Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Zaproszone osoby: 1 Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 43 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2582 Otrzymał 185 piw(a)
Wysłany: Sob 11 Cze, 2011 dom na sprzedaz
Panowie, wiem że to forum cygarowe, ale znajomy pilnie potrzebuje sprzedać ten domek, więc postanowiłem mu pomóc i wrzucam na kilka dni ten temat,
Dom 135m2 powierzchni użytkowej + 22m2 garaż, 6 pokoi, na ogrodzonej działce 1200m2 w miejscowości Jaktorów-Kolonia, powiat Grodzisk Maz. Dom w stanie surowym otwartym, wybudowany z projektu "na kilka sposobów m16a". Jest woda, kanalizacja i elektryczność. Gaz oraz linia TPSA są w drodze z możliwością podłączenia. Jest również internet od lokalnego providera przez wifi.
W domu zrobiona jest kanalizacja na parterze i wylana pierwsza posadzka. Wnętrze domu można jeszcze na tym etapie wedle gustu dopasować do swoich potrzeb, ścianki na piętrze są niewybudowane.
W najbliższym czasie będą wylewane tarasy według planu. Jest możliwość z mojej strony aby "zamknąć" budynek (ocieplenie, tynk, okna) - do ustalenia.
Cicha i spokojna okolica, w sąsiedztwie nowe domki jednorodzinne. Dojazd oświetloną drogą asfaltową.
3km do centrum Jaktorowa gdzie są liczne sklepy i punkty usługowe, sklep Tesco, stacja PKP (koleją do Warszawa śródmieście w około 45 minut).
Ewentualnie na wszelkie pytania odpowiem telefonicznie:
Tomek 600488767
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum