|
Autor |
Wiadomość |
Keber
Nowicjusz

|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2012 JADWIGA PROJECT
|
|
|
Witam forumowiczów
Ostatnio coś mało mnie tu, ale wszedłem, żeby wspomnieć Wam o projekcie jaki nakręca dwójka kumpli
MONGOL RALLY to rajd charytatywny małym autem z motorem o pojemności do 1.2 ze swojego kraju do Mongolii.
Jadwiga Project to załoga dwóch moich szalonych kumpli, którzy jadą pomóc biednym dzieciaczkom. Od kiedy Ernest zdradził mi o tym puszczam informacje gdzie się da. W zasadzie około miesiąca temu zacząłem pomoc. Zarówno pomogłem zapoznać ich z PROPERSPEKTYWA.COM którzy kręcą wideo jak i piszę meile, wiadomości itd.
Na chwilę obecną szykujemy się do wydania kolejnego wideo pomaga całe miasto i wszystko co tylko jest na filmie i poza nim to dary dobrych ludzi. Nie wydaliśmy ani złotówki na promocję a samo się rozchodzi dalej.
Jak pomagać? Bardzo prosto
1. wchodzimy na facebooka i dajemy lubię to
http://www.facebook.com/JadwigaProject
link udostępniamy w miarę możliwości gdzie się da.
2. jeżeli możemy pomóc bardziej materialnie to proszę o PW. Kontaktuję takie osoby (bądź można kontaktować się przez fb) i omawia warunki współpracy. Na pewno film będzie pokazany na festiwalu w Londynie po powrocie. Reklama jest jedyną formą odwdzięczenia się ale 15.000 tyś. km. Wasza reklama może jechać na aucie
Co dają "lubię to" na facebooku? Sprawa jest prosta. Wszystko co się dzieje idzie przez facebooka. Im większa ilość osób tym bliżej do sponsorów. Każde kliknięcie to trybik w machinie która się nakręca
Tak więc zapraszam na Facebooka gdzie są wszystkie informacje i odpowiedzi na pytania
Chciałbym też podziękować z góry wszystkim za zainteresowanie i pomoc w imieniu swoim, Ernesta i Marcina którzy jadą pomagać i każdą osobę która wsadza olbrzymi wysiłek w pomaganie
Z poważaniem, Wojciech |
_________________ "Wartość życia mierzy się ilością głębokich poruszeń, jakich doświadczyła nasza dusza" -Soichiro Honda. |
|
|
|
 |
Keber
Nowicjusz

|
Wysłany: Śro 16 Maj, 2012
|
|
|
Kolejne video.
Gorąco zapraszam
ps. kto zgadnie kim jestem?
http://www.youtube.com/watch?v=h0t97Q8ms8M |
_________________ "Wartość życia mierzy się ilością głębokich poruszeń, jakich doświadczyła nasza dusza" -Soichiro Honda. |
|
|
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 40 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2581 Otrzymał 185 piw(a)
|
|
|
|
 |
Jacek Bernacki
Początkujący Aficionado cieniasek

Wiek: 47 Dołączył: 22 Gru 2011 Posty: 279 Otrzymał 51 piw(a) Skąd: Siecień
|
|
|
|
Borat?
Swoją drogą Mongol Rally to jest to! |
_________________ Cubanos Partizanos!
A gdzie brody?
Tajnos Agentos! |
|
|
|
 |
Keber
Nowicjusz

|
|
|
|
jeszcze dwie części będą nagrane, z czego w jednej będzie naprawdę na ostro, choć już limuzyn i dziewczyn nie damy |
|
|
|
 |
Keber
Nowicjusz

|
Wysłany: Wto 22 Maj, 2012
|
|
|
I jeszcze dokładam taki link
http://uk.virginmoneygivi...=jadwigaproject |
|
|
|
 |
|