Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Wiek: 116 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 419 Skąd: z Polski
Wysłany: Czw 15 Lis, 2007
maciejslu napisał/a:
Jest dokładnie tak, jak piszesz; łykamy marketing jak leszcze, bo... po to on jest
Ja osobiście, mimo swoich 175 centymetrów ZAWSZE czuję się jak Michael Jordan, którego podziwiam i szanuję za to, co "wyrabiał" w NBA. I dobrze mi z tym.
W ogóle - palę, żeby się poczuć snobem, bo uważam, że bycie snobem jest cool.
A cygara wcale mi nie smakują, więc trochę się przymuszam, zwłaszcza do Partagasów, których szczerze nie cierpię. Ale jak jest taka moda - to ja jej ulegam, bo chcę być modny, a na ciuchy od najlepszych projektantów mody mnie nie stać i wyglądałbym w nich "gupio".
Więc snobuję się paląc cygara w miejscach publicznych, co mi się raz zdarzyło w życiu, a jak na spacerze z psem spotkam kogoś, to tak specjalnie dmucham na niego dymem, żeby od razu widział, jaki jestem "luźny woźny" i zawsze tak obracam cygaro, żeby wyraźnie widział banderolę.
Aha - a na QUORUM naklejam banderolki COHIBY, których mam parę w kolekcji, żeby wzbudzić podziw i szacunek
no wreszcie się przyznałes, od poczatku wiedziałem że taki jesteś
a poważnie to uczestnicy tego forum w sensie reklamy na cygara nie będą podatni bo już są palaczmi ze mną włącznie, stad może nawet nie zauważają "drugiego" przesłania takich wywiadów itp. z takimi osobistościami,
do MJ nic nie mam, sam też b. lubiałem oglądać Jordana i "Magica" w NBA
maciejslu [Usunięty]
Wysłany: Czw 15 Lis, 2007
rob33t napisał/a:
maciejslu napisał/a:
Jest dokładnie tak, jak piszesz; łykamy marketing jak leszcze, bo... po to on jest
Ja osobiście, mimo swoich 175 centymetrów ZAWSZE czuję się jak Michael Jordan, którego podziwiam i szanuję za to, co "wyrabiał" w NBA. I dobrze mi z tym.
W ogóle - palę, żeby się poczuć snobem, bo uważam, że bycie snobem jest cool.
A cygara wcale mi nie smakują, więc trochę się przymuszam, zwłaszcza do Partagasów, których szczerze nie cierpię. Ale jak jest taka moda - to ja jej ulegam, bo chcę być modny, a na ciuchy od najlepszych projektantów mody mnie nie stać i wyglądałbym w nich "gupio".
Więc snobuję się paląc cygara w miejscach publicznych, co mi się raz zdarzyło w życiu, a jak na spacerze z psem spotkam kogoś, to tak specjalnie dmucham na niego dymem, żeby od razu widział, jaki jestem "luźny woźny" i zawsze tak obracam cygaro, żeby wyraźnie widział banderolę.
Aha - a na QUORUM naklejam banderolki COHIBY, których mam parę w kolekcji, żeby wzbudzić podziw i szacunek
no wreszcie się przyznałes, od poczatku wiedziałem że taki jesteś
A bo ja się z tym nigdy nie kryłem
Uważam, że reklama działa, marketing to nauka, a nie magia, a w dodatku cechuje mnie szczególne zamiłowanie do gadżetów...
Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 42 Dołączył: 18 Kwi 2014 Posty: 222 Otrzymał 718 piw(a) Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: Sob 28 Mar, 2015
MJ był bogiem:) oczywiście z małej litery;)
ale cały ten wątek od momentu wpisu tego kogoś powinno przeżucić się do działu "śmieszne".
Ale się ubawiłem:D a Mike był bogiem...a to juz pisałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum