klepitko

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 26263

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Śro 04 Cze, 2008   Temat: Wyrzynarka do cygar - 50102
Tyż fajnista ale ja się i tak nie zamienie :mrgreen:
Klepitko

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Śro 04 Cze, 2008   Temat: Wyrzynarka do cygar - 50102
Zdecydowanie warta kaski którą trzeba wyskrobać
Klepitko

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Wto 03 Cze, 2008   Temat: Wyrzynarka do cygar - 50102
Jako zapalony wiertacz troche tych wiertełek przerobiłem choć z prezentowaną przez Gwardylona nie miałem do czynienia. Ostatecznie wylądowałęm dzięki pomocy forumowego kolegi :cool1: na AVO i od tej pory nic mnie już nie kusi czy dręczy. Poprostu Avo jest rewelacyjna i w 100% zaspokaja moje zapotrzebowanie. Wiem że jest sporo droższa ale według mnie warta swej ceny
http://www.famous-smoke.c....cfm/inum/14237
  Temat: EUROTAB 2008 w Warszawie
Klepitko

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 23551

PostForum:    Wysłany: Wto 03 Cze, 2008   Temat: EUROTAB 2008 w Warszawie
A ja znowu w robocie psia jego mać
  Temat: Nagłośnienie w pokoju
Klepitko

Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 27586

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 31 Maj, 2008   Temat: Nagłośnienie w pokoju
Josephros napisał/a:
z słuchawkami to lekkie przegięcie najprostrza droga do utraty słuchu ja ostatnio też stałem przed podobnym dylematem ale doszedłem do wniosku że lepiej kupić porządne głośniki komputerowe i karte muzyczną niż bawić w cały system nagłośnieniowy bo poprostu mam za mały pokój żeby się to sprawdziło

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości tematu z jednym małym wyjątkiem - zupełnie nie masz racji
po pierwsze słuchawki jeśli są otwarte psują słuchy tyle co zwykłe głośniki i nie mówimy tu o gniotach co się głęboko do uszu wpycha aby coś usłyszeć
Nawet pokój 10m można tak nagłosnić że mucha nie siada
A słuchawki i tak rools choc zdecydowanie najlepiej mieć jedno i drugie
Głośniki komputerowe to wiecie co sobie możecie znimi zrobić :mrgreen:
Klepitko

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 31 Maj, 2008   Temat: Nagłośnienie w pokoju
Podłogówki do 13m chyba żartujesz wtedy najlepszy dzwięk będzie u sąsiada tylko monitory
Klepitko

Według mnie zdecydowanie lepsze http://www.hifi.pl/gielda/kolumnydo2000/23579.php
Klepitko

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pią 30 Maj, 2008   Temat: Nagłośnienie w pokoju
ile chcesz wydać na kolumny?
  Temat: EUROTAB 2008 w Warszawie
Klepitko

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 23551

PostForum:    Wysłany: Wto 27 Maj, 2008   Temat: EUROTAB 2008 w Warszawie
Tylko drukować i po kłopocie
Klepitko

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Wto 20 Maj, 2008   Temat: Nagłośnienie w pokoju
Słuchaj Rafała bo dobrze prawi Zdecydowanie stereo - jak dla mnie, a creativy do lamusa poskładaj trochękasy bo warto
  Temat: Kawa Davidoff i inne
Klepitko

Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 45181

PostForum: Kawy   Wysłany: Nie 04 Maj, 2008   Temat: Kawa Davidoff i inne
pół metr kawulca to potrafi skopać
  Temat: zakaz palenia w samochodzie???
Klepitko

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 15139

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 03 Maj, 2008   Temat: zakaz palenia w samochodzie???
Bo ten strażnik pewnie był z PISu :mrgreen:
  Temat: Snooker/Bilard - Idealny sport do cygara
Klepitko

Odpowiedzi: 91
Wyświetleń: 42799

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008   Temat: Snooker/Bilard - Idealny sport do cygara
To tylko ja mam pecha mieszkać w centrum i męczyć się na 1mb w cenie waszych 9
  Temat: Snooker/Bilard - Idealny sport do cygara
Klepitko

Odpowiedzi: 91
Wyświetleń: 42799

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008   Temat: Snooker/Bilard - Idealny sport do cygara
No Radek 10Mbit nie pogada wymiatasz :mrgreen:
  Temat: Filmy warte obejrzenia
Klepitko

Odpowiedzi: 960
Wyświetleń: 327031

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008   Temat: Filmy warte obejrzenia
Jeśli ktoś lubił Piłę to ukazał siępodobny film i do tego całkiem nizły utrzymany w tym stylu - Nieuchwytny warto pooglądać i zastanowić się nad sensem filmu
  Temat: Pleśń na cygarach
Klepitko

Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 62542

PostForum: Trochę teorii...   Wysłany: Śro 23 Kwi, 2008   Temat: Pleśń na cygarach
Taaal z plasticzkiem trzeba ostrożnie i dalej mówię ze na małą ilość cygar lepsza torebka strunowa.
  Temat: W celofanie czy bez?
Klepitko

Odpowiedzi: 157
Wyświetleń: 73768

PostForum: Trochę teorii...   Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008   Temat: W celofanie czy bez?
Mi siętam nawet zapach cygar wyjętych z mojej skrzyneczki bardziej podoba niż z folijki. Poprostu wiem że cygarko z mojego kompostnika i musi być dobre
  Temat: magiczne kryształy
Klepitko

Odpowiedzi: 131
Wyświetleń: 52453

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Śro 16 Kwi, 2008   Temat: magiczne kryształy
E myśle że suiateczka problem wypadania załatwi Zamówie sobie w Akanie i poziwiom uwidim kak skazał sliepoj
  Temat: magiczne kryształy
Klepitko

Odpowiedzi: 131
Wyświetleń: 52453

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Śro 16 Kwi, 2008   Temat: magiczne kryształy
Tak nawijacie o tych kryształach że chyba i ja się skuszę i przetestuje w opakowaniu od piankowca. Mam pytanie czy istnieje możliwość że te kryształki też grzybek złapie bo jak wymiana pianeczki co jakiś czas to śmiesznie tania sprawa z kryształkami już tak lekko nie jest

Strona 3 z 23
Skocz do:  
Strona ma charakter hobbystyczny i informacyjny. Przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia.

Palenie szkodzi zdrowiu!
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 8