Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Znalezionych wyników: 357
Cigar Aficionado Forum cygarowe
Autor Wiadomość
  Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
Josephros

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 131518

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Czw 01 Lut, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
nie ma co nażekać pare wiosen w tą czy w tamtą nie ma znaczenia duchem młody znam babcie po 60 pare lata gadu-gadujące hehehe
  Temat: Zdjęcia Cigar Aficionados :)
Josephros

Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 31887

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Czw 01 Lut, 2007   Temat: Zdjęcia Cigar Aficionados :)
najgorsze że byś znalazł :/
nie chciało mi się ucinać rozdzielczości po za tym za nie ma do tego programa a paincie jakoś to nie to ;d
  Temat: Zdjęcia Cigar Aficionados :)
Josephros

Wyświetleń: 31887

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Czw 01 Lut, 2007   Temat: Zdjęcia Cigar Aficionados :)

to ja - zdjęcie z dzisiejszego sąsiedzkiego posiedzenia (tylko cygaro średnio szczególne - Santa Clara Special Edition -corona) http://www.mostex.pl/skle...products_id=434
  Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
Josephros

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 131518

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Czw 01 Lut, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
a mi w moim komputerku padło dvd i czyta jedynie cd dziwne ale narazie nic na to nie poradze :/
  Temat: Shisha / Sheesha
Josephros

Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 25240

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Śro 24 Sty, 2007   Temat: Shisha / Sheesha
Coffie napisał/a:
ale pytanie ile ich zostaje i czy to ze palimy shishe srednio godzinke.. dlugo w porownaniu do cygar, nie kumuluje ich na tyle ze jednak szkodzą.. nasuwa sie kolejne - co dla kogo jest wieksza szkodą ..

średnio cygaro pali się godzine a jakieś większe formaty to i 2 godziny można palić więc godzina to nie długo w porównaniu do cygar
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Wto 23 Sty, 2007   Temat: Shisha / Sheesha
palenie jest takie samo tyle że wygląd i tu macie racje przyjemniej siedzi się przy takiej orientalnej niż przy zwykłej
  Temat: Kawy i herbaty
Josephros

Odpowiedzi: 200
Wyświetleń: 66247

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Wto 23 Sty, 2007   Temat: Kawy i herbaty
niejadłem chlepa przez 3 miesiące zero kasz ziemniaków makaronów itp. i jak tylko spróbowałem chrupiącego chleba to nie było że nie smakuje podobnie było z ziemniakami dalej mi smakują
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Wto 23 Sty, 2007   Temat: Shisha / Sheesha
w tych fajkach również można palić tytoń i to jest ich podstawowe użycie a nie do trawy działąją jak shisha tyle że prościej wyglądają i taniej kosztują efekt podobny
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 22 Sty, 2007   Temat: Shisha / Sheesha
masz rację z tą szkodliwością pod warunkiem że pali się melasse albo węgielki a jak się pali tytoń to szkodliwość jest ta sama (minus oczywiście "brud z tytoniu - to co filtruje woda) fajka wodna to nie tylko shisha (w polsce większość tak uważa)
Josephros

Chodzi o to że palący się tytoń wydziela dym który jest podciśnieniem zasysany do środka pojemnika z wodą (to podciśnienie powodujesz Ty zasysająć powietrze ze środka), dym nie miesza się z wodą ale wszystkie "okruszki" tytoniowe tak po spaleniu obejrzyj wod eto co się w niej znajduje było by w Twoich płucach więc jest to sposób filtracji dymu tytoniowego, po za tym dym staje się lżejszy i mniej "śmierdzący", ważna uwaga wody nie musi być za dużo, często popełniany błąd i prowadzi do opicia się brudną wodą
Josephros

paliłem troche fajke wodną i to zalezy szkodliwość jest jeśli się zaciągasz a jak nie to masz taką samą jak w cygarze, teraz bez problemu można dostać dużo mniejsze i mniej efektowne ale na podobnej zasadzie działające fajki wodne (a znam takich co w nich nie tylko tytoń palą)
To co nazywane jest shisha to fajka wodna w wydaniu orientalnym (efektowana)
A tu pare innych rodzaji ta sama zasada i używanie

http://www.fajkiwodne.webpark.pl/

http://www.bongoz.pl/kategoria-12.html
  Temat: Muzyka kubańska...
Josephros

Wyświetleń: 30014

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Pon 22 Sty, 2007   Temat: Muzyka kubańska...
ścieżka dźwiękowa z filmu "Dirty Dancing - Havana Night" to jest coś do posłuchania energetyczny rytm do spokojnego cygara :bandit:
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 20 Sty, 2007   Temat: Kawy i herbaty
to prosze firme: palarnia o nazwie SING to jest to; kawy kupuje się na wage pycha
a z takich pakowanych co się normalnie w sklepie kupuje to Sati mi podchodzi

PS jak kawa to bez cukru i bez mleka czysta ciemna i mocna
Josephros

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 20 Sty, 2007   Temat: Kawy i herbaty
kawa to jeden z moich ulubionych napojów najczęście pije kawe rozpuszczalną smakową moja ulubiona to delicjowa ale cherry albo czekoladowa też nie są złe
doszedłęm do dosyć niezdrowego stanu i wypijam ok litra kawy dziennie i to dosyć mocnej
jak dla mnie kawa to jeden z najlepszych trunków do cygara

z herbat to morelowo-truflowa to jest moja ulubiona ale lubie też z zielonych to kaktusową albo jeszcze z czarnych to wiśniowo-czekoladową

PS ostatnio zamkneli mi jedyny sklep w mieście któy miał przeogromny wybór kaw rozpuszczalnych smakowych zdenerwowało mnie to troche naszczęście zdąrzyłem zrobić zapasy ale już się kończą eh
  Temat: Śmieszne
Josephros

Odpowiedzi: 2428
Wyświetleń: 621150

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Czw 18 Sty, 2007   Temat: Śmieszne
wow, aż współczuje temu wykładowcy hehe
  Temat: Hobby Cigar Aficionados :)
Josephros

Odpowiedzi: 195
Wyświetleń: 95916

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Śro 17 Sty, 2007   Temat: Hobby Cigar Aficionados :)
uczciwie powiem że Smokey miał pierwszy swój rysunek ale one są podobne tylko na pierwszy rzut oka po chwili znajduje się masa różnic jak w końcu naładuje baterie do aparatu to zmienie a narazie będzie ta
  Temat: Hobby Cigar Aficionados :)
Josephros

Odpowiedzi: 195
Wyświetleń: 95916

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Śro 17 Sty, 2007   Temat: Hobby Cigar Aficionados :)
nekroskop napisał/a:
Mam do niej słabość... ;-)
ps:.. i wywal tą rurke bo nie zaznasz spokoju z mojej strony!!! :bejsbol: :grin:

chyba pomylisłeś to ja wciągam przez rurke a nie Smokey (mamy podobne "zdjęcia")

Strona 18 z 18
Skocz do:  
Strona ma charakter hobbystyczny i informacyjny. Przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia.

Palenie szkodzi zdrowiu!
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 8