Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Highlander71 Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler
Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 53 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1387 Otrzymał 484 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
Wysłany: Czw 29 Maj, 2008 Domki na Słowacji?
Witam , zastanawiam się nad wynajeciem jakiegoś kempingu na Słowacji pod koniec sierpnia, może ktoś z forumowiczów ma jakieś pewniaki żeby nie błądzić po biurach podróży. Interesuje mnie kemping , blisko koniecznie woda ( jeziorka, rzeka itp).
Oraz czy są jakieś specjalne zalecenia przed wyjazdem samochodem na Słowację??
Za wszelkie info z góry dziękuję.
Pozdrawiam
H71
PS. Ewentualnie Solina ale koniecznie miejsca pewne
Szczerze Ci polecam "Tilia Camp Gäcel" - usytuowane zaraz za Dolnym Kubinem - 2km do samego centrum. Wyjdziesz z domku - rzeka, a konkretniej fantastyczne miejsce zarówno do kąpieli, jak i trenowania (możliwość nauki) kajakarstwa górskiego - w lato odbywają się tam mistrzowstwa. Byłem tam 3 razy, za każdym razem w innym kampingu, i na warunki narzekać nie można. Świetne warunki, łazienki czyściutkie. Kiedyś mieli swoją stronę, miałem nawet wizytówkę - pamiętam że szefowa - p.Kaducakowa (słyszałem że niestety nie żyje), bardzo dobrze rozmawiała po Polsku :]
Znalazłem tylko informację w serwisie kempingowym :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum