Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Witam. Nie wiem czy nada się do tego działu ale w sumie to może i tak, ale do rzeczy. Dzisiaj trochę z nudy bawiłem się swoim smartfonem, szukałem ciekawych apek, znalazłem ciekawe apki dla wędkarzy z czego jedna jest w miarę użyteczna. Można zapisać sobie notatki z wędkowania, dodać fotki, zaznaczyć pozycję GPS, no fajnie. Nagle mnie naszło czy aby do cygar coś się nie znajdzie w tym typie. No i jest Apka to coś w rodzaju inwentaryzatora naszego humi, dodajemy cygara, wymiary, swoją ocenę, uwagi, cenę, datę zakupu, datę zahumidorowania oczywiście fotki też, na końcu mamy podgląd na ogólną wartość w hymi, ilość cygar i wiele innych informacji. Jest nawet narzędzie do pomiaru ringu Super jak dla mnie. No i jest za free niestety tylko po anglacku ale ceny wpisują się w zl a miarki można przestawić na cm.
Miłej zabawy https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heltonstudios.myhumidor
_________________ Jak mądre byłyby kobiety, gdyby miały te rozumy, które dla nich potracili mężczyźni.
Julek Tuwim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum