Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 29 Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 513 Otrzymał 61 piw(a) Skąd: Kraków/Tarnobrzeg
Wysłany: Nie 01 Lis, 2009 Ksiązki i prasa.
Nie znalazłem podobnego tematu więc...
Ciekaw jestem jakie książki, jaką prasę posiadacie, czytaliście i przeglądacie by zgłębić swoją wiedzę o cygarach. Które książki posiadają ciekawe informacje.
Ja osobiście miałem w rękach książkę "CYGARA" - Jane Resnick. Ciekawy przewodnik po świecie cygar: od sadzenia, pielęgnacji i przygotowywania tytoniu, przez smakowanie, przechowywanie, aż do dość obszernych recenzji cygar. To właśnie z tej książki korzystałem na samym początku.
Z tego co słyszałem brakuje takiej literatury w języku polskim, co Wy o tym sądzicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum