Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 37 Dołączył: 28 Kwi 2013 Posty: 13 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: warszawa
Wysłany: Nie 08 Cze, 2014 Miejsce przyjazne dla aficionados (Pomorze zachodnie)
Witam koledzy,
Mam prośbę niedługo wybieram sie na urlop w rejon naszego pięknego Pomorza, mam pytanie czy zna ktoś palarnie cygar w rejonie miedzy zdroje swinoujscie, albo jakiś lokal w temacie cygarowym.
Dzięki za informacje pozdrawiam
_________________ "CYGARA JAK TE PIĘKNE KOBIETY ; szlugi jak te marne dupy"
Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 53 Dołączył: 20 Paź 2010 Posty: 175 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 08 Cze, 2014
W Świnoujściu latem tylko w ogródkach na zewnątrz. Najlepiej w miejscach gdzie oczekują "zamożniejszych" klientów jak taras hotelu Interferie - taki większy trawnik ze stolikami, lub przed hotelem Hampton. Paliłem też na promenadzie w ogródku restauracji Słodkie (dawniej Słodkie Centrum) gdzie kelnerka zagadała nawet coś na temat wycieczek na Kubę (paliłem JDN Celebracion) Jest też kawiarenka na rogu Władysława IV i Marynarzy. To są miejsca, w których paliłem (stoliki na zewnątz lub ogródki) gdzie nikt z obsługi uwagi mi nie zwracał. Z lokalami typowo cygarowymi się nie spotkałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum