Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 47 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 1923 Otrzymał 1099 piw(a) Skąd: Poznań/Komorniki
Wysłany: Śro 27 Maj, 2015
Dla tych co nie byli na FOSCA - oto darmowe samplerki zawarte w zestawach dla każdego foskowicza.
Dopiero jestem przy pierwszej próbce - Brylantowa Rozkosz. Jestem mega pozytywnie zaskoczony. Po dwóch dostrojeniach młynka wyszła mi obłędna kawa.
VV
_________________ "Bez kapłanów i bez świątyń krwawe łapska bogów nie mogłyby dosięgnąć świata śmiertelników. Czyż nie byłby to raj, przyjacielu ?" Steven Erikson - Ogrody Księżyca
http://baza.fantasta.pl/fantasta.php?id=500
Zaproszone osoby: 1 Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 38 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1890 Otrzymał 287 piw(a) Skąd: Kościan
Wysłany: Czw 28 Maj, 2015
Ziarenka wyglądają naprawdę ładnie Widać, że wypalone tak w sam raz, nie za jasno, nie za ciemno i ładnie połyskują.
Trzeba będzie kiedyś przepuścić ich ziarna przez młynek
Highlander71 Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler
Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 50 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1385 Otrzymał 478 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
Wysłany: Czw 28 Maj, 2015
U mnie nie było tak kolorowo po "rozkoszy" skończyłem 1 tytkę , dziś mielę "maduro". Oboje z małżonką stwierdziliśmy, iż nasze podniebienia nie są tak wrażliwe i nie potrafimy po mimo kilku prób z ustawieniami by w/w napar pozwolił na chwilę zapomnienia. Z drugiej gdyby wszystkim smakowało to było by coś nie tak z naszymi kubkami smakowymi.
Z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy w temacie kawy szczególnie tej FOSCOwej.
Wysłany: Czw 21 Mar, 2019
Mi do wieczornego Montecristo Edmundo najlepiej podchodzi kawa brazylijska ewentualnie Ballantine’s w weekendzik W tygodniu średnio można sobie pozwolić na kilka szklaneczek skoro rano autem do pracy dlatego kawka mi zastępuje ten napój bogów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum