Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Znalezionych wyników: 7
Cigar Aficionado Forum cygarowe
Autor Wiadomość
  Temat: Miejsce przyjazne dla aficionados (Pomorze zachodnie)
ossa201

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 8500

PostForum: Lokale przyjazne Aficionados   Wysłany: Wto 10 Cze, 2014   Temat: Miejsce przyjazne dla aficionados (Pomorze zachodnie)
Dzięki za pomoc, napewno stestuje pare z tych miejsc, z tym ze musi być pogoda bo jak deszcz,to....
  Temat: Miejsce przyjazne dla aficionados (Pomorze zachodnie)
ossa201

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 8500

PostForum: Lokale przyjazne Aficionados   Wysłany: Nie 08 Cze, 2014   Temat: Miejsce przyjazne dla aficionados (Pomorze zachodnie)
Witam koledzy,
Mam prośbę niedługo wybieram sie na urlop w rejon naszego pięknego Pomorza, mam pytanie czy zna ktoś palarnie cygar w rejonie miedzy zdroje swinoujscie, albo jakiś lokal w temacie cygarowym.
Dzięki za informacje pozdrawiam
  Temat: Święty dym - film dokumentalny
ossa201

Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 35707

PostForum: Święty dym - film dokumentalny   Wysłany: Pon 20 Sty, 2014   Temat: Święty dym - film dokumentalny
Witam,
Myślę że temat zbiórki funduszy na "Święty Dym" można podsumować poniższą puentą;

Każdy z użytkowników naszego forum jest "Pasjonatem elegancji, miłośnikiem dobrego jedzenia i PIĘKNEGO ŻYCIA",
z tą różnicą że na te wszystkie luksusy zarabia samemu.
a nie czeka na społecznościowe fundusze które pozwolą 3 osobowej ekipie twórców projektu podróżować
po całej Polsce i zachwycać się coraz to innymi cygarami popijając przy tym Single Malt....
A na końcu czerpać zyski z Dystrybucji Filmu.
  Temat: Xicar Xi2 czy Colibri 5 Vegas Gold?
ossa201

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 16339

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Pią 29 Lis, 2013   Temat: Xicar Xi2 czy Colibri 5 Vegas Gold?
no i zamówiłem biorąc pod uwagę opinie kolegów wybór padł na Xikara....
Już nie mogę się doczekać pierwszego cięcia...
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam
ossa201

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Pią 29 Lis, 2013   Temat: Xicar Xi2 czy Colibri 5 Vegas Gold?
http://krolestwotytoniu.p...rre-cardin.html

natrafiłem też na coś takiego z wyglądu bardzo ładna tylko czy to się nadaje w ogóle do cięcia cygar?
firma Pierre Cardin robi mnóstwo rzeczy od butów, ciuchów, po otwieracze do piwa, a teraz jeszcze obcinarki co cygar?
chyba nie ma sobie co zawracać głowy i trzeba brać xikara...
ossa201

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Czw 28 Lis, 2013   Temat: Xicar Xi2 czy Colibri 5 Vegas Gold?
wiec chyba zostaje mi wybór miedzy obcinarką xikar a myon?
i teraz czy postawić na amerykańską precyzję i dożywotność czy wspaniały design?

sam nie wiem chyba rzucam monetą.... :mrgreen:
ossa201

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Czw 28 Lis, 2013   Temat: Xicar Xi2 czy Colibri 5 Vegas Gold?
Witam podłączę się do tematu też stoję przed decyzja co kupić do otwierania moich cygar. coraz bardziej się skłaniam do xikara bo gwarancja pokrowiec itp.
chociaż design mi się średnio podoba
a jak w zestawieniu z xikarem wygląda ta obcinaczka Myon?
widziałem ją również na fosce u Kwiatka i powiem szczerze zrobiła na mnie wielkie wrażenie, jak to się ma do xikara i jeszcze jedno pytanie co sądzicie na temat takich nożyc;
https://sklep.cigarro.pl/651,nozyce-do-cygar-3-ostrza.html

czy warto w to się wogóle pakować czy zdecydowanie lepiej obcinaczka.

Pozdrawiam

Skocz do:  
Strona ma charakter hobbystyczny i informacyjny. Przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia.

Palenie szkodzi zdrowiu!
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 14