Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Znalezionych wyników: 5
Cigar Aficionado Forum cygarowe
Autor Wiadomość
  Temat: Muzyka do cygara
Tiger1984

Odpowiedzi: 295
Wyświetleń: 125443

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Wto 15 Maj, 2007   Temat: Muzyka do cygara
Ja ostatnio odlatuje razem z cygarkowym dymem przy muzyce Franka Sintary i jego "I've got you under my skin" :cool1: :palacz3:
Tiger1984

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007   Temat: Muzyka do cygara
No moje wrazenia sa zajebiste :cool1: :palacz3:
Tiger1984

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007   Temat: Muzyka do cygara
A mnie dzis cos odbilo i do palonego 3x3 puscilem sobie metal symfoniczny (nightwish)Zajefajna atmosferka :cool1: :palacz3:
Tiger1984

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007   Temat: Muzyka do cygara
Czego słuchacie podczas palenia cygarka??Ja do cygarka lubie posluchac sobie klasycznego rock&rolla, muzyczke lat 30 - 40 (Glenn Miller, Edid Piaff:)...itd.itp)no i oczywiście Buena vista social club (ale to tylko do dobrej Havany - Cohiby lub RyJ:))

Chcialbym poznac wasze opinie!!!!

Pozdrawiam :palacz3:
  Temat: Hobby Cigar Aficionados :)
Tiger1984

Odpowiedzi: 195
Wyświetleń: 96039

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 26 Lut, 2007   Temat: Hobby Cigar Aficionados :)
Moje hobby to:

1.Kino(od 5 roku życia nie wychodzę z sali kinowej, oczywiście nie dosłownie
:mrgreen: )

2.Muzyka - głównie filmowa, gotyk(nightwisch, era, gregortian), blues, soul, muzyka z przełomu lat 30 i 40 (Glenn miller...), Frank sinatra oraz klasyka(mozart...)

3. Książki - sensacyjno-przygodowe(Clive cussler), dokumentalne(Wołoszański),

4. Historia, Archeologia - II WŚ, Egiptologia, i wiele inncyh zagadnień których wymieniać nie bede :mrgreen:

5. Cygarka- tu wszystko jasne :mrgreen: :palacz3: , moje ulubine marki:Romeo y Jullieta, JLP, Hoyo de Monterey i Cohiba(palę je bardzo rzadko, ze wzgledu na Budżet :mrgreen: )

Skocz do:  
Strona ma charakter hobbystyczny i informacyjny. Przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia.

Palenie szkodzi zdrowiu!
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 14