|
Autor |
Wiadomość |
strix
Początkujący Aficionado
Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 469 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 Taaaaak to bylo..., czyli reportazyk ze slubu Michala
|
|
|
PANIE I PANOWIE... STALO SIE... Michal zostal zaobraczkowany!
W imieniu grupy osob, ktora zakupila wspolnie prezent, bylismy ja oraz Vincent,
jako, ze jest nam najblizej
Nie bede sie tu rozpisywal, bo ciezko sie wkleja tu zdjecia przez
ten mechanizm. Przygotowalem taki pseudo reportazyk pod tym
adresem: http://sloik.pl/michal/
Nie wiem, moze admini zrobia jakis kacik na takie wydarzenia
i przekleja zdjecia na forum (tylko pokazto.com leci po jakosci,
wiec moze bezposrednio na serwer forumowy lepiej wrzucic?)
Pozdrawiam
strix |
|
|
|
|
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator
Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 42 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2582 Otrzymał 185 piw(a)
|
|
|
|
|
Josephros
Doświadczony Aficionado szara eminencja ;d
Obecności na FOSCA: 3
Wiek: 38 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 917 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Lublin
|
Wysłany: Nie 08 Lip, 2007
|
|
|
świetne zdjęcia! gratulacje Michał jeszcze raz, a oni pewnie teraz tam balują... |
_________________ Tempus fugit, aeternitas manet |
|
|
|
|
Highlander71
Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler
Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 52 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1387 Otrzymał 484 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007
|
|
|
Fantastyczny reportaż, dowcipne komentarze , rewelacyjne zdjęcia. Michał mam nadzieję że Żona pozwoli Ci trzymać humka w tym miejscu w którym ma stać a nie na balkonie a tak po za tym nie jest tak źle prawda ??? Jeszcze raz gratuluje Tobie i oczywiście Twojej Małżonce. hej
PS. I jak pogoda nie lało??? |
_________________ Pozdrawiam - Highlander71
|
|
|
|
|
strix
Początkujący Aficionado
|
|
|
|
highlander71 napisał/a: | PS. I jak pogoda nie lało??? |
Na jakies pol godziny przed startem wyszlo slonce, ucichl wiatr, zrobilo cie cieplo
i przyjemnie - to chyba jakis znak..., kurcze potem przeciez byl ten pijany
golab... az mi gesia skorka wyskoczyla....
Co do komentarzy to oczywiscie czyste zarty, mam nadzieje, ze nikt mi nic
nie urwie...
Pozdr
strix |
|
|
|
|
Klepitko
Ekspert Aficionado
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 50 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 1976 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Kraków
|
|
|
|
Gratulacje i powodzenia Michale na nowej drodze życia
Strix niezła robota |
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia |
|
|
|
|
Vincent
Aficionado
|
|
|
|
Mogę tylko potwierdzić słowa Strixa. Pogoda jak za machnięciem kijka wróżki, była super...
No może mogło by trochę mniej wiać!
Młodzi wyglądali zajebiście, atmosfera w kościele i po zaślubinach bardzo sympatyczna....
Kopnął nas niezły zaszczycior taki prezent wręczać a i trzeba było trochę silnej woli, żeby nie zrobić z niego użytku
Z kwiatkami był mały problem, ponieważ nie chciały sie zmieścić do samochodu, ale się wcisnęło...
Miało nas być więcej, ale to niech sie już tłumaczą Ci którzy mieli przyjechać !!?? |
|
|
|
|
ginos
Początkujący Aficionado
Wiek: 51 Dołączył: 30 Gru 2006 Posty: 162 Skąd: Bogatynia
|
|
|
|
No piękne te cygarka, aż dostałem ślinotoku.
Jeszcze raz gratulacje. |
|
|
|
|
rafhof
Początkujący Aficionado Kierownik Urodzinowy
Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 49 Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 259 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Zabrze
|
|
|
|
Ale odpał!!
strix - robota niesamowita z tym reportarzem!!!ulala!!! na prawdę super zrobiony pictorial!!tak wyraźne pikczersy i komentarze...! obyś tylko nie okazł się prorokiem!! myśłe, zę funkacja aficionado-reportago w tym wcieleniu wystarczy!!;-) jestem pod głębokim wrażeniem!! - a i laurka!!hmm...nie można już chyba było lepiej!!!
Vinc - jak Ty te "cwiety" zmieściłeś do auta?!?! rozumiem, ze wszystjkie okołowarszawskie plantacje róż zniknęły z powierzchni ziemi..?!super koszo-bukiet!! chyba najlepiej obrazuje to wzrok małżonki Micha na jednym z ostatnich zdjęć..!;-)
teraz można już otwarcie podziękować Ramonowi za kontrabandę tych smakowitych cudeniek zza oceanu!! pięknie, że udało się je zorganizować!!! dla tych co nie wiedzą dlaczego akurat takie? - otóż zaangażowaliśmy najwybitnijszych specjalistów i inwigilatorów aby podprogowo zbadać preferencje Michała co do redochy ze szczególnych batonów - i wysżło na takie...!;-)
Ja ze swej strony chcę wszystkim biorącym udział w akcji podziękować za "współudział", dyscyplinę, sprężenie, zachowanie tajemnicy oraz dotrzymywanie słowa!!
ja niestety swego zobowiązania nie dałem rady do końca przytrzymać - i dojechać na ślub...i nie będę się tłumaczył... bo winne są jak zwykle ...kobiety..!;-) jedna to: pogada, a druga: to moja (jeszcze nie narodzona...;-) córka..!;-) ale jako prawdziwy aficionado - winę przyjmuję na swoją "klatę"!!;-/ tym bardziej, że magia siódemek z dnia poprzedzającego ślub i związana z tym mnogość imprez mocno działała jeszcze w niedzilę....
sorrki i dzięki zarazem dla tych co czekali i wręczali!!!
wszystko się udało i poszło dobrze!! teraz jeszcze czekamy na słówko od Pana Młodego, choć już na "lecącej gwarancji"... i żyjemy i palimy dalej!!!;-)
hej |
_________________ Rafał |
|
|
|
|
Vincent
Aficionado
|
|
|
|
rafhof napisał/a: | Vinc - jak Ty te "cwiety" zmieściłeś do auta?!?! rozumiem, ze wszystjkie okołowarszawskie plantacje róż zniknęły z powierzchni ziemi..?!super koszo-bukiet!! chyba najlepiej obrazuje to wzrok małżonki Micha na jednym z ostatnich zdjęć..!;-) |
Jakoś się udało, jak widać na zdjęciu Trochę wody się ulało na siedzenie przy próbie wciśnięcia, ale już jest oki i mam pięknie pachnący samochód do dziś |
|
|
|
|
Josephros
Doświadczony Aficionado szara eminencja ;d
Obecności na FOSCA: 3
Wiek: 38 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 917 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Lublin
|
|
|
|
czyli narazie same korzyści... |
_________________ Tempus fugit, aeternitas manet |
|
|
|
|
Seba1985
Nowicjusz
Wiek: 38 Dołączył: 06 Sty 2007 Posty: 20 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Białystok
|
|
|
|
Oczywiście wielkie gratulacje Michała i powodzenia na nowej drodze życia oby cygar Ci nie zabrakło. |
|
|
|
|
maciejslu [Usunięty]
|
|
|
|
Zdjęcie ze zoranizowania zrzutki i następne (a konkretniej - komentarze do nich) są POWALAJĄCE
Serdeczne życzenia dla Michała i Jego Wybranki.
I tak się głupio złożyło, że dzisiaj posłałem Mu cygarko do "recki w ciemno", ale przy tych "forumowych" chyba się nie przebije |
|
|
|
|
Winston Churchill
Aficionado
Obecności na FOSCA: 10
|
|
|
|
Gratulacje jeszcze raz!! |
|
|
|
|
Michal
Ekspert Aficionado
Wiek: 42 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 1247 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Warszawa
|
|
|
|
Uf, wróciłem, odespałem i żyje, a wyszedłem stamtąd koło 7 i poszedłem spać chyba o 8.30 mamrocząc coś pod nosem dzieki sporej ilości wina przed wyjsciem
Wszystko oczywiście się udało, pogoda tak jak było już napisane zrobiła się świetna, szczególnie po tych ostatnich deszczowych i zimnych dniach. Troche sam sobie sie dziwie ale praktycznie prawie wcale sie nie stresowało, jedynie w dwóch momentach - przy wejsciu do kosciola i przy przysiedze, a raszta, phi, jakbym robił to codziennie
No i pozniej przyszły prezenty... dostaliśmy od Was najwiekszy kwiatowy kosz ever! Stoi teraz dumnie na podłodze i pachnie
A prezent... po prostu brak mi słów! Myślałem że jeżeli zorganizowalibyście się na tą 5tkę np. torpedek Habanos byłoby świetnie i niczego więcej nie chciałem, a tutaj... Freakin shock! Zastanawiałem się skąd wy to wzieliście! Jak to mozliwe żebym dostał całe pudełko! Straciłem na kilkanascie minut kontakt z rzeczywistością, odpłynałem.
(Nie mogłem się powstrzymać i jedno cygarko spaliłem i jednym poczęstowałem - było przepysznie!)
Chłopaki, DZIĘKI !
Strix! Odwaliłeś super robotę! Reportaż jest świetny! |
_________________ For a relaxing time, make it Suntory time... |
|
|
|
|
Vincent
Aficionado
|
|
|
|
Michal napisał/a: | Chłopaki, DZIĘKI ! |
Tylko żeby mi to było ostatni raz !!!!!!!!
Jeszcze raz wielkie Gratulacje!!!!
Teraz to już z górki pójdzie
PS. A do kwiatów w instrukcji pisało, że masz dziś wlać 1,5 szklanki wódy weselnej...yyy znaczy wody.. |
|
|
|
|
strix
Początkujący Aficionado
|
|
|
|
Michal napisał/a: |
Chłopaki, DZIĘKI !
Strix! Odwaliłeś super robotę! Reportaż jest świetny! |
Dzieki, ale nie przyzwyczajaj sie i nie rob tego czesciej niz raz na 2-3 lata
bo nie przepadam za robieniem zdjec w kosciolach
3-majcie sie oboje i nie puszczajcie nawet jak czasami cos zawieje
Pozdro
strix |
|
|
|
|
|
rafhof
Początkujący Aficionado Kierownik Urodzinowy
Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 49 Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 259 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Zabrze
|
|
|
|
Michale, cieszę się bardzo że ten dzień minął Ci bez stresu, a pobudka po tym krótkim śnie sprawiedliwego nie zaczęła się od śpiewki: "co ja tutaj robię"...
mój teściu zawsze z żartem opowiada, ze w młodości tylko jeden jedyny raz się nawalił i jak się obudził to już miał obrączkę na palcu i przedstawili mu "jakąś babę" i powiedzieli, ze to jego żona...;_).. i tak szczęśliwie w tym związku spłodzili mi piękną żonę i jej dwójkę rodzeństwa oraz żyją i wspierają się do dziś-zaledwie 33 lata!! - czego i Wam serdecznie życzę!!!
jeszcze tak matematyczno-filozoficznie zapodam życzonko, coby Wasze indywidualne cele, dążenia, preferencje i upodobania zawsze znajdowały wspólny mianownik pod tą kreską, która zwie się: małżeństwo...
no to: do życia - marsz!!!
pozdrufko |
_________________ Rafał |
|
|
|
|
nekroskop
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon 16 Lip, 2007
|
|
|
Mam nadzieje ze noc poślubna była niezapomniana tak jak niezapomniane będą chwile spędzone z rarytasami!! Wszystkiego dobrego i nie bądż pantofel!!!! na zdrowie!! |
|
|
|
|
proforma [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 16 Lip, 2007
|
|
|
Choć dużo, dużo poźniej i ja się przyłączam do gratulacji dla Was Obojga. Michał nie przejmuj się da się z tym żyć (ja to robię od ponad TRZYDZIESTU !!! LAT i zuupenie nieźle mi się żyje.
Gratulacje.
ps. Strix - gratulacje za świetny fotoreportaż |
|
|
|
|
|
Reklamator
|
Wysłany: Reklama
|
|