Zamknięty przez: korea83 Sob 28 Lut, 2015 |
|
Autor |
Wiadomość |
AntZ
Aficionado

Wiek: 48 Dołączył: 03 Gru 2014 Posty: 714 Otrzymał 1361 piw(a) Skąd: Otwock
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2015
|
|
|
partagas napisał/a: | A nie masz przypadkiem znajomych sprzedawców w odzieżowych sieciówkach? Włos się jeży co ludzie próbują zwrócić i jeszcze dym sieją jak im na kasie nie chcą przyjąć. Przy nich zainstalowanie kilku apek czy cyknięcie fotek to mały grzech.
Sorka blau za offtop, kończmy. Pozdrawiam. |
Słyszałem, słyszałem - na imprezę i do zwrotu.
Plamy szminki fluidy itp:
Przepraszam i również kończę zaśmiecać . |
_________________ UWAGA !!! Moje oceny smaku i jakości cygar - są moje.
Proszę się nimi nie sugerować dokonując wyboru przed zakupem, gdyż biorąc pod uwagę moje niesprecyzowane i specyficzne uwarunkowania organoleptyczne, opinie te mogą niezamierzenie wprowadzać w błąd.
 |
|
|
|
 |
Daro
Nowicjusz

Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 65 Dołączył: 30 Sty 2015 Posty: 92 Otrzymał 55 piw(a) Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2015
|
|
|
No właśnie jedni wymyślają głupie przepisy, a drudzy nadmiernie z nich korzystają. Przecież prawo do zwrotu towaru powinno obowiązywać tylko w przypadku gdy kupiony towar posiada jakieś cechy których nie można było sprawdzić w momencie zakupu. Jednak sporo kupujących wykorzystuje to jako bezpłatną wypożyczalnię. Podobnie ze swoich praw korzystają rowerzyści jeżdżąc po najruchliwszych ulicach pomimo że nie muszą, czy piesi wchodzący prosto pod samochód , bo przepisy im na to pozwalają |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
blaugrana
Ekspert Aficionado

Wiek: 41 Dołączył: 17 Lut 2013 Posty: 1821 Otrzymał 1572 piw(a) Skąd: Galway, IE
|
Wysłany: Sob 28 Lut, 2015
|
|
|
Dzięki wszystkim za rady i prośba do Administracji o zamknięcie tematu. |
_________________ 💨💨💨💨💨💨💨 |
|
|
|
 |
|