|
Autor |
Wiadomość |
shpeel
Początkujący Aficionado

Wiek: 35 Dołączył: 22 Lut 2008 Posty: 354 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Piła
|
|
|
|
 |
birkoff
Nowicjusz aficionado

Obecności na FOSCA: 4
Wiek: 40 Dołączył: 29 Cze 2010 Posty: 61 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 27 Lip, 2011
|
|
|
Ale praktyczny kubas! |
_________________ Kamil
 |
|
|
|
 |
FlyingViro
Początkujący Aficionado

Obecności na FOSCA: 7
Wiek: 37 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 367 Otrzymał 299 piw(a) Skąd: Wieluń/Wrocław
|
Wysłany: Śro 27 Lip, 2011
|
|
|
Jak dla mnie to nie-do-końca-przemyślany gadżet.
Fajnie,że ma magnes na obcinaczkę,schowek na zapałki (chociaż wolę zapalniczkę) i porządne trzymanie na cygaro. Jednak po co mi część "kuflowa"? Tak wiem,że na popiół ale jak na to patrzę to wolałbym tam mieć piwo. W takim razie czy nie lepiej żeby zbiorniczek na popiół i trzymanie cygara zrobić obok? I do tego z zamykaniem i może jakimś filtrem co by nie czuć zapachu popiołu podczas picia.
Albo jeszcze lepiej. Wysuwana popielnica w stopie tego "kufla". Tak wtedy to byłby ciekawy produkt.... dla gadżeciarzy |
_________________ "Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła. Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje, czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko inne."
TERRY PRATCHETT - "TRZY WIEDŹMY"
 |
|
|
|
 |
Borix
Nowicjusz

Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 94 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Łódź
|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2011
|
|
|
FlyingViro napisał/a: | Jak dla mnie to nie-do-końca-przemyślany gadżet.
Fajnie,że ma magnes na obcinaczkę,schowek na zapałki (chociaż wolę zapalniczkę) i porządne trzymanie na cygaro. Jednak po co mi część "kuflowa"? Tak wiem,że na popiół ale jak na to patrzę to wolałbym tam mieć piwo. W takim razie czy nie lepiej żeby zbiorniczek na popiół i trzymanie cygara zrobić obok? I do tego z zamykaniem i może jakimś filtrem co by nie czuć zapachu popiołu podczas picia.
Albo jeszcze lepiej. Wysuwana popielnica w stopie tego "kufla". Tak wtedy to byłby ciekawy produkt.... dla gadżeciarzy |
Miałem podobne odczucia. Byłem przekonany, że oprócz funkcji popielnicy, schowka na zapałki i magnesu będzie możliwość konsumowania piwka. Trochę się rozczarowałem. Produkt w cenie detalicznej za niespełna 30 dolców, jeśli wykonany z dobrego tworzywa, to nie jest jakiś duży wydatek. Jednak jak na akcesoria cygarowe taki kufel ma duże gabaryty i chyba stałby u mnie w pokoju tylko jako rekwizyt. |
_________________ Pozdrawiam
Marcin
|
 |
faceman112
Nowicjusz

|
Wysłany: Śro 03 Sie, 2011
|
|
|
Jak dla mnie estetycznie wygląda słabo... Poza tym dość sceptycznie podchodzę do nowych cygarowych akcesoriów, którą widziałem ledwo na jednym filmiku. Może ktoś natknął się za opinie o tym? (jakieś zagraniczne forum)? |
_________________ "A good cigar is like tasting a good wine: you smell it, you taste it, you look at it, you feel it - you can even hear it. It satisfies all the senses. Cigar smoking is a hobby, not a habit... " |
|
|
|
 |
janmierzwiak
Nowicjusz

|
Wysłany: Śro 03 Sie, 2011
|
|
|
heh jakaś tragedia. co to by była z przyjemność latać z czymś takim? |
|
|
|
 |
Borsuk
Początkujący Aficionado Mlaskmlask-mniammniam:)

Obecności na FOSCA: 3
Wiek: 40 Dołączył: 30 Kwi 2010 Posty: 475 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 09 Sie, 2011
|
|
|
jak wyzej. Nie widze sensu posiadania tego gadzetu, chyba ze w celach czysto kolekcjonerskich Piwa nie mozna sie z tego napic, a estetycznie az takie cudo to to nie jest
tym bardziej, ze w PL to cudenko bedzie kosztowac nie 30$ tylko 150 Pln. |
|
|
|
 |
|