|
Autor |
Wiadomość |
polakito
Aficionado

Wiek: 39 Dołączył: 05 Mar 2012 Posty: 518 Otrzymał 482 piw(a) Skąd: Lesniewo
|
Wysłany: Pon 03 Lut, 2014 Pograjmy razem w sieci
|
|
|
Witam
Wielu z nas posiada w domu konsole w moim przypadku jest to xbox 360 i nie wiem jak wy ale ja mimo tego ze mam kilka gier i konto live nie mam z kim czesto pograć znajomy nie ma czasu a osoby przydzielane przez live to albo zawodowcy ktorych nie moge dogonic albo dzieci. Pomyślałem sobie więc dlaczego by nie pograc ze znajomymi z forum. Jezeli ktos mialby ochote pograć w cos razem to zapraszam. W temacie mozna podawac nick czas oraz gre w jaka mozna by pograc.
pozdrawiam |
_________________ "“A woman is an occasional pleasure but a cigar is always a smoke." - Groucho Marx. |
|
|
|
|
 |
FlyingViro
Początkujący Aficionado

Obecności na FOSCA: 7
Wiek: 37 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 367 Otrzymał 299 piw(a) Skąd: Wieluń/Wrocław
|
Wysłany: Pon 03 Lut, 2014
|
|
|
Polakito troszkę mnie uprzedziłeś
Jednakże moje pytanie by dotyczyło chętnych na wspólne pogranie w Battlefield 3. Są tacy?
Co prawda posiadam tę samą konsolę ale gier do tego nie mam - tylko adventures , sports oraz nike training na kinect.
A czy do grania po sieci na X-Pudle nie trzeba mieć wykupionego konta gold w xbox-live? |
_________________ "Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła. Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje, czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko inne."
TERRY PRATCHETT - "TRZY WIEDŹMY"
 |
|
|
|
 |
polakito
Aficionado

Wiek: 39 Dołączył: 05 Mar 2012 Posty: 518 Otrzymał 482 piw(a) Skąd: Lesniewo
|
Wysłany: Pon 03 Lut, 2014
|
|
|
Ja niestety battlefielda nie posiadam. Co do grania na Xboxie potrzeba niestety konta live zeby pograc po sieci ale plusem obecnie jest to ze dwa razy w miesiacu dostaje sie gre za darmo do konta live np od 1 do 14 lutego dostepna jest Dead Island bardzo fajna gierka w ktore chetnie popykam z kims po necie.
pozdrawiam |
_________________ "“A woman is an occasional pleasure but a cigar is always a smoke." - Groucho Marx. |
|
|
|
 |
|